• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ohh maşaallah..yarın da bizim kontrolümüz var bakalım bizim minnoşlar ne kadar oldular, her kontrol bi merak her kontrol bi heyecan.:)) böyle böyle geçiyor haftalarımız...doktorun doğum hakkında bir şey söylüyor mu canım.?

Insallah canim yarin sende minnoslarindan guzel haberler verirsin bize :) doktorum Rahimde acilma yok suyunda gayet iyi ama her an hersey olabilir yarinin ne olacagini bilemeyiz dedi bide haftaya hastaneye gitmemi soyledi kordon dolanmasina bakacaklarmis insallah bisey cikmaz 35-36 haftayi gorurum

Insallah canim yarin sende minnoslarindan guzel haberler verirsin bize :) doktorum Rahimde acilma yok suyunda gayet iyi ama her an hersey olabilir yarinin ne olacagini bilemeyiz dedi bide haftaya hastaneye gitmemi soyledi kordon dolanmasina bakacaklarmis insallah bisey cikmaz 35-36 haftayi gorurum
Ikızler ztn öyle oluyo cnm 36 da 37 de oluyolar ☺️

İnşaallah canım inşaallah..korka korka yedik haftaları bundan sonrası da hayırla gelir inşaallah..Rabbim yardımcımız olsun..

Evettt.:) iki haftadır hiç durmuyorlar zaten, karnımın her yeri oynuyor.:)) hangisi ne tarafta, hangisi tekmeliyor anlayamıyorum.
31 haftadan sonra azalıcak cnm oynamaları doktor bna öyle söyledi yeri daralıyormuş çünkü . Yan mı yatıyorlar yoksa dik mi :)

Karnın büyüdü mü canım, benim o kadar büyük değil..herkes ikiz olmasına rağmen küçücük diyor, benimle bir olanların kocaman karnı benim küçücük.

Valla canım ben de bilmiyorum..bi yandan bi kasıklarımdan bi göğsümün altından..anlayamıyorum inan ki nasıl duruyorlar..:)
Seninkiler ikiz çok normal bnmki tek olduğu halde durmuyo :) kıpır kıpır devamlı doktor boyunu ölçemedi durmadığı için çok yaramaz bi bebek dedı kadın :D alındım öyle demesine açıkcası ağzına vuracaktım o bnm mücizem istedıgını yapabılır :KK11::confused:

Seninkiler ikiz çok normal bnmki tek olduğu halde durmuyo :) kıpır kıpır devamlı doktor boyunu ölçemedi durmadığı için çok yaramaz bi bebek dedı kadın :KK70: alındım öyle demesine açıkcası ağzına vuracaktım o bnm mücizem istedıgını yapabılır :KK11::confused:

:))) ilahii özge..benimkilere de hep çirkin diyor doktor, erkek bebeği işte çirkin olur diyor.:))))

:))) ilahii özge..benimkilere de hep çirkin diyor doktor, erkek bebeği işte çirkin olur diyor.:))))
Sinir etti bni ama suç Bnde bn kuru incir yemiştim giderken oda etki yaptı kız hiç durmadı :D bu doktorlar ne karışıyor bizim çocuklarımıza anlamıyorum

İyi kızlar bebişim . Allah'a çok şükür bişiy görülmedi ama gelecek ay detaylı ultrason yapılacak o zmn da çıkmazsa geçti denektir . Kızımın ultrasonu sevmiyo galiba çok kötü sağ gögüsümün altı Ağrı'yo ve midem bulanıyo.
Boyunu ölçemedi kilosu 1 kilo 313 gr olmuş
İnşallah onda da sorun çıkmaz canım maşallah kızına nazar değmesin

Sinir etti bni ama suç Bnde bn kuru incir yemiştim giderken oda etki yaptı kız hiç durmadı :KK70: bu doktorlar ne karışıyor bizim çocuklarımıza anlamıyorum

iyidir boyu da merak etme, bize de hep kilolarını söylüyorlar boyunu da hiç sormak aklımıza gelmiyor..sağlıklı bebekler, gelişimleri iyi deyince hemen içimin yağları eriyo, bir şey sormadan geliyoruz eve.:))))

iyidir boyu da merak etme, bize de hep kilolarını söylüyorlar boyunu da hiç sormak aklımıza gelmiyor..sağlıklı bebekler, gelişimleri iyi deyince hemen içimin yağları eriyo, bir şey sormadan geliyoruz eve.:))))
İyi olsunlar ztn cnm çok zor bulduk biz onları Bn onları hak ettıgımızı düşünüyorum gerçekten hep iyi sağlıklı olsunlar

Bugün bizim mobilyamız geldı ama montaj onlara ait degılmış randevu alıp ücret ödeyip o gün geleceklermiş kaldı kızımın odası öylece kartonlarda tahtalaro_O kayın pederim cumartesi kuracak . Kızlar aldığınız kıyafetleri yıkayacakmısınız ? Ne zmn yıkayacaksınız

Back