• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

çoook üzgünüm sonucum 2 çıktı. yükselecek bir değer değil. içim acıyor.
allah sizin bebeklerinizeömür versin inşallah.
Benimde iki cıkmıstı devam etmw diycektik doktorun.üzülme diycem üzülücekain ama geçicekcabuk toparlan gel yakala beni.beraber başlarız
Canım benim transfer olmadıı :KK48::KK48: Regl olmayı bekliyorum.. Pozitifleri görünce test yapmak çekti canım hehee:KK49:
tahmin ediyorsunuzdur zatwn kafam o kadar dağibik kı sankı ilk defa bu topiğe yazıyır gibiyim.toparlıycam ama bende regl beklıyorum

tahmin ediyorsunuzdur zatwn kafam o kadar dağibik kı sankı ilk defa bu topiğe yazıyır gibiyim.toparlıycam ama bende regl beklıyorum[/QUOTE]

biliyorum tahmin ediyorum :) boşver canım.. doktora gidecektin ne yaptın?

Hoşgeldiniz canım,tedavin hayırlı olsun,benim de test günüm 24haziran
oykuelif oykuelif yase07 yase07 @gamze42 çok teşekkürler kızlar, herkes sağolsun
pozitif alanlı tebrik ederim, allah hepinize sağlıklı ömürler versin, ramazanın ilk gününde ne güzel sevinçleriniz bol olsn,
orlando orlando gununu bekle güzelim ya, olmazsa da üzülme denizege34 denizege34 üzme güzel canını bir daha bir daha:)
A arwenn22 geçen gün bir liste gördüm, sen geldin aklıma, herkesin ne zaman idrar ve kanda baktırdığını gösteriyordu sonuölarla, idrar yanıltıyor, bulucam yollucam, olmazsa da napalım, bekleriz, bak ben bile 40 yaşımda ya nolacak yaee bi daha yapcam dicem bir iki gün ağladıktan sonra, napalım ölüm yok ya, umut var ama:)

tahmin ediyorsunuzdur zatwn kafam o kadar dağibik kı sankı ilk defa bu topiğe yazıyır gibiyim.toparlıycam ama bende regl beklıyorum

biliyorum tahmin ediyorum :) boşver canım.. doktora gidecektin ne yaptın?[/QUOTE]
Pazartesi gidicem canım bakalım ne diycek?ilaç vericek muhtemelen.regl olmam için

canım neden hemen umudunu kesiyorsun belki geç tutunmuştur inşallah rabbim sonucunu değiştirir herşey onun elinde biliyoruz. 12. gün tekrar yaptırırsın inşallah artar.

meraba anne adayları ve anneler!:) ben sizi dışarıdan takip ettiğimden çoğunuzun durumunu biliyorum, inşallah en hayırlısı olur hepiniz için, hepimiz için,
bir haftadır takip ediyorum, hatta diğer kapanan sayfadaki olayları da görünce bir ilk mesaj atarak kendimi tanıtayım da yanlış anlaşılmayayım istedim,
40 yaşındayım, 5 yıllık evliliğimizde yeni bir çocuk isteği oldu, geçen sene bir kimyasal gebelik, başarısız bir aşılamadan sonra dinlenip tüp bebek kararı aldık. yumurta revervlerimde sorun yok görünüyor, eşimde de yok, bu ilk tüp bebek denememiz,
tarihlerle ne olduğunu yazayım:
9 haziran salı----opu-yumurta toplama (9 adet)
12 haziran cuma ---transfer (9u da döllendi fakat ancak 2 tanesi kaliteli göründüğünden dondurma olamadı, 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi)
24 haziran----TEST!

her bi şey acısız rahat geçti, belirtim filan hiç yok, bugün 5. gündü ve braz kasıklarda sızı yanma gibi bişeyler oldu, çok yürüdüm gibi, göğüslerim bastırınca hafif acıyor ama regle yakın olur zaten ve bilirim ki acı geçince kırmızılar gelecek, allah gstermesin:)

ben sizin gibi cesaret edebilir miyim test filan daha önce bilmiyorum, her konuda pek bi yürekli davranmayı severim de bu konuda kuzu gibi beklicem galiba..
bi de tam da tarnsferden 2 gün sonra bi şeylere bi kızdım bi üzüldüm, aşırı stres, uyuyamamam derken nolcak bilmiyorum, inşallah olur,
hepiniz için hayırlısı olsun, iyi geceler

ek: ay inşallah bu başlık bana da uğurlu gelir:)
İnşallah hayırlı olur canım düşünmemeyw calıa test günğde git yaptır strea hiç iyi değil

Sen yinede kızların dediği gibi ilaçlarını kullan test tarihinde tekrarla sıfır değil sonuçta allahtan ümit kesilmez canim

oykuelif oykuelif yase07 yase07 @gamze42 çok teşekkürler kızlar, herkes sağolsun
pozitif alanlı tebrik ederim, allah hepinize sağlıklı ömürler versin, ramazanın ilk gününde ne güzel sevinçleriniz bol olsn,
orlando orlando gununu bekle güzelim ya, olmazsa da üzülme denizege34 denizege34 üzme güzel canını bir daha bir daha:)
A arwenn22 geçen gün bir liste gördüm, sen geldin aklıma, herkesin ne zaman idrar ve kanda baktırdığını gösteriyordu sonuölarla, idrar yanıltıyor, bulucam yollucam, olmazsa da napalım, bekleriz, bak ben bile 40 yaşımda ya nolacak yaee bi daha yapcam dicem bir iki gün ağladıktan sonra, napalım ölüm yok ya, umut var ama:)

Oncelikle hosgeldiginiz yolculugumuza,arkadasligimiza...tabi ki bu yolda hep beraberiz.yanlis okumadiysam bir cocugunuz var cok sukur.Allah bagislasin. Ben de yasa takilmam.menepoza kadar yolu var derim hep.zira ben de 38 yasindayim.cocugum yok.gec evlenenlerdenim.umarim hep birlikte paylasiriz sevinclerimizi...

18ini nasıl hesapladın.. ben mi yanlış hesaplıyorum. opu dan 14gün sonra degil mi adet
Hevesli test tarihimi dr verdi transfer tarihine gore 12.gun yani cumartesi ayin 20si.ancak adetim 23unde denk gelmiyor benimki cunku,yumurtalar erken buyudugu icin ilaca sizin kadar devam etmemis olabilirim.bundan kaynaklaniyor farklilik diye dusunuyorum...

Hamişlerin arasında kaldık bize de bulaşsın inşallah :KK9::KK6: Hamile arkadaşlar sonra hikayelerinizi bize özet geçin lütfeenn..Kaçıncı deneme kaç senedir istiyorsunz sorun neydi gibi..... :KK15:
cnm bende ozet geceyım 2 yıllık evlıyız.. yaklaşık 1 yıl 3aydır deniyorduk kı bunun 3.ayından ıtıbaren doktor kontrollerine gıtmeye başladım yumurta takıbı vs hersey yolunda gozukuyodu ama olmadı sonra esım sperm testı verdı o da bıkac ufak skntı dışında normal cıktı ama bu surede gene olmadı tam 1.yılımızda aşılama denedik ozmn doktorum esımın sperm hızını cok yavaş buldu.. ve bu asılama tutmazsa tup bebeğe başlayın dedı.. ztn tutmadıda (aşılamayı basından berı pek mantıklı bulmuyorudum) sonra memorıalda sperm verdı esım ve hızı yavaş sayı dusuk morfolojı sıfır cıktı genede normal olur ama cok ıstersenız asılama yapalım dedıler duşunduk o arada burda tugceserdar sagolsun bana nur doktrou onerdı bıde ona gıttım o da asılama deneyebılırız ılk aşılamada dedı ama ben ıstemedım dırek tup bebeğe başladık ve sukurler olsun suanlık gebelik yönünde ılerlıyorum ınsallah..
kısaca kesın bır sorun var denmesede esımın morfolojısı 0 dı ve hızıda bıraz dusuktu bukdr

Back