• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizlar elim pek varmiyo yazmaya ama ben negatif sonuc aldim. Bu son tedavimdi bundan sonra allahim bir mucize verirse olur belki. Sizleri doguma kadar takip etmeye caliscam. Allahim hepinize saglikli kolay dogumlar nasip eder insallah.
cok uzuldum cnm...ınsallah mucızen gerceklerısır...

Kızlar bi kısımları geldı eşyalarımızın

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 84
  • image.jpeg
    image.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 99
  • image.jpeg
    image.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 75
cnm ya sen araba almıstın bebek...ben casual cadıllac travel aldım..aır almadım...hatamı ettım..farkı nedır acaba???
Hayırlı olsun canım aralarında ki tek fark air olanın tekerlekleri araba tekerleği gibi pompası yla istediğin gibi sisirebiliyorsun bebeği kötü yollarda sarsmasin diye ayarlanabiliyor ama bana kalırsa çok gerekli degil zaten bebegi arabayla kötü yollara sokacak halimiz yok ama eşim daha kullanışlı bu dedi ve onu aldi

Bu arada cumartesi kontrole gittim benim minik 1350 gr olmuş bayağı büyümüş teyzeleri doktorumuz bizi 31. haftada bebeğe dopler yapmak için çağırdı clexane kullanan her gebeye yapıyorlarmış.bebeğin kan akışına bakmak için bilginiz olsun sizlerde sorun doktorlariniza

Bu arada cumartesi kontrole gittim benim minik 1350 gr olmuş bayağı büyümüş teyzeleri doktorumuz bizi 31. haftada bebeğe dopler yapmak için çağırdı clexane kullanan her gebeye yapıyorlarmış.bebeğin kan akışına bakmak için bilginiz olsun sizlerde sorun doktorlariniza
Maşaallah kızına canım sen hala kullanıyor musun clexane ben yarın ayrıntılı ya gircem inşallah hayırlısıyla bir sorun çıkmaz cinsiyeti için yine kız derse hazırlıklara başlarım ben de inşallah

Maşaallah kızına canım sen hala kullanıyor musun clexane ben yarın ayrıntılı ya gircem inşallah hayırlısıyla bir sorun çıkmaz cinsiyeti için yine kız derse hazırlıklara başlarım ben de inşallah
Pihtilasma testlerine hiç bakılmadi benim öyle bir sıkıntı var mi bilmiyorum gebe kaldıktan sonrada yanlış çıkar dedi doktor o yüzden doğuma kadar devam edeceğim clexane a. bende ayrıntılı ultrason dan sonra başlamıştım hazırlıklara ama çabucak bitti hazırlıklarımız çok şükür odası hafta sonu ipek sıva yapılacak sonra perde ve avizede bu hafta gelecek geriye bişey kalmıyor sonra bitmiş halini resim atarım sayfaya

Pihtilasma testlerine hiç bakılmadi benim öyle bir sıkıntı var mi bilmiyorum gebe kaldıktan sonrada yanlış çıkar dedi doktor o yüzden doğuma kadar devam edeceğim clexane a. bende ayrıntılı ultrason dan sonra başlamıştım hazırlıklara ama çabucak bitti hazırlıklarımız çok şükür odası hafta sonu ipek sıva yapılacak sonra perde ve avizede bu hafta gelecek geriye bişey kalmıyor sonra bitmiş halini resim atarım sayfaya
Ben clexane bıraktım coraspin kullanıyorum şimdi sadece çok keyifli oluyo ama hazırlıklar bi de sağlıklı sıhhatli kucağımıza da alalım inşallah

Hayırlı olsun canım aralarında ki tek fark air olanın tekerlekleri araba tekerleği gibi pompası yla istediğin gibi sisirebiliyorsun bebeği kötü yollarda sarsmasin diye ayarlanabiliyor ama bana kalırsa çok gerekli degil zaten bebegi arabayla kötü yollara sokacak halimiz yok ama eşim daha kullanışlı bu dedi ve onu aldi[/QUOTE
Sağol cnm..inşallah memnun kalırız...750 aldık...bu arada hastane çantası hazırladınmı???neler koydun??canta olarak ne alsam acaba?!

Helin1994 Helin1994 çok iyi bir fiyata almışsın biz 1199 a almıştık hastane çantasını henüz hazirlamadim odası tamamen bitsin yıkayıp utuleyip yerlestiricez hastane çantası olarak sırt çantası aldım ben daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm için bebek için onu hazirliycam kendim içinde küçük boy valiz

Helin1994 Helin1994 çok iyi bir fiyata almışsın biz 1199 a almıştık hastane çantasını henüz hazirlamadim odası tamamen bitsin yıkayıp utuleyip yerlestiricez hastane çantası olarak sırt çantası aldım ben daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm için bebek için onu hazirliycam kendim içinde küçük boy valiz
Sırt cantasıda olabılır
evet cnm bende dusunebırılım sırt cantası.yardımların ıcın tşk ederım..kraft calıpso park yatak dusunuyorum..chıcco cok kısa boyu..park yatak sdusunen varmı arkadaslar..onerınız varmı acaba??*

Sırt cantasıda olabılır

evet cnm bende dusunebırılım sırt cantası.yardımların ıcın tşk ederım..kraft calıpso park yatak dusunuyorum..chıcco cok kısa boyu..park yatak sdusunen varmı arkadaslar..onerınız varmı acaba??*

Ben aldım canım, kraft arena park yatak..güzel duruyor, sağlam da hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşaallah..

Kızlar eltimin kızında vücudunda kırmızı benekler oluşmuş ne olduğunu bilmiyoruz bnm kızamıkçık virüsüne karşı korunmam lazım çok korkuyorum aynı ortam da bulunmamam lazım bişiy oldu mu

Kızlar eltimin kızında vücudunda kırmızı benekler oluşmuş ne olduğunu bilmiyoruz bnm kızamıkçık virüsüne karşı korunmam lazım çok korkuyorum aynı ortam da bulunmamam lazım bişiy oldu mu
Dikkat et yine ama belki de başka bir hastalıktır cocugunki... Kötü düşünüp üzerine çekme özgecim. Gelen eşyalarına da bayıldım. Hadi hepimizin odaları dolsun

Sırt cantasıda olabılır

Ben beşik ve ahşap karyola kullanmayı düşünüyorum canım, park yatakla ilgili fikrim yok ama ben genelde satış yapanlarla konuşuyorum fikrine güvendiğim birini dinleyip bişeler alıyorum.. Bence sende kendi içini dinle, al gitsin:)

Dikkat et yine ama belki de başka bir hastalıktır cocugunki... Kötü düşünüp üzerine çekme özgecim. Gelen eşyalarına da bayıldım. Hadi hepimizin odaları dolsun
Bi an korktum cnm ya insanın aklına herşey geliyo . Saol cnm yarın odamız kurulucak inşallah bugün kıyafetlerını yıkadım :) çok gzl duygu

Günaydın kızlar dün ayrıntılı ultrason vardı gidemedim çok üzüldüm Diyarbakırda olaylar vardı inşallah bugün sakin olur da giderim dua edin bana
Kiyamam ya diyarbakırda misin sen canım inşallah bugün sıkıntı olmaz da gidersin 23. haftaya kadar süren var zaten aceleye gerek yok bebisin çok sağlıklıdir inşallah annesi

Back