2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

aa nasıl okdr erken mı ya:) ne yanı sımdı hersey duzgun gıderse bende haftaya cuma fln keseyı gorebılecekmıyım?
Valla dr öyle gel dedi 11. Gün 700 dü değerim bi hafta sonrası salı gel dedi inşallah görünür bi hafta sonra da kalp atışı inşallahhh

Bn cok umutsuzdum hepinizde şaitsiniz ztn . Transfere giderken bile tutmayacak diye gittim cünkü yaşım 22 ve bu 4. Denemem di çok gencim olması tutması gerekiyo iste düşünüyodum eşim transfer gününü adet oldugum son tarihi hepsini biliyo çnkü bn artık umur etmiyordum nasıl olsa Burda olmaz tr gıdıp tedavı olurum dıyodum: D

orlando canım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin,senin için de hayırlı bir zamanı vardır mutlaka o duyguyu hepimiz tadıcaz inşallah,mübarek günlerde dua edelim,senin için daha iyisini hazırlamıştır Rabbim.

Aa senin de mi? Kalp atışı için erken de keseyi görmemiz lazım ...karından görünür inşallahhh :) hala inanamıyorum

Bugün 5 haftam bitti benim, salıya kadar 5 hafta 5 günlük oluyor kese kesin görünür de bi ihtimal kalp atışını da duyarız inşallah..alttan bakar doktor zaten, alıştık, korku falan kalmadı..önceden olsa bir hafta titriyodum korkudan.:))))

Hep ümitvar olmak gerekior demekki. Bir vakti, saati var. Tüp bebekle olan başarı olmayana göre çok daha fazla. Kimi 1'de kavuşuyor, kimi 2'de kimi 4'te... Ama eninde sonunda kavuşuluor, değil mi. O zaman bize düşen o gün gelene kadar sabretmek... Başka çaresi yok.

Fikirlerine bayılıyorum, süper

Ben bugun bir tane test aldim merak ettim cikacakmi sabah yapicam.ayrica yarin kan testi de var
Haydi yarının ilk güzel haberi senden o zaman inşallah...

Arkadaşlar benim ilk denemem ve 2 adet embriyo dan biri 8 digeri de 6 hucre oluşmuş ve 3. Gün embriyoları salı günü transfer yapıldı.hakkımızda hayirlisi
Selam, canım. Mutlu haberler verirsiniz inşallah.

Benim salı tam 5 haftam doluyor alttan istemiom pek bklm nolcak inşallah güzel sonuç alırız cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…