- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #6.501
ben 8. haftada bıraktım canım kalp atışlarını tam aldıktan sonra kestirdi doktorum.Kızlar merhaba birsey sorcm gebelik olduktan sonra estrofeme dewam edeniniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 8. haftada bıraktım canım kalp atışlarını tam aldıktan sonra kestirdi doktorum.Kızlar merhaba birsey sorcm gebelik olduktan sonra estrofeme dewam edeniniz var mı?
Tamam canım cok sağol ya içime kurt düştü ilaç gebelkte kullanılmaması gereken bir ilaç sonuçta bana mı yanlş bir protokol uygulanıyo diye endişe ettimben 8. haftada bıraktım canım kalp atışlarını tam aldıktan sonra kestirdi doktorum.
yok canım çoğu kişi devam ediyor 2. aya kadar. ilaçta evet kullanılmamalı diyor ama doktorumuza güvenmek zorundayız. inşallah sağ salim dünyaya gelir meleklerimiz.Tamam canım cok sağol ya içime kurt düştü ilaç gebelkte kullanılmaması gereken bir ilaç sonuçta bana mı yanlş bir protokol uygulanıyo diye endişe ettim
Kızlar merhaba birsey sorcm gebelik olduktan sonra estrofeme dewam edeniniz var mı?
Tatlım ben sabah akşam crinone jel kullandım hala da kullanıyrm,estrofem tablet 3*1 kullandım senin gibi bir hafta sonra kesilecek,progestan ampul üç günde bir wuruldum kalçadan onu da bıgün kesti doktorum.diğerleri de folbiol,aspirin.yapışkan bant kullanmadm ben.hiç kafanı karştrma her doktorun tedawi izlemi farklıdır kullanman gerekenleri de kullanıyosun zatenMerhaba kizlar nasilsiniz? Dun transferim oldu. Cok guzel bir duyguydu. Doktorum vajinal jel sabah aksam ve estrofem tablet 3×1 icmemi soyledi. Ayin 22 si ve 26 sinda da kalcadan proluton depot ignem var. Tup bebek tedavisi goren bir arkadasimla konustum bu ilaclar yaninda climara forte yapiskan bant kullandigini ve ignelerinin de gunasiri oldugunu soyledi. Baya kafam karisti siz transferden sonra neler kullanmistiniz paylasir misiniz?
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim canim. Soylediklerin icimi rahatlattiTatlım ben sabah akşam crinone jel kullandım hala da kullanıyrm,estrofem tablet 3*1 kullandım senin gibi bir hafta sonra kesilecek,progestan ampul üç günde bir wuruldum kalçadan onu da bıgün kesti doktorum.diğerleri de folbiol,aspirin.yapışkan bant kullanmadm ben.hiç kafanı karştrma her doktorun tedawi izlemi farklıdır kullanman gerekenleri de kullanıyosun zaten
Merhaba kizlar nasilsiniz? Dun transferim oldu. Cok guzel bir duyguydu. Doktorum vajinal jel sabah aksam ve estrofem tablet 3×1 icmemi soyledi. Ayin 22 si ve 26 sinda da kalcadan proluton depot ignem var. Tup bebek tedavisi goren bir arkadasimla konustum bu ilaclar yaninda climara forte yapiskan bant kullandigini ve ignelerinin de gunasiri oldugunu soyledi. Baya kafam karisti siz transferden sonra neler kullanmistiniz paylasir misiniz?
tedavın nerde cnm...hıbor gunde 1....progestan 100 hazenye gunde 3 defa 2 ser....progestan ıgne..gun asırı...neupogen ıgne..gunde 1Merhaba kizlar nasilsiniz? Dun transferim oldu. Cok guzel bir duyguydu. Doktorum vajinal jel sabah aksam ve estrofem tablet 3×1 icmemi soyledi. Ayin 22 si ve 26 sinda da kalcadan proluton depot ignem var. Tup bebek tedavisi goren bir arkadasimla konustum bu ilaclar yaninda climara forte yapiskan bant kullandigini ve ignelerinin de gunasiri oldugunu soyledi. Baya kafam karisti siz transferden sonra neler kullanmistiniz paylasir misiniz?
Merhaba kizlar nasilsiniz? Dun transferim oldu. Cok guzel bir duyguydu. Doktorum vajinal jel sabah aksam ve estrofem tablet 3×1 icmemi soyledi. Ayin 22 si ve 26 sinda da kalcadan proluton depot ignem var. Tup bebek tedavisi goren bir arkadasimla konustum bu ilaclar yaninda climara forte yapiskan bant kullandigini ve ignelerinin de gunasiri oldugunu soyledi. Baya kafam karisti siz transferden sonra neler kullanmistiniz paylasir misiniz?
kalp atışlarını duyuncaya kadar devam etmiştim bendeKızlar merhaba birsey sorcm gebelik olduktan sonra estrofeme dewam edeniniz var mı?
Aminnn canim benim insallah hemen hemen genelde benim gibi sanirim insallah Allah kucagimiza almayi nasip etsinRabbim hayırlı etsin inşaallah, güzel haberlerini bekliyoruz..canım, crinone jel, progestan iğne, coraspin, estrofem kullandım ama hangisini ne kadar kullandım inan ki unuttum.:) 12. haftaya kadar kullandım ama sonrasında vitamin, kan ilacına falan geçtik..Allah ım yardımcımız olsun..
Izmir Irenbe de transferim oldu ama doktorum disaridan Prof Dr Cemal Posaci canimtedavın nerde cnm...hıbor gunde 1....progestan 100 hazenye gunde 3 defa 2 ser....progestan ıgne..gun asırı...neupogen ıgne..gunde 1
Sagol canim icim rahatladi benim gibi olanlari duyunca insallah guzel haberi de alirsam daha guzel olacakVajinal jel kullandiginda bant kullanilmiyor. Ayni gorevi goruyor diye biliyorum. Ben de aurica bant kullanmamistim icin rahat olsun:)
Çok sağol canım doktorum da haftaya keselm dedi dün rahatladım :)çok şükür kalp atışmz var ama 8.haftada keselm dedi.ben daha başındayım insallah sizinkiler gibi kocaman oldugunu görürüm sağlıkla kucagıma alırım kuzumu :) hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallah yawrularımızıkalp atışlarını duyuncaya kadar devam etmiştim bende
Burnumda uçuk çıktı kızlar Bnm hastalanmamam lazım dogum olana kdr uçukla bişiy olur mu ?