- 3 Haziran 2015
- 113
- 161
- 103
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.841
Ohh maşaallah..yarın da bizim kontrolümüz var bakalım bizim minnoşlar ne kadar oldular, her kontrol bi merak her kontrol bi heyecan.:)) böyle böyle geçiyor haftalarımız...doktorun doğum hakkında bir şey söylüyor mu canım.?
Bu aralar pek yiyemiyorum cnm çok fazla midem yanıyo bulantım var sizde de oluyo mu ?Yok canım zayıf değil bence, doktor da iyi demiştir zaten..sen ye, iç keyfine bak.:))))
Ikızler ztn öyle oluyo cnm 36 da 37 de oluyolarInsallah canim yarin sende minnoslarindan guzel haberler verirsin bize :) doktorum Rahimde acilma yok suyunda gayet iyi ama her an hersey olabilir yarinin ne olacagini bilemeyiz dedi bide haftaya hastaneye gitmemi soyledi kordon dolanmasina bakacaklarmis insallah bisey cikmaz 35-36 haftayi gorurum
Bu aralar pek yiyemiyorum cnm çok fazla midem yanıyo bulantım var sizde de oluyo mu ?
Insallah canim yarin sende minnoslarindan guzel haberler verirsin bize :) doktorum Rahimde acilma yok suyunda gayet iyi ama her an hersey olabilir yarinin ne olacagini bilemeyiz dedi bide haftaya hastaneye gitmemi soyledi kordon dolanmasina bakacaklarmis insallah bisey cikmaz 35-36 haftayi gorurum
Ay cnm tatlı yeyince tekme atıyorlar demi :)Yok canım ben de çok şükür..akşama kadar yiyorum sürekli.:) tatlıyı çok sevmem ama bu aralar hep tatlı şeyler yiyesim var.
Ay cnm tatlı yeyince tekme atıyorlar demi :)
31 haftadan sonra azalıcak cnm oynamaları doktor bna öyle söyledi yeri daralıyormuş çünkü . Yan mı yatıyorlar yoksa dik mi :)Evettt.:) iki haftadır hiç durmuyorlar zaten, karnımın her yeri oynuyor.:)) hangisi ne tarafta, hangisi tekmeliyor anlayamıyorum.
Insallah canim yarin sende minnoslarindan guzel haberler verirsin bize :) doktorum Rahimde acilma yok suyunda gayet iyi ama her an hersey olabilir yarinin ne olacagini bilemeyiz dedi bide haftaya hastaneye gitmemi soyledi kordon dolanmasina bakacaklarmis insallah bisey cikmaz 35-36 haftayi gorurum
31 haftadan sonra azalıcak cnm oynamaları doktor bna öyle söyledi yeri daralıyormuş çünkü . Yan mı yatıyorlar yoksa dik mi :)
Seninkiler ikiz çok normal bnmki tek olduğu halde durmuyo :) kıpır kıpır devamlı doktor boyunu ölçemedi durmadığı için çok yaramaz bi bebek dedı kadınValla canım ben de bilmiyorum..bi yandan bi kasıklarımdan bi göğsümün altından..anlayamıyorum inan ki nasıl duruyorlar..:)
Seninkiler ikiz çok normal bnmki tek olduğu halde durmuyo :) kıpır kıpır devamlı doktor boyunu ölçemedi durmadığı için çok yaramaz bi bebek dedı kadınalındım öyle demesine açıkcası ağzına vuracaktım o bnm mücizem istedıgını yapabılır
Sinir etti bni ama suç Bnde bn kuru incir yemiştim giderken oda etki yaptı kız hiç durmadı:))) ilahii özge..benimkilere de hep çirkin diyor doktor, erkek bebeği işte çirkin olur diyor.:))))
İnşallah onda da sorun çıkmaz canım maşallah kızına nazar değmesinİyi kızlar bebişim . Allah'a çok şükür bişiy görülmedi ama gelecek ay detaylı ultrason yapılacak o zmn da çıkmazsa geçti denektir . Kızımın ultrasonu sevmiyo galiba çok kötü sağ gögüsümün altı Ağrı'yo ve midem bulanıyo.
Boyunu ölçemedi kilosu 1 kilo 313 gr olmuş
İnşş cnm allah hiç birimize yasatmasın öyle seyler . İsim konusunu naptın :)İnşallah onda da sorun çıkmaz canım maşallah kızına nazar değmesin
Sinir etti bni ama suç Bnde bn kuru incir yemiştim giderken oda etki yaptı kız hiç durmadıbu doktorlar ne karışıyor bizim çocuklarımıza anlamıyorum
İyi olsunlar ztn cnm çok zor bulduk biz onları Bn onları hak ettıgımızı düşünüyorum gerçekten hep iyi sağlıklı olsunlariyidir boyu da merak etme, bize de hep kilolarını söylüyorlar boyunu da hiç sormak aklımıza gelmiyor..sağlıklı bebekler, gelişimleri iyi deyince hemen içimin yağları eriyo, bir şey sormadan geliyoruz eve.:))))
Allah kısmet ederse Zeliha Nisa olcak hayırlısıyla canımİnşş cnm allah hiç birimize yasatmasın öyle seyler . İsim konusunu naptın :)
Oy çok gzl uzun sağlıklı hayırlı ömürler versın rabbimAllah kısmet ederse Zeliha Nisa olcak hayırlısıyla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?