• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

çoook üzgünüm sonucum 2 çıktı. yükselecek bir değer değil. içim acıyor.
allah sizin bebeklerinizeömür versin inşallah.
Orlando cok uzgunum,ama bak 7.gunde yapmissin...benim test gunum 12.gun bugun 10 oldu hala yapmadim...belki bir ihtimal cikar...

Oncelikle hosgeldiginiz yolculugumuza,arkadasligimiza...tabi ki bu yolda hep beraberiz.yanlis okumadiysam bir cocugunuz var cok sukur.Allah bagislasin. Ben de yasa takilmam.menepoza kadar yolu var derim hep.zira ben de 38 yasindayim.cocugum yok.gec evlenenlerdenim.umarim hep birlikte paylasiriz sevinclerimizi...
çocuğum yok arwen, keşke daha önce düşünseydim ama hiiiç düşünmüyordum, bayağı hızlı geçmiş zaman:) bundan sonra bakalım

Arkadaşım bence şimdiden boşuna ümitsizlik ediyosun.7.çok erken değilmi?başka bi topikte okudum birisi 10.gün yaptırmış kan testi negatif 12.pozitif olmuş.geç tutunabiliyormuş.bence ümidini kaybetme.test gününe 5 gün var daha iki gün sonrada baktırabilirsin yükselme varmı diye bence.inş.tutunur bebişin...

Canım tebrik ederim.inş.artarak devam eder değerin. Ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini yada bebişlerini ;)
amın cnm cumlemız ınsallah rabbım hepımıze anne olmayı o mıss kokularını ıcımıze cekebılmeyı nasıp etsın ınsallah.. ınsan yasayınca anlıyomuskı evet cok mutlu oluyosun ama aynı anda ıcıne de bı korku dusuyomus bakalım sağlıkla ılerlıcekmı degerın yukselcek mı kese kalp atışı duyulcak mı anladığım o kı bızım gıbı tup bebek surecıne gelmıs beklemıs anneler hıcbır zaman rahat olamayacak

Arkadaşım bence şimdiden boşuna ümitsizlik ediyosun.7.çok erken değilmi?başka bi topikte okudum birisi 10.gün yaptırmış kan testi negatif 12.pozitif olmuş.geç tutunabiliyormuş.bence ümidini kaybetme.test gününe 5 gün var daha iki gün sonrada baktırabilirsin yükselme varmı diye bence.inş.tutunur bebişin...

Yok canim benimki 5. Gun embriuosuydu test gunum cumartesiydi. Yukselecegini sanmiyorum 3 gun farkla.

Canım senin 3. Gün embriyosu değilmiydi. Ayrıca bebek tutulduktan sonra 8. Gün beta hcg salgılanmaya Başlıyor.sen çok çok erken yaptın testi.o Yüzden lütfen ümidini kaybetme ve bol bol dua et.

Yok canim benimki 5. Gun embriuosuydu test gunum cumartesiydi. Yukselecegini sanmiyorum 3 gun farkla.
Sana 10. Gün mü dediler test için.bana 12 demişlerdi benimde 5.gün embriyosuydu.hayırlısı olsun canım.insanın içi acıyor gerçekten elimizden ne gelir.sen cumarteside bir yaptır bakalım.belki bir mücize olur..ben de hasta olana kadar bir mücize olurmu diye saçma bir ümitle beklemiştim 0,100 değerle...

Destek olan yazan tum arkadaslarima ayri ayri tesekkurler. Suan cok kotuyum ama iyi olurum birgun insallah.
cnm pekı bısy soylıcem bu nasıl olculuyo pek anlamam ama hanı makıne bozuldu dedın hastanede bırsuru aksaklık cıktı acaba yanlış olcmus olabılır mı evet kucuk bı ıhtımal ama ıcımı bı kemırmıyo degıl benım...

cnm pekı bısy soylıcem bu nasıl olculuyo pek anlamam ama hanı makıne bozuldu dedın hastanede bırsuru aksaklık cıktı acaba yanlış olcmus olabılır mı evet kucuk bı ıhtımal ama ıcımı bı kemırmıyo degıl benım...

Canim sanmiyorum hata olacagini. Doktorum zaten test gunu mutlaka test yaptirmami istiyor. Zaten ohin belli plcak

Orlandoyu üzmek istemem ama dost acı söyler bende 8.gün yaptırdım 2 çikti doktoru aradim ilaçları bırak 1 haftaya adet olmazsan tekrar test yaptır dedi3.gün oldum.ne olur beni yanlıs anlama tam 1 ay 3 gün oldu negatifi alalı coktan sildim herşeyi yeni tedaviyi beklıyorum geçer üzülme zamani değilmiş

Cunku 8.ve 10.gun.idrar testlerim negatif
Canım bazı kişilerde idrarda hemen çıkarken bazı kişilerde de çıkmıyor.12.gün de kanda baktır bakalım inş. Poztifi görürsün..ben erkenden ümitsizliğe kapılmamak için 12.günü bekledim.idrar testlerine gıcığım var zaten o kadar çok yaptım ki hep tek çizgi görmekten sıkıldım.hamile olursam bir gün inş.emin olduktan sonra idrar testi yapıp o çift çizgiyi görmek istiyorum..

Canım bazı kişilerde idrarda hemen çıkarken bazı kişilerde de çıkmıyor.12.gün de kanda baktır bakalım inş. Poztifi görürsün..ben erkenden ümitsizliğe kapılmamak için 12.günü bekledim.idrar testlerine gıcığım var zaten o kadar çok yaptım ki hep tek çizgi görmekten sıkıldım.hamile olursam bir gün inş.emin olduktan sonra idrar testi yapıp o çift çizgiyi görmek istiyorum..
Al benden de o kadar... Ben de hamile olunca o testi yapmayı düşünüyorum. Sırf o çift çizgiyi görmek için... Çok saçma belki ama inat ettim. Bir tane test çekmecemde duruyor. Onu da pozitifi görmek üzere saklıyorum inşallah. :KK45:

Back