- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Orlando cok uzgunum,ama bak 7.gunde yapmissin...benim test gunum 12.gun bugun 10 oldu hala yapmadim...belki bir ihtimal cikar...çoook üzgünüm sonucum 2 çıktı. yükselecek bir değer değil. içim acıyor.
allah sizin bebeklerinizeömür versin inşallah.
Hosgeldiniizz...Bende aranıza yeni katıldımmmmmkısmetse temmuzda 3. Denememi yapacağım inşallah bu topik sizede hepimize de uğur getirsinn
hosgeldin inşallah hayırlısıyla grlir bebişinBende aranıza yeni katıldımmmmmkısmetse temmuzda 3. Denememi yapacağım inşallah bu topik sizede hepimize de uğur getirsinn
çocuğum yok arwen, keşke daha önce düşünseydim ama hiiiç düşünmüyordum, bayağı hızlı geçmiş zaman:) bundan sonra bakalımOncelikle hosgeldiginiz yolculugumuza,arkadasligimiza...tabi ki bu yolda hep beraberiz.yanlis okumadiysam bir cocugunuz var cok sukur.Allah bagislasin. Ben de yasa takilmam.menepoza kadar yolu var derim hep.zira ben de 38 yasindayim.cocugum yok.gec evlenenlerdenim.umarim hep birlikte paylasiriz sevinclerimizi...
hosgeldın cnm ınsallah uğurlu gelır grubumuz:)Bende aranıza yeni katıldımmmmmkısmetse temmuzda 3. Denememi yapacağım inşallah bu topik sizede hepimize de uğur getirsinn
Arkadaşım bence şimdiden boşuna ümitsizlik ediyosun.7.çok erken değilmi?başka bi topikte okudum birisi 10.gün yaptırmış kan testi negatif 12.pozitif olmuş.geç tutunabiliyormuş.bence ümidini kaybetme.test gününe 5 gün var daha iki gün sonrada baktırabilirsin yükselme varmı diye bence.inş.tutunur bebişin...çoook üzgünüm sonucum 2 çıktı. yükselecek bir değer değil. içim acıyor.
Canım tebrik ederim.inş.artarak devam eder değerin. Ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini yada bebişleriniKizlaaaaarrr aldim sonucumu degerim 60 :) ay o kagidi alirken elimin nasil titredigini anlatamam yaaaaa 6.gune gore degerim normal dimi
amın cnm cumlemız ınsallah rabbım hepımıze anne olmayı o mıss kokularını ıcımıze cekebılmeyı nasıp etsın ınsallah.. ınsan yasayınca anlıyomuskı evet cok mutlu oluyosun ama aynı anda ıcıne de bı korku dusuyomus bakalım sağlıkla ılerlıcekmı degerın yukselcek mı kese kalp atışı duyulcak mı anladığım o kı bızım gıbı tup bebek surecıne gelmıs beklemıs anneler hıcbır zaman rahat olamayacakCanım tebrik ederim.inş.artarak devam eder değerin. Ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini yada bebişlerini
Arkadaşım bence şimdiden boşuna ümitsizlik ediyosun.7.çok erken değilmi?başka bi topikte okudum birisi 10.gün yaptırmış kan testi negatif 12.pozitif olmuş.geç tutunabiliyormuş.bence ümidini kaybetme.test gününe 5 gün var daha iki gün sonrada baktırabilirsin yükselme varmı diye bence.inş.tutunur bebişin...
Canım senin 3. Gün embriyosu değilmiydi. Ayrıca bebek tutulduktan sonra 8. Gün beta hcg salgılanmaya Başlıyor.sen çok çok erken yaptın testi.o Yüzden lütfen ümidini kaybetme ve bol bol dua et.çoook üzgünüm sonucum 2 çıktı. yükselecek bir değer değil. içim acıyor.
Sana 10. Gün mü dediler test için.bana 12 demişlerdi benimde 5.gün embriyosuydu.hayırlısı olsun canım.insanın içi acıyor gerçekten elimizden ne gelir.sen cumarteside bir yaptır bakalım.belki bir mücize olur..ben de hasta olana kadar bir mücize olurmu diye saçma bir ümitle beklemiştim 0,100 değerle...Yok canim benimki 5. Gun embriuosuydu test gunum cumartesiydi. Yukselecegini sanmiyorum 3 gun farkla.
cnm pekı bısy soylıcem bu nasıl olculuyo pek anlamam ama hanı makıne bozuldu dedın hastanede bırsuru aksaklık cıktı acaba yanlış olcmus olabılır mı evet kucuk bı ıhtımal ama ıcımı bı kemırmıyo degıl benım...Destek olan yazan tum arkadaslarima ayri ayri tesekkurler. Suan cok kotuyum ama iyi olurum birgun insallah.
cnm pekı bısy soylıcem bu nasıl olculuyo pek anlamam ama hanı makıne bozuldu dedın hastanede bırsuru aksaklık cıktı acaba yanlış olcmus olabılır mı evet kucuk bı ıhtımal ama ıcımı bı kemırmıyo degıl benım...
hmm pekı tamam cnmCanim sanmiyorum hata olacagini. Doktorum zaten test gunu mutlaka test yaptirmami istiyor. Zaten ohin belli plcak
Canim ben de 3 defa yaşamış biri olarak Rabbim sabır versin diyorum ama mutlaka bir gün bizlerinde bebekleri olacak inşallahDestek olan yazan tum arkadaslarima ayri ayri tesekkurler. Suan cok kotuyum ama iyi olurum birgun insallah.
Canım bazı kişilerde idrarda hemen çıkarken bazı kişilerde de çıkmıyor.12.gün de kanda baktır bakalım inş. Poztifi görürsün..ben erkenden ümitsizliğe kapılmamak için 12.günü bekledim.idrar testlerine gıcığım var zaten o kadar çok yaptım ki hep tek çizgi görmekten sıkıldım.hamile olursam bir gün inş.emin olduktan sonra idrar testi yapıp o çift çizgiyi görmek istiyorum..Cunku 8.ve 10.gun.idrar testlerim negatif
Al benden de o kadar... Ben de hamile olunca o testi yapmayı düşünüyorum. Sırf o çift çizgiyi görmek için... Çok saçma belki ama inat ettim. Bir tane test çekmecemde duruyor. Onu da pozitifi görmek üzere saklıyorum inşallah.Canım bazı kişilerde idrarda hemen çıkarken bazı kişilerde de çıkmıyor.12.gün de kanda baktır bakalım inş. Poztifi görürsün..ben erkenden ümitsizliğe kapılmamak için 12.günü bekledim.idrar testlerine gıcığım var zaten o kadar çok yaptım ki hep tek çizgi görmekten sıkıldım.hamile olursam bir gün inş.emin olduktan sonra idrar testi yapıp o çift çizgiyi görmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?