- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Valla dr öyle gel dedi 11. Gün 700 dü değerim bi hafta sonrası salı gel dedi inşallah görünür bi hafta sonra da kalp atışı inşallahhhaa nasıl okdr erken mı ya:) ne yanı sımdı hersey duzgun gıderse bende haftaya cuma fln keseyı gorebılecekmıyım?
Benim ilkinde 6+2 de cagirmisti kese ve kalp atisini duymustuk ama degerim sizinkiler kadar yuksek degildi, simdi de yarin ki sonuca gore insallah artmis olur 2 hafta sonra cagirir herhalde bilmem 11. Gün 700 dü değerim 2 ye katlıyosa haftaya karından görünür inşallah sonraki hafta da kalp atışı inşallah
Daha dur cnm benim 4+2 di bugünozmn daha var azonce gebelik haftası hesaplaya gırıp baktım suan 3 hafta 4 günlük dıyo daha var yanı benım:)
Bn cok umutsuzdum hepinizde şaitsiniz ztn . Transfere giderken bile tutmayacak diye gittim cünkü yaşım 22 ve bu 4. Denemem di çok gencim olması tutması gerekiyo iste düşünüyodum eşim transfer gününü adet oldugum son tarihi hepsini biliyo çnkü bn artık umur etmiyordum nasıl olsa Burda olmaz tr gıdıp tedavı olurum dıyodum: Dınternetten hesaplıyo canım yumurta toplanma gününe gore ya da transfere bak ıstersen:) yaa benım bey daha bılmıyooo canım yaa ıs pesınde kosturuyo sımdıde bırısıyle yemegı var ıste gelsınde soylıyım artık:) kese ve kalp atışı ıcın de acelem yok ama merak ıste
Daha dur cnm benim 4+2 di bugün
hergun genısce bır dılım ananas yıyorum ama kıvı yemedim hıc canım:)
gun ıcınde msjlasıp konuşuyoruz cnm tabıkı ama ben boylemek ıstemıyorumkı o sekılde bugun mınık ayakkabı aldım bırde not buzdolabına koycam gelıncede bana soğuk bı su verırmısın dıcem oyle gorsun ogrensın:))))))Hic arayip sormuyormu ki
Bu ara ananas bulamıyorum markette inşallah bulurum kivi devam jel devam elevit devam
Aa senin de mi? Kalp atışı için erken de keseyi görmemiz lazım ...karından görünür inşallahhh :) hala inanamıyorumHaftaya da teker teker kalp atışı duyacağız inşallah..benim randevum da salı günü.:))
Aynı gün olmuş transferlerimiz. 4. Gün embriyosu benimdeArkadaşlar benim ilk denemem ve 2 adet embriyo dan biri 8 digeri de 6 hucre oluşmuş ve 3. Gün embriyoları salı günü transfer yapıldı.hakkımızda hayirlisi
Aa senin de mi? Kalp atışı için erken de keseyi görmemiz lazım ...karından görünür inşallahhh :) hala inanamıyorum
Güzel fikir kız daha gelmedi mi ki?22 demiştingun ıcınde msjlasıp konuşuyoruz cnm tabıkı ama ben boylemek ıstemıyorumkı o sekılde bugun mınık ayakkabı aldım bırde not buzdolabına koycam gelıncede bana soğuk bı su verırmısın dıcem oyle gorsun ogrensın:))))))
Tutunmaya çok yardımcı oluyo cnm bn hem transfer öncesi hem sonrası yedin halada yemeye devam ediyorımBen hiç yemedim ne kivi ne ananas, ne için ki canım bunlar ?
Bu ara ananas bulamıyorum markette inşallah bulurum kivi devam jel devam elevit devam
Hep ümitvar olmak gerekior demekki. Bir vakti, saati var. Tüp bebekle olan başarı olmayana göre çok daha fazla. Kimi 1'de kavuşuyor, kimi 2'de kimi 4'te... Ama eninde sonunda kavuşuluor, değil mi. O zaman bize düşen o gün gelene kadar sabretmek... Başka çaresi yok.Bn cok umutsuzdum hepinizde şaitsiniz ztn . Transfere giderken bile tutmayacak diye gittim cünkü yaşım 22 ve bu 4. Denemem di çok gencim olması tutması gerekiyo iste düşünüyodum eşim transfer gününü adet oldugum son tarihi hepsini biliyo çnkü bn artık umur etmiyordum nasıl olsa Burda olmaz tr gıdıp tedavı olurum dıyodum: D
Fikirlerine bayılıyorum, süpergun ıcınde msjlasıp konuşuyoruz cnm tabıkı ama ben boylemek ıstemıyorumkı o sekılde bugun mınık ayakkabı aldım bırde not buzdolabına koycam gelıncede bana soğuk bı su verırmısın dıcem oyle gorsun ogrensın:))))))
Haydi yarının ilk güzel haberi senden o zaman inşallah...Ben bugun bir tane test aldim merak ettim cikacakmi sabah yapicam.ayrica yarin kan testi de var
Selam, canım. Mutlu haberler verirsiniz inşallah.Arkadaşlar benim ilk denemem ve 2 adet embriyo dan biri 8 digeri de 6 hucre oluşmuş ve 3. Gün embriyoları salı günü transfer yapıldı.hakkımızda hayirlisi
Benim salı tam 5 haftam doluyor alttan istemiom pek bklm nolcak inşallah güzel sonuç alırız cnm :)Bugün 5 haftam bitti benim, salıya kadar 5 hafta 5 günlük oluyor kese kesin görünür de bi ihtimal kalp atışını da duyarız inşallah..alttan bakar doktor zaten, alıştık, korku falan kalmadı..önceden olsa bir hafta titriyodum korkudan.:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?