- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #6.541
Canımmm inşallah cicileri güle güle kullanırsın.Canim ben park yatak aldim kraft.sallanip sallanmamasi sana bagli.cocuklarin bazilari sallanmaktan hoşlanmıyor ama bazilari seviyor. Denemek lazim.yatagini da kraft pamuk yatak aldim digerlerine göre daha cok öneriliyor. Biberonu yanimda bir rane bulunsun diye aldim emer insallah bebislerimiz gerek kalmaz dr browns cam biberon aldim ben.emmezse alternatifleri dusunecegim simdiden parayi biberona yatirmak istemedim. Şu an doğuda bi ilcedeyiz netten alisveris yapıyorum mecburen ama iyi marka alirsan sorun olmuyor.tiny love düşünmüyorum bebek hareketlenince kullanamiyorsun.baby2go anakucagi aldim o yeterli simdilik bebek arabasını yaza kadar kullanamam kış buralar ama alirsam onu da baby2go alirim güzel ve daha uygun bence.nevresim takimi aldım ben uykuseti istemedim nevresim daha hijyenik bence.kiyafet görmeden almam onu en sona biraktim giydiği ve yediği en onemlisi bence onlari en kalitelisinden organiginden alacagim.buhar makinesi aldim kaloriferli eve sart.hemen hemen az kaldi alinacaklar.yalniz evin kendininse tasinma derdin yoksa beşiği ahsap al bence.bi tane de uygun hamak alirsin gündüz bulundugun odaya goturup rahat edersin
Ben de biberon alıcam bir tane.
Madela markasının Calma biberonunu ve Dr Browns'ı çok öneriyorlar :)
Bakalım birini seçeceğim