- 22 Ocak 2013
- 404
- 183
- 103
- 38
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.821
Canim onun fitili ve hapi da var gittiginde doktoruna durumu anlat verir muhakkak. Ben yurt disinda yasiyorum yapmaz kimse bana o igneyi dedim. Oda fitil verdi.
Progestan igneden bahsediyorsun sanirim. İlk gebeligimde 10.hafta sonuna kadar 75 igne yedim ben. Simdiki gebeligimde 29.yu yedim bugun. O bezelerden bende cok cektim. Oturamiyodum artik ustune. Bu sefer her igne sonrasi kolonya ile eze eze ovuyorum igne yerini. Agrisi oluyo yine ama beze bakimindan cok daha rahatim şimdi. Hersey bebeklerimiz icin. Katlanicaz tabiki...Canımmm ben sana cevap verirken sende bana veriyormuşsun keseyi görmeye gittiğimde ilaçlara devam deyince hemen iğnede mi diye sordum canına tak demedikçe iğneyi öneriyorum dedi bende sabredeyim dedim ama üstünden 15 gün daha geçti artık dayanamıyorum normalde iğne olmaktan korkmam ama bu bezeler bitirdi beni
Canım o iğneler beni de mahvetti kalçamda bezeden yer kalmamıştı 13 haftanın sonunda hatta 14 haftalıktı kesti ama herşey bebişler için katlanacağız sağlıklı olsunlar yeter kiCanımmm ben sana cevap verirken sende bana veriyormuşsun keseyi görmeye gittiğimde ilaçlara devam deyince hemen iğnede mi diye sordum canına tak demedikçe iğneyi öneriyorum dedi bende sabredeyim dedim ama üstünden 15 gün daha geçti artık dayanamıyorum normalde iğne olmaktan korkmam ama bu bezeler bitirdi beni
canım ben hergün bir dilim ananas yedim bol protein yani et ağırlıklı beslendim her iki bebişimde de işe yaradıKızlar merhaba aranıza yeni katıldım perşembe günü embriyo transferim var ve çok heyecanlıyım ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Transfer sonrası neler yapmalıyım.
Canım inşallah hiçbir sorun çıkmaz güzel haberlerle gelirsinKızlar yarın ultrason var kilosunu ve boyunu ögrenicez . Nolur dua edin bize kızımda hiç bi sorun olmasın ve bağırsağındaki beyazlık gecmiş olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen .
Çok saol canım bende denicem mutlaka biryerde okudum antioksidan etkili sebze meyvelerden uzak durmalı diye işte maydanoz dere otu vb seyler. Bu doğrumu acabacanım ben hergün bir dilim ananas yedim bol protein yani et ağırlıklı beslendim her iki bebişimde de işe yaradı
Ben de 7. güne kadar ananas yedim hergün et ağırlıklı beslendim eğilip uzanma gibi hareketlerden uzak durdum stresten uzak durdum ne ile mutlu oluyorsam onu yaptım inşallah pozitif sonuç alırsınÇok saol canım bende denicem mutlaka biryerde okudum antioksidan etkili sebze meyvelerden uzak durmalı diye işte maydanoz dere otu vb seyler. Bu doğrumu acaba
Kızlar yarın ultrason var kilosunu ve boyunu ögrenicez . Nolur dua edin bize kızımda hiç bi sorun olmasın ve bağırsağındaki beyazlık gecmiş olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen .
İnşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip eder. 2016 da yavrularımızı kucağımıza alırızBen de 7. güne kadar ananas yedim hergün et ağırlıklı beslendim eğilip uzanma gibi hareketlerden uzak durdum stresten uzak durdum ne ile mutlu oluyorsam onu yaptım inşallah pozitif sonuç alırsın
Istersen ilk 4-5 gun evde kal sonra git. Ilk gunlerde tutunma oluyormus.(dogruysa)Çok teşekkür ederim ben çalışıyorum normalde acaba bi sorun olurmu die kararsızım. Rapor falanmı alsam diye düşünüyorum. Çok yatmayı seven biri değilim zatende nasıl olucak bilmiyorum
Öyle yapsam daha iyi olucak galiba iş yerim biraz hareketli çünkü doktorum gerek görülmeye bilir dedi bakalım son gün bugün yaIstersen ilk 4-5 gun evde kal sonra git. Ilk gunlerde tutunma oluyormus.(dogruysa)
Kızlar yarın ultrason var kilosunu ve boyunu ögrenicez . Nolur dua edin bize kızımda hiç bi sorun olmasın ve bağırsağındaki beyazlık gecmiş olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen .
Benim kalp atışı netleşince kesilmişti canım.crinone jeli de yeni kestk.jel uzun gider ama iğneyi keserler yakındaCevap için teşekkür ederim canım ben şuanda sabah jel akşam iğne oluyorum ama kalçamda bezelerden yer kalmadı her gün alkolle ovmama rağmen inşaallah bu gittiğimde keser diye dua ediyorum ızdırap olmaya başladı artık
Benim kalp atışı netleşince kesilmişti canım.crinone jeli de yeni kestk.jel uzun gider ama iğneyi keserler yakında
İyi kızlar bebişim . Allah'a çok şükür bişiy görülmedi ama gelecek ay detaylı ultrason yapılacak o zmn da çıkmazsa geçti denektir . Kızımın ultrasonu sevmiyo galiba çok kötü sağ gögüsümün altı Ağrı'yo ve midem bulanıyo.
Boyunu ölçemedi kilosu 1 kilo 313 gr olmuş
Saol cnmm Bn hatta zayıf bile diye düşündümOhh maşaallah canım, tombiş olmuş senin bebiş..merak etme Allah ın izniyle detaylı ultrasonun da güzel çıkacak..kilolarını ölçüyorlar ama boyunu söylemiyorlar genelde..Rabbim korusun bebişlerimizi inşaallah..
Saol cnmm Bn hatta zayıf bile diye düşündüm
Bizimde bugun kontrolumuz vardi cok sukur prenseslerim iyi biri 1600 digeri 1700 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?