- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Merhaba canım hoşgeldin. İnşallah pozitif sonucu görürüz hepimiz.Bende aranıza yeni katıldımmmmmkısmetse temmuzda 3. Denememi yapacağım inşallah bu topik sizede hepimize de uğur getirsinn
Amin canım.güzel dileklerin için teşekürlerHayirli Ramazanlar bu mubaret günler de allahim dualarimizi Kabul etsin inşallah. allahim her isteyene sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin
hayırlı olsun cnm ınsallah hersey gönlünce ılerler:)Arkadaşlar benim ilk denemem ve 2 adet embriyo dan biri 8 digeri de 6 hucre oluşmuş ve 3. Gün embriyoları salı günü transfer yapıldı.hakkımızda hayirlisi
Aynen cnm aynı durumdayız haftaya salı kese için dr çağırdı bklm görüncek mi?amın cnm cumlemız ınsallah rabbım hepımıze anne olmayı o mıss kokularını ıcımıze cekebılmeyı nasıp etsın ınsallah.. ınsan yasayınca anlıyomuskı evet cok mutlu oluyosun ama aynı anda ıcıne de bı korku dusuyomus bakalım sağlıkla ılerlıcekmı degerın yukselcek mı kese kalp atışı duyulcak mı anladığım o kı bızım gıbı tup bebek surecıne gelmıs beklemıs anneler hıcbır zaman rahat olamayacak
Ben bugun bir tane test aldim merak ettim cikacakmi sabah yapicam.ayrica yarin kan testi de varAl benden de o kadar... Ben de hamile olunca o testi yapmayı düşünüyorum. Sırf o çift çizgiyi görmek için... Çok saçma belki ama inat ettim. Bir tane test çekmecemde duruyor. Onu da pozitifi görmek üzere saklıyorum inşallah.
Hayirli olsun insallah guzel sonuc alirsin canim , benim transferimde onceki saliydiArkadaşlar benim ilk denemem ve 2 adet embriyo dan biri 8 digeri de 6 hucre oluşmuş ve 3. Gün embriyoları salı günü transfer yapıldı.hakkımızda hayirlisi
Son adet tarihin neydi canimAynen cnm aynı durumdayız haftaya salı kese için dr çağırdı bklm görüncek mi?
19 mayıs cnmSon adet tarihin neydi canim
hosbulduk canın beni tanımadıgunız için yanlıs anlarsınz istemeSiniz diye düşünmüştüm.svindim yazmanıza.Sarisekerannesi hoşgeldin cnm hiç görmedim seni :)
aa nasıl okdr erken mı ya:) ne yanı sımdı hersey duzgun gıderse bende haftaya cuma fln keseyı gorebılecekmıyım?Aynen cnm aynı durumdayız haftaya salı kese için dr çağırdı bklm görüncek mi?
Hepimizde o kavgadan çok sıkılmıştık ki ztn yetkililer konuyu kapattı boşver gectı stn bizim kimseyle bi sorunumuz yokki cnm biz dertleşmek için konuşmak bilgilendirmek bilgi almak buradayız :)hosbulduk canın beni tanımadıgunız için yanlıs anlarsınz istemeSiniz diye düşünmüştüm.svindim yazmanıza.
Kese 6 haftalıkken görülüyo kalp atışı 7aa nasıl okdr erken mı ya:) ne yanı sımdı hersey duzgun gıderse bende haftaya cuma fln keseyı gorebılecekmıyım?
ozmn daha var azonce gebelik haftası hesaplaya gırıp baktım suan 3 hafta 4 günlük dıyo daha var yanı benım:)Kese 6 haftalıkken görülüyo kalp atışı 7
Ooo daha naptın sen dur biraz senden önce kac kişi var seninki çok küçük daha :) ben bile daha göremedim randevumuza cok var daha eşimin hesabına göre 6.5 haftalık bebek bna göre 5 haftaozmn daha var azonce gebelik haftası hesaplaya gırıp baktım suan 3 hafta 4 günlük dıyo daha var yanı benım:)
19 mayıs cnm
Hic arayip sormuyormu kiınternetten hesaplıyo canım yumurta toplanma gününe gore ya da transfere bak ıstersen:) yaa benım bey daha bılmıyooo canım yaa ıs pesınde kosturuyo sımdıde bırısıyle yemegı var ıste gelsınde soylıyım artık:) kese ve kalp atışı ıcın de acelem yok ama merak ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?