• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar merhaba,
Aslında sormak için erken ama az önce görümcemin doğum haberini aldım o yüzden sorayım dedim (epidural normal yapmış).

Doğum için tercihiniz nedir?
Sezeryan mı normal mi?
Epidural düşünüyor musunuz?

Gözün aydın canım, darısı başımıza inşaallah..
Ben doğumu sezeryan düşünüyorum kesinlikle, hem ikiz olduğu için hem de çok zor kavuştuk biz bebeklerimize riske atamam onları..Rabbim hayırlısını versin inşaallah..

bizimkiler kıymetli bebk olarak geçtiği için zaten doktorlar genelde sezeryana yöneltiyorlar, ilk bebişim sezeryan olduğu için bu daöyle olacak Allahın izniyle, bence konforlu , genel anestezi ile olmuştum sonrasında biraz ağrı ve o kadar geçti gitti, zaten inanın doğum birşey değil sonrası zor, bebek büyütmek hem zor hem eğlenceli

Benim de ilk sezeryan olduğu için bu da sezeryan ve Spinal beldem aşağım uyuşturuldu bebeğimin ağlamasını duydum yanıma getirdiler öptüm kokladım bunu da aynı düşünüyorum hem genel anestezi alınca uyanınca çok ağrıyor

Ayyy yerimmm arabasını :) Güle güle kullanın inşallah sağlıkla.
Evet çok büyük değil evimiz. Dediğin gibi park yatak ya da arkadaşımızın vereceğim ödünç ahşap beşik. İkisinden biri işimi görür inşallah. Ana kucağında da 4Moms diye birşey var arkadaşımızda var onun bebek büyüdü belki bize ödünç verecek. Eğer onu alamazsam ben de TinyLove dan vaz geçtim Fisher Price'ın var ana kucakları onlardan uygun bir tane alırım.
Bebek arabası çoook pahalı. eBebek ikinci el mağazasıına gidip bir gezeyim diyorum. Zaten kafamda üst limit 1500 TL. Daha fazla veremem. Sizinki çok güzelmiş. Sizinkinden de olabilir...
Ben epidural li sezaryen düşünüyorum canım

Kızlar english home da indirim var %50 internet mağazalarında da 100tl üzeri kargo bedava kaçırmayın bence ben geçen hafta bayağı biseyler aldım ev textili çok iyi özellikle

Kızlar ben dün gittim bebeği görmeye. Darısı hepimizin başına inşallah sağlıkla...
Valla kızcağız "Epidural da olsa normal doğum çok kolay değil Ceren" dedi :D
Normal doğum yapmayı çok istiyorum da Epidural olursa da iyi olur diyordum dün biraz gözüm korktu...
Neyse hakkımda hayırlısı inşallah...

cerenery cerenery bnde normal dogum yapıcam inş ama sancımı hafifletmek için belki iğne düşünebilirim belden onada annem yemin ettirdi asla öyle bişiy yaptırma dıye :D .
Ya kızlar birde bişiy sorucam net 40 haftada mı dogum oluyo ?

cerenery cerenery bnde normal dogum yapıcam inş ama sancımı hafifletmek için belki iğne düşünebilirim belden onada annem yemin ettirdi asla öyle bişiy yaptırma dıye :KK70: .
Ya kızlar birde bişiy sorucam net 40 haftada mı dogum oluyo ?

Canım benim kardeşimin 41.hafta bitmek üzereydi, hala tık yoktu normal doğum için mecburen sezeryan oldu..ben 37 hafta üzerinden hesaplıyorum kendimi, 37. haftaya kadar gelebilirsem ne mutlu bana.:)

Selam kizlarr bugun kontrolümüz vardi şükür bebislerim sagliklilar hersey iyi dr birine %80 kiz dedi digeride kendini gostermedi ama internette tek yumurta ikizlerinin ayni cinsiyetler oldugu yaziliyor doktorumda herşey olabilir diyor :) doktorum haftaya şeker yuklemesini yaptirmami soyledi siz yaptinizmi?

Valla ben de 38. haftaya gelsem sağ salim zaten sakinleşirim. Ondan önce doğum yapmak zorunda olmaktan korkuyorum.
Ayrıca 40 hafta dolmadan sancısı gelen de var - normal doğuran.
40 hafta bitip de suni sancıyla bile doğumu başlamayan - sezeryana giren de var.
Her kadın farklı :)

Çok acayip ağır, sancılı ve hastanelik olma aşamasına kadar geldiğim adet sancılarım oluyordu benim.
Heralde doğum sancısı da ona yakındır :D:D

Selam kizlarr bugun kontrolümüz vardi şükür bebislerim sagliklilar hersey iyi dr birine %80 kiz dedi digeride kendini gostermedi ama internette tek yumurta ikizlerinin ayni cinsiyetler oldugu yaziliyor doktorumda herşey olabilir diyor :) doktorum haftaya şeker yuklemesini yaptirmami soyledi siz yaptinizmi?
Gözün aydın canımmm :)

ayy kraliçen olacak demek, gözün aydın canım. Benim şeker yüklemem de haftaya salı günü inşaallah..

Boğaz'ıma çok kötü sekılde patlamış Mısır kabuğu kaçtı mahvettı bni öksürmekten kabuk hala duruyomudur?
Kızıma bişiy olur mu o bile korkutuyor bni ?

Back