2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Aynen cnm aynı durumdayız haftaya salı kese için dr çağırdı bklm görüncek mi?

Ben bugun bir tane test aldim merak ettim cikacakmi sabah yapicam.ayrica yarin kan testi de var

hosbulduk canın beni tanımadıgunız için yanlıs anlarsınz istemeSiniz diye düşünmüştüm.svindim yazmanıza.
Hepimizde o kavgadan çok sıkılmıştık ki ztn yetkililer konuyu kapattı boşver gectı stn bizim kimseyle bi sorunumuz yokki cnm biz dertleşmek için konuşmak bilgilendirmek bilgi almak buradayız :)

ozmn daha var azonce gebelik haftası hesaplaya gırıp baktım suan 3 hafta 4 günlük dıyo daha var yanı benım:)
Ooo daha naptın sen dur biraz senden önce kac kişi var seninki çok küçük daha :) ben bile daha göremedim randevumuza cok var daha eşimin hesabına göre 6.5 haftalık bebek bna göre 5 hafta doktora gidince net cıkıcak herseyimiz

ınternetten hesaplıyo canım yumurta toplanma gününe gore ya da transfere bak ıstersen:) yaa benım bey daha bılmıyooo canım yaa ıs pesınde kosturuyo sımdıde bırısıyle yemegı var ıste gelsınde soylıyım artık:) kese ve kalp atışı ıcın de acelem yok ama merak ıste

Hic arayip sormuyormu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…