• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canim ben park yatak aldim kraft.sallanip sallanmamasi sana bagli.cocuklarin bazilari sallanmaktan hoşlanmıyor ama bazilari seviyor. Denemek lazim.yatagini da kraft pamuk yatak aldim digerlerine göre daha cok öneriliyor. Biberonu yanimda bir rane bulunsun diye aldim emer insallah bebislerimiz gerek kalmaz dr browns cam biberon aldim ben.emmezse alternatifleri dusunecegim simdiden parayi biberona yatirmak istemedim. Şu an doğuda bi ilcedeyiz netten alisveris yapıyorum mecburen ama iyi marka alirsan sorun olmuyor.tiny love düşünmüyorum bebek hareketlenince kullanamiyorsun.baby2go anakucagi aldim o yeterli simdilik bebek arabasını yaza kadar kullanamam kış buralar ama alirsam onu da baby2go alirim güzel ve daha uygun bence.nevresim takimi aldım ben uykuseti istemedim nevresim daha hijyenik bence.kiyafet görmeden almam onu en sona biraktim giydiği ve yediği en onemlisi bence onlari en kalitelisinden organiginden alacagim.buhar makinesi aldim kaloriferli eve sart.hemen hemen az kaldi alinacaklar.yalniz evin kendininse tasinma derdin yoksa beşiği ahsap al bence.bi tane de uygun hamak alirsin gündüz bulundugun odaya goturup rahat edersin
Canımmm inşallah cicileri güle güle kullanırsın.
Ben de biberon alıcam bir tane.
Madela markasının Calma biberonunu ve Dr Browns'ı çok öneriyorlar :)
Bakalım birini seçeceğim

Canım bende de sarı-beyaz koyu kıvamlı akıntı var. Epeydir hem de. Ama kaşıntı ve yanma yok.
Sadece kendimi pis hissediyorum...
Yok yanma kaşıntı yok ama korktum bi an bide kokulu o korkutuyor beni . Son 3 ay kaldı Allah'ın izniyle oda sağ salim hayırlı sekılde gecsın artık

Buhar makinesi almadım bak onu iyi hatırlattın.
Bir de bir arkadaşımız bize ahşap beşiğini verecek bebekleri büyüdü. Onu da kullanabilirim :)

Kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Bebek arabasıni casual cadillac air aldım eşimle gidip denedik kullanımı rahat geldi bize gönül stokke isterdi ama çok pahalı geldi o bize canım.sepet beşik yatak odamıza bide kendine büyüyen besikli oda takımı alicam ama evin küçükse park yatakta çok kullanışlı ben kesinlikle sallanan istiyorum besikleri sallanmayi sevmezse sabitlerim. kraft dondy ana kucağı düşünmüştüm ama 3 bebek ölmüş bu ana kucağında emniyet kemerine asılı kalmışlar o yüzden vazgeçtim hamak beşik planlarım arasında. nevresim takımı english home dan aldım geçen hafta %50 indirim vardı bayağı bişey aldım ordan biberon 1 tane basit bişey aldım inşallah emzirmek istiyorum çünkü emmezse sonra dusunucem ama avent yada chicco güzel göründü gözüme anne memesine benzeyen modellerini düşünebilirim

Bebek arabasıni casual cadillac air aldım eşimle gidip denedik kullanımı rahat geldi bize gönül stokke isterdi ama çok pahalı geldi o bize canım.sepet beşik yatak odamıza bide kendine büyüyen besikli oda takımı alicam ama evin küçükse park yatakta çok kullanışlı ben kesinlikle sallanan istiyorum besikleri sallanmayi sevmezse sabitlerim. kraft dondy ana kucağı düşünmüştüm ama 3 bebek ölmüş bu ana kucağında emniyet kemerine asılı kalmışlar o yüzden vazgeçtim hamak beşik planlarım arasında. nevresim takımı english home dan aldım geçen hafta %50 indirim vardı bayağı bişey aldım ordan biberon 1 tane basit bişey aldım inşallah emzirmek istiyorum çünkü emmezse sonra dusunucem ama avent yada chicco güzel göründü gözüme anne memesine benzeyen modellerini düşünebilirim
Ayyy yerimmm arabasını :) Güle güle kullanın inşallah sağlıkla.
Evet çok büyük değil evimiz. Dediğin gibi park yatak ya da arkadaşımızın vereceğim ödünç ahşap beşik. İkisinden biri işimi görür inşallah. Ana kucağında da 4Moms diye birşey var arkadaşımızda var onun bebek büyüdü belki bize ödünç verecek. Eğer onu alamazsam ben de TinyLove dan vaz geçtim Fisher Price'ın var ana kucakları onlardan uygun bir tane alırım.
Bebek arabası çoook pahalı. eBebek ikinci el mağazasıına gidip bir gezeyim diyorum. Zaten kafamda üst limit 1500 TL. Daha fazla veremem. Sizinki çok güzelmiş. Sizinkinden de olabilir...

Bn hiç bişiy almadım daha Çarşamba daha gidip bakıcaz burda en fazla iki ay sürüyo gelmesi bebek odasını düz beyaz parlak alıcam bide yatak odama sepet beşik arabasıda stokke alıcam inş .

Yaklaşık 3 gündür Benden akıntı geliyo su seklınde ve kokulu bu ne şimdi hiç bitmiyo sorunlar bilgisi olan var mı
Özgecim geçmiş olsun. Gecen ay sağlık ocağına uğradım başka bişe icin. hemşire kız bayadır kan idrar tahlilini yapmamışız, bi yapalım dedi.. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı bende. Yanma kasıntı hicbise yoktu. Beyaz kokusuz bi akıntı vardı. Sonra dr umla görüştüm o Da bi test istedi ve 3günlük ilaç verdi, sıkıntı çözüldü. Dr a söyledim kasıntı koku yok diye, başında yakalamış olabiliriz, arada böyle test yaptırmak iyidir dedi. Sizin orda sağlık ocağına gidip yaptıramıyodun sanırım ama yine de bi baktırmanı öneririm, enfeksiyon sıkıntı oluyormus bizler icin..

Özgecim geçmiş olsun. Gecen ay sağlık ocağına uğradım başka bişe icin. hemşire kız bayadır kan idrar tahlilini yapmamışız, bi yapalım dedi.. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı bende. Yanma kasıntı hicbise yoktu. Beyaz kokusuz bi akıntı vardı. Sonra dr umla görüştüm o Da bi test istedi ve 3günlük ilaç verdi, sıkıntı çözüldü. Dr a söyledim kasıntı koku yok diye, başında yakalamış olabiliriz, arada böyle test yaptırmak iyidir dedi. Sizin orda sağlık ocağına gidip yaptıramıyodun sanırım ama yine de bi baktırmanı öneririm, enfeksiyon sıkıntı oluyormus bizler icin..
Ev Doktorumuza söyledik olabılr demişlerdi hani artınca biraz bide kokulu olunca korktum bizim buradaki doktorlar a göre herşey normal ztn herşey kendılıgınden geçermiş öyle diyorlar . Mesela acile bile gitmek istendiğinde aramadan randevu almadan gidersen para cezası ödüyorsun o kdr saçma ki çok geri kalmış tıp konusunda

Kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Selam Canım.. Ben ilk aylar icin ayaklı beşiklerden aldım odama. Sonrası için kendi odasına ahşap yatak almayı düşünüyorum. Park yataklar Hakkı'nda hi fikrim yok. Oda almayı da düşünmüyorum, yatak alıcam sadece. İlerleyen Zaman'larda oda yapıcam. Arabasını concord neo aldım. Ana kucağı dediğin şey salonda filan yanında tuttuğun hafif sallanan şeyse basit bi modelinden arkadasım verecek. Biberon icin medela calma ve dr browns tavsiyesi okudum cok fazla, onlardan alıcam. Emzik olarak nette aventin soothie emzik diye bi ürününü gördüm bugün cok beğendim Ama iyi midir bilemiyorum. Bu arada ebebek ve joker gibi mağazaların ciddi indirimleri oluyor, takip etmenizi öneririm. Büyük parçalarda cok ciddi indirim kazanılıyor

Ev Doktorumuza söyledik olabılr demişlerdi hani artınca biraz bide kokulu olunca korktum bizim buradaki doktorlar a göre herşey normal ztn herşey kendılıgınden geçermiş öyle diyorlar . Mesela acile bile gitmek istendiğinde aramadan randevu almadan gidersen para cezası ödüyorsun o kdr saçma ki çok geri kalmış tıp konusunda
Anlatmıştın daha önce de, çok farklı uygulamaları sizin oraların.. Eger sıkıntı yok diyosa Dr sorun yoktur, sen dert etme kendine. Ben kaşıntı koku olmayınca hiç ilgilenmemiştim, enfeksiyon çıkınca birden seni de uyarmak istedim

Anlatmıştın daha önce de, çok farklı uygulamaları sizin oraların.. Eger sıkıntı yok diyosa Dr sorun yoktur, sen dert etme kendine. Ben kaşıntı koku olmayınca hiç ilgilenmemiştim, enfeksiyon çıkınca birden seni de uyarmak istedim
İşte Bnde ondan korkuyorum bide . Hastalanmamam gereklı dogum olana kdr tedırgınlıgım bu yüzden

İşte Bnde ondan korkuyorum bide . Hastalanmamam gereklı dogum olana kdr tedırgınlıgım bu yüzden
Allah'ın izniyle bise olmaz.. Sen yine de kendini takip et, özellikle kokuda artma olursa yine ararsın dru.. Bizim buralarda havalar sertleşti, ben kendime dikkat ediyorum ama eşim kalabalık bi ofiste çalışıyor. Herkes hasta diyor. Eve hastalık getirecek diye bende korkuyorum. Dikkat etmek lazım

Kızlar merhaba bi haftadır giremedim bebişlere ciciler alınmış iyi günlerde güle güle kullanın inşallah ben park yatak almıştım çok kullanışlıydı oğlumda kullandım iki yaşına kadar sonra da odasını yaptım bunda da aynısını kullanacağım Allah nasip ederse baby2go araba almıştım ama memnun değildim bigün yolda giderken çat diye kırıldı oğlum daha dört aylık falan dı şimdi sonra başka aldım ismini hatırlamıyorum onu da birine vermiştim şimdi başka model bakıyorum alışverişi yedinci ayda yaparım inşallah sadece zıbın takımı aldım cinsiyeti belli değil diye yeşil aldım ama oğlumu görmeniz lazımdı orayı ayağa kaldırdı " Bu erkekler İçin benim kardeşim kız niye pembe almıyoruz " diye bağırdı yoldan dönerdi gidip beyaz aldım zar zor ikna ederek pembe alacağız benim kardeşim kız diyo :))

Kızlar merhaba bi haftadır giremedim bebişlere ciciler alınmış iyi günlerde güle güle kullanın inşallah ben park yatak almıştım çok kullanışlıydı oğlumda kullandım iki yaşına kadar sonra da odasını yaptım bunda da aynısını kullanacağım Allah nasip ederse baby2go araba almıştım ama memnun değildim bigün yolda giderken çat diye kırıldı oğlum daha dört aylık falan dı şimdi sonra başka aldım ismini hatırlamıyorum onu da birine vermiştim şimdi başka model bakıyorum alışverişi yedinci ayda yaparım inşallah sadece zıbın takımı aldım cinsiyeti belli değil diye yeşil aldım ama oğlumu görmeniz lazımdı orayı ayağa kaldırdı " Bu erkekler İçin benim kardeşim kız niye pembe almıyoruz " diye bağırdı yoldan dönerdi gidip beyaz aldım zar zor ikna ederek pembe alacağız benim kardeşim kız diyo :))
:) canımmm yerim onu
Sen de kız mı istiyorsun?
Allah inşallah gönlüne göre verir :)

Canım merak etme inşallah bir şey olmayacak :)
Ben de doktoruma sordum grip aşısı olayım mı millet aksırıp öksürüyor herkes hasta diye, gerek yok dedi
Kimi doktor da mutlaka grip aşısı olun diyor
Anlamadım gitti :)

Selam Canım.. Ben ilk aylar icin ayaklı beşiklerden aldım odama. Sonrası için kendi odasına ahşap yatak almayı düşünüyorum. Park yataklar Hakkı'nda hi fikrim yok. Oda almayı da düşünmüyorum, yatak alıcam sadece. İlerleyen Zaman'larda oda yapıcam. Arabasını concord neo aldım. Ana kucağı dediğin şey salonda filan yanında tuttuğun hafif sallanan şeyse basit bi modelinden arkadasım verecek. Biberon icin medela calma ve dr browns tavsiyesi okudum cok fazla, onlardan alıcam. Emzik olarak nette aventin soothie emzik diye bi ürününü gördüm bugün cok beğendim Ama iyi midir bilemiyorum. Bu arada ebebek ve joker gibi mağazaların ciddi indirimleri oluyor, takip etmenizi öneririm. Büyük parçalarda cok ciddi indirim kazanılıyor
Evet canım eBebek'i ben de takip ediyorum.
Hatta orada bir Alışveriş Listesi oluşturdum.
Aklımda olan ve alacağım her şeyi ekledim. Kaydettim.
Şimdi o ürünlerde fiyat ya da stok değişikliği olunca bana haber geliyor.
Muhtemelen önümüzdeki ay sonu (ya da Aralık ayında) ben de alacağım her şeyi...

:) canımmm yerim onu
Sen de kız mı istiyorsun?
Allah inşallah gönlüne göre verir :)
Canım İlk önce sağlıklı ve hayırlı bi bebek ama gönlümden geçen kız ama oğlum kendini kıza acayip kaptırmış durumda geçen gün sabah geldi anne acıktım dedi ben de tamam oğlum şimdi hazırlıyorum kahvaltıyı dedim sonra anne kardeşim de acıkmış dedi ben yine tamam ben de yerim yemek dedim diyo hayır anne öyle değil tamam kızım şimdi sana yemek veririm de diyo ben onu alıştırmaya çalışıyorum erkek dedi olabilir diye ama o kabul etmiyo inşallah hayal kırıklığına uğramaz

Canım İlk önce sağlıklı ve hayırlı bi bebek ama gönlümden geçen kız ama oğlum kendini kıza acayip kaptırmış durumda geçen gün sabah geldi anne acıktım dedi ben de tamam oğlum şimdi hazırlıyorum kahvaltıyı dedim sonra anne kardeşim de acıkmış dedi ben yine tamam ben de yerim yemek dedim diyo hayır anne öyle değil tamam kızım şimdi sana yemek veririm de diyo ben onu alıştırmaya çalışıyorum erkek dedi olabilir diye ama o kabul etmiyo inşallah hayal kırıklığına uğramaz
:) hakkında hayırlısı olsun
İnşallah sağlıklı ve mutlu bir bebek olur
Merak etme üzülmez kendine arkadaş gelip hele bir de oyun oynamaya başlayınca erkek olduğuna da sevinir :)

Kızlar merhaba,
Aslında sormak için erken ama az önce görümcemin doğum haberini aldım o yüzden sorayım dedim (epidural normal yapmış).

Doğum için tercihiniz nedir?
Sezeryan mı normal mi?
Epidural düşünüyor musunuz?

Back