• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merhaba arkadaslar, acaba aranızda kadıköy acıbademde tedavi gören var mı ? Memnun mu ucretı ne kadar tuttu bılgı verebılırmı ? İlk denemem olumsuz sonuclandı :( yeni merkez arıyorum kadıköy acıbademi merak ediyorum. Tesekkurler sımdıden

Bebeğim gitti....hepinize dua edeceğim...çok zormuş ölüyorum sanki..elini tutmasam yüzünü görmesem belki katlanırdım şimdi ölüyorum dua edin kalbimdeki sızı dinsin ..
Son tavsiyem asla ihmal etmeyin her tehdidi araştırıp sorun sık sık kontrole gidin Dr seçiminizi iyi yapın.. Allah'a emanet olun ..
Oğlunun yüzü ...eşimin gözyaşları aklımdan çıkmayacak.. Belli etmemiş ama çok sevmiş oğlumuzu benden çok o ağladı ...dua edin hepinizi çok seviyorum Rabbim yardımcımız olsun
Canım benim uzun zamndr girmiyordum foruma.inan o kadar üzüldümki anlatamam.2 buçuk ay önce ben de kaybettim ikizlerimi rahim ağzı yetmezliğinden.onlarla birlikte ben de Öldüm sanki.kendşmde dahil herkesi suçladım ama ne çare.inan bana senin de benm de bebeklerimin alacak nefesleri yokmuş.bu lanet olası ilket ÇOĞU zamn belirti vermiyor çok sinsi.ben her hafta doktora girmem 1 gün Öncesinde doktorda olup Herşeyin normal OLMASINA rağmen 1 gün sonra erken doğumla kaybettim yavrularımı.acın şu anda çok taze.alev alev yanan harlı ateş gibi. O Ateş'in acısı hiçbir zaman geçmeyecek ne yazık ki sadece köz olacak ve hep kalacak.kabullenemitorsun şuanda iyi Anlıyorum seni,insanların teselli cümleleri daha da yakıyor içini ama dik dur dua et hep inan bana iyi gelen tek şey bu oldu.bu acıyı çekmeyen bilmiyor malesef.ben şimdi geçmişi unutup geleceği planlamaya çalışıyorum.bından sonra neler yapabiliriz nasıl olacak.inan yeni doğacak bebeklerimizle bizde yeniden nefes alacağız.zor olacak kabul ama zor olan herşey daha Güzeldir unutma.eğer yazmak dertleşmek istersen foruma her zamn giremiyorum artık ama özelden Msj at mutlaka görür ve cevaplarım.başın Sağolsun

İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın tedaviye başladın mı
yok canım başlamadım.şimdilik de başlamayı düşünmüyorum.kız okula başladıktan sonra şuan kendimi hiç hazır hissetmiyorım cok kilom var onu vericem ilk önce.kızım okula başlasın bi ondan sonra rahat rahat gider gelirim.kafamı toplarım borcum cok ev araba borcum bar.onları bitirelim bende işe giriyim dedim.bakalım hayırlısı

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım perşembe günü embriyo transferim var ve çok heyecanlıyım ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Transfer sonrası neler yapmalıyım.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım perşembe günü embriyo transferim var ve çok heyecanlıyım ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Transfer sonrası neler yapmalıyım.

tedavin hayırlı olsun canım. tek yapman gereken stressiz ve sakin şekilde 10 günü geçirebilmek. mum gibi yatarak değil de arada ufak ufak yurumek tavsiye ediliyor. belki toplamda günde 15 dk. adaçayı vs bitkisel çay içme. benden tavsiyeler bukadar:)

yok canım başlamadım.şimdilik de başlamayı düşünmüyorum.kız okula başladıktan sonra şuan kendimi hiç hazır hissetmiyorım cok kilom var onu vericem ilk önce.kızım okula başlasın bi ondan sonra rahat rahat gider gelirim.kafamı toplarım borcum cok ev araba borcum bar.onları bitirelim bende işe giriyim dedim.bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım hakkında

tedavin hayırlı olsun canım. tek yapman gereken stressiz ve sakin şekilde 10 günü geçirebilmek. mum gibi yatarak değil de arada ufak ufak yurumek tavsiye ediliyor. belki toplamda günde 15 dk. adaçayı vs bitkisel çay içme. benden tavsiyeler bukadar:)
Çok teşekkür ederim ben çalışıyorum normalde acaba bi sorun olurmu die kararsızım. Rapor falanmı alsam diye düşünüyorum. Çok yatmayı seven biri değilim zatende nasıl olucak bilmiyorum

Çok teşekkür ederim ben çalışıyorum normalde acaba bi sorun olurmu die kararsızım. Rapor falanmı alsam diye düşünüyorum. Çok yatmayı seven biri değilim zatende nasıl olucak bilmiyorum
Isinin kendisi agir ve stressiz degilse calisman daha iyi bence. Hayirli guzel sonuclar alirsin insallah. Bende beklemedeyim haftya test yapacam. Hayirlisi.

Merhaba bayanlar hamilelikleriniz baya ilerlemiş maşallah bir sorum olacaktı size progestan iğne kullandınız mı kaç haftaya kadar devam edildi? Cevaplarsanız çok sevinicem

Merhaba bayanlar hamilelikleriniz baya ilerlemiş maşallah bir sorum olacaktı size progestan iğne kullandınız mı kaç haftaya kadar devam edildi? Cevaplarsanız çok sevinicem

Hayırlı olsun canım hamileliğin..ben kullandım progestan iğne ama bir müddet sonra progestan içeren jele döndüm, 12. haftaya kadar jel kullandım.

Kızlar yarın ultrason var kilosunu ve boyunu ögrenicez . Nolur dua edin bize kızımda hiç bi sorun olmasın ve bağırsağındaki beyazlık gecmiş olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen .
Ozgecim allahin izniyle yarin cok guzel haberlerle geleceksin. Icini rahat tut. Dualarim seninle.

Hayırlı olsun canım hamileliğin..ben kullandım progestan iğne ama bir müddet sonra progestan içeren jele döndüm, 12. haftaya kadar jel kullandım.

Cevap için teşekkür ederim canım ben şuanda sabah jel akşam iğne oluyorum ama kalçamda bezelerden yer kalmadı her gün alkolle ovmama rağmen inşaallah bu gittiğimde keser diye dua ediyorum ızdırap olmaya başladı artık :110:

Cevap için teşekkür ederim canım ben şuanda sabah jel akşam iğne oluyorum ama kalçamda bezelerden yer kalmadı her gün alkolle ovmama rağmen inşaallah bu gittiğimde keser diye dua ediyorum ızdırap olmaya başladı artık :110:

Canim onun fitili ve hapi da var gittiginde doktoruna durumu anlat verir muhakkak. Ben yurt disinda yasiyorum yapmaz kimse bana o igneyi dedim. Oda fitil verdi.

Back