• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

7 gun 0.38 değerim 5 gun embriyosu idi 2 tane bu değer yükselmez sanırım kızlar ne dersiniz.ilk iki tranferimde 0.01 di bilemedim erken yaptım biliyorum dayanamadım ama.

Canım ha
7 gun 0.38 değerim 5 gun embriyosu idi 2 tane bu değer yükselmez sanırım kızlar ne dersiniz.ilk iki tranferimde 0.01 di bilemedim erken yaptım biliyorum dayanamadım ama.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Daha erken inşallah artar değerin sen ilaçlarına devam et 10. Gün tekrarlarsin ve pozitifi görürsün inşallah

Burnumda uçuk çıktı kızlar Bnm hastalanmamam lazım dogum olana kdr uçukla bişiy olur mu ?
Canım benim de dudağımda çıkmıştı.
İlaç kullandırmadı doktor.
Ben de alkol ve batikon (betadine) sürdüm pamukla ara ara.
Kurudu gitti çok şükür.
Korkma hiç bir şey olmaz.
Yalnızca genital bölgene bulaştırmamak için özen göster. Başka bir şeye gerek yok ;)

Daha çok erken canım.
3-4 gün sonra tekrar yaptır :)

Kızlar merhaba,
Çok şükür üzüntülü dönemleri atlattım.
Şimdi alış veriş zamanı.
Tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız?
  1. Park yatak mı? Chicco Next2Me mi?
  2. Park yatak mı beşik mi?
  3. Bebek yatağı (bebek odasındaki) sallanmalı mı? Sabit mi olmalı?
  4. Yatak içine aldığınız yatak şiltesini nereden alacaksınız? Nasıl bir şey seçeceksiniz/seçtiniz?
  5. Ana kucağı (ev tipi) için önerileriniz var mı? Tiny Love diye bir şeye bakıyorum tipi çok güzel ama karar veremedim
  6. Bebek arabası tercihleriniz ne?
  7. Biberon aldınız mı? Hangi marka alacaksınız? Madela Calma'yı çok tavsiye ediyorlar. Etrafınızdan duyduğunuz iyi başka marka var mı? Klasik Philips mi alacaksınız yoksa?
Bu 7 sorunun cevabını yazar mısınız?
Sadece fikirlerinizi almak istedim :)
:KK200::anneadayı:
Kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Yaklaşık 3 gündür Benden akıntı geliyo su seklınde ve kokulu bu ne şimdi hiç bitmiyo sorunlar bilgisi olan var mı

Kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Canim ben park yatak aldim kraft.sallanip sallanmamasi sana bagli.cocuklarin bazilari sallanmaktan hoşlanmıyor ama bazilari seviyor. Denemek lazim.yatagini da kraft pamuk yatak aldim digerlerine göre daha cok öneriliyor. Biberonu yanimda bir rane bulunsun diye aldim emer insallah bebislerimiz gerek kalmaz dr browns cam biberon aldim ben.emmezse alternatifleri dusunecegim simdiden parayi biberona yatirmak istemedim. Şu an doğuda bi ilcedeyiz netten alisveris yapıyorum mecburen ama iyi marka alirsan sorun olmuyor.tiny love düşünmüyorum bebek hareketlenince kullanamiyorsun.baby2go anakucagi aldim o yeterli simdilik bebek arabasını yaza kadar kullanamam kış buralar ama alirsam onu da baby2go alirim güzel ve daha uygun bence.nevresim takimi aldım ben uykuseti istemedim nevresim daha hijyenik bence.kiyafet görmeden almam onu en sona biraktim giydiği ve yediği en onemlisi bence onlari en kalitelisinden organiginden alacagim.buhar makinesi aldim kaloriferli eve sart.hemen hemen az kaldi alinacaklar.yalniz evin kendininse tasinma derdin yoksa beşiği ahsap al bence.bi tane de uygun hamak alirsin gündüz bulundugun odaya goturup rahat edersin

Yaklaşık 3 gündür Benden akıntı geliyo su seklınde ve kokulu bu ne şimdi hiç bitmiyo sorunlar bilgisi olan var mı

Ben de epeydir var akıntı, bazen de süt gibi oluyor..idrar yaparken yanma ve acı hissetmiyorsan akıntı hamilelik döneminde normal diyorlar..

Kahverengi ams surekli olmsyan akinti var aslinda akinti gibi de degil pecetrye silerken her zaman olmayan sumuksu kahverengi geliyo isye böyle gunde 3 defa progesteron alıyorum 3 gunde bit igne vuruluyor um böyle bir şey yaşayan var mi arkadaşlar

forumda okudum 7. gün 0.100 küsür çıkıp 12. gün 200 küsür çıkan.o yüzden umudunu kaybetmeyip,bol bol dua edip 12. günü bekle arkadaşım,Allah yüzünü/yüzümüzü güldürsün.benim de 2 tane 5. gün embriyosu,bugün 5. günüm

Kahverengi ams surekli olmsyan akinti var aslinda akinti gibi de degil pecetrye silerken her zaman olmayan sumuksu kahverengi geliyo isye böyle gunde 3 defa progesteron alıyorum 3 gunde bit igne vuruluyor um böyle bir şey yaşayan var mi arkadaşlar
5. Ayimdayim hala kahverengi lekelenmem var canini sikma yani

Tesekkurler canim ben de rahat olmaya çalışıyorum icim rahatladı benim kide 12 haftalik umarim hepimiz guzel sonuca ulaşır iz
Bebekte ve kesede sorun yok dediler kesilecek diye çok bekledim kesilmedi. bazen doğuma kadar surebiliyormus canim.6.haftada basladi benim bi sürü dra gittim en son bi perinatalog boş gebelik kesesi gördü cift transferdi benim biri saglikli devam ediyor digeri boş olmuş ona baglandi ama takmiyorum artikkk hergün duzenli var çünkü

Canım bende de sarı-beyaz koyu kıvamlı akıntı var. Epeydir hem de. Ama kaşıntı ve yanma yok.
Sadece kendimi pis hissediyorum...

Back