- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.561
Kızlar merhaba,
Aslında sormak için erken ama az önce görümcemin doğum haberini aldım o yüzden sorayım dedim (epidural normal yapmış).
Doğum için tercihiniz nedir?
Sezeryan mı normal mi?
Epidural düşünüyor musunuz?
Ben epidural li sezaryen düşünüyorum canımAyyy yerimmm arabasını :) Güle güle kullanın inşallah sağlıkla.
Evet çok büyük değil evimiz. Dediğin gibi park yatak ya da arkadaşımızın vereceğim ödünç ahşap beşik. İkisinden biri işimi görür inşallah. Ana kucağında da 4Moms diye birşey var arkadaşımızda var onun bebek büyüdü belki bize ödünç verecek. Eğer onu alamazsam ben de TinyLove dan vaz geçtim Fisher Price'ın var ana kucakları onlardan uygun bir tane alırım.
Bebek arabası çoook pahalı. eBebek ikinci el mağazasıına gidip bir gezeyim diyorum. Zaten kafamda üst limit 1500 TL. Daha fazla veremem. Sizinki çok güzelmiş. Sizinkinden de olabilir...
Tamamdırrrr :)Kızlar english home da indirim var %50 internet mağazalarında da 100tl üzeri kargo bedava kaçırmayın bence ben geçen hafta bayağı biseyler aldım ev textili çok iyi özellikle
Keşke dün baksaydin dün herşey vardı ama kismetinde yokmuş demekkiyine bişey bırakmamışlar english home da
cerenery bnde normal dogum yapıcam inş ama sancımı hafifletmek için belki iğne düşünebilirim belden onada annem yemin ettirdi asla öyle bişiy yaptırma dıye .
Ya kızlar birde bişiy sorucam net 40 haftada mı dogum oluyo ?
Gözün aydın canımmm :)Selam kizlarr bugun kontrolümüz vardi şükür bebislerim sagliklilar hersey iyi dr birine %80 kiz dedi digeride kendini gostermedi ama internette tek yumurta ikizlerinin ayni cinsiyetler oldugu yaziliyor doktorumda herşey olabilir diyor :) doktorum haftaya şeker yuklemesini yaptirmami soyledi siz yaptinizmi?
Selam kizlarr bugun kontrolümüz vardi şükür bebislerim sagliklilar hersey iyi dr birine %80 kiz dedi digeride kendini gostermedi ama internette tek yumurta ikizlerinin ayni cinsiyetler oldugu yaziliyor doktorumda herşey olabilir diyor :) doktorum haftaya şeker yuklemesini yaptirmami soyledi siz yaptinizmi?
CNM NASIL GCTI AYRINTILI ultrasyonun benımde ghaftaya kısmetse ınsallah...Benimde bugün ayrıntılı ultrason um var inşallah herşeyi iyi çıkar kızımın
Çok şükür ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı herşey yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi darısı başına canımCNM NASIL GCTI AYRINTILI ultrasyonun benımde ghaftaya kısmetse ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?