• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Tamam canım cok sağol ya içime kurt düştü ilaç gebelkte kullanılmaması gereken bir ilaç sonuçta bana mı yanlş bir protokol uygulanıyo diye endişe ettim
yok canım çoğu kişi devam ediyor 2. aya kadar. ilaçta evet kullanılmamalı diyor ama doktorumuza güvenmek zorundayız. inşallah sağ salim dünyaya gelir meleklerimiz.

Merhaba kizlar nasilsiniz? Dun transferim oldu. Cok guzel bir duyguydu. Doktorum vajinal jel sabah aksam ve estrofem tablet 3×1 icmemi soyledi. Ayin 22 si ve 26 sinda da kalcadan proluton depot ignem var. Tup bebek tedavisi goren bir arkadasimla konustum bu ilaclar yaninda climara forte yapiskan bant kullandigini ve ignelerinin de gunasiri oldugunu soyledi. Baya kafam karisti siz transferden sonra neler kullanmistiniz paylasir misiniz?

Merhaba kizlar nasilsiniz? Dun transferim oldu. Cok guzel bir duyguydu. Doktorum vajinal jel sabah aksam ve estrofem tablet 3×1 icmemi soyledi. Ayin 22 si ve 26 sinda da kalcadan proluton depot ignem var. Tup bebek tedavisi goren bir arkadasimla konustum bu ilaclar yaninda climara forte yapiskan bant kullandigini ve ignelerinin de gunasiri oldugunu soyledi. Baya kafam karisti siz transferden sonra neler kullanmistiniz paylasir misiniz?
Tatlım ben sabah akşam crinone jel kullandım hala da kullanıyrm,estrofem tablet 3*1 kullandım senin gibi bir hafta sonra kesilecek,progestan ampul üç günde bir wuruldum kalçadan onu da bıgün kesti doktorum.diğerleri de folbiol,aspirin.yapışkan bant kullanmadm ben.hiç kafanı karştrma her doktorun tedawi izlemi farklıdır kullanman gerekenleri de kullanıyosun zaten

Tatlım ben sabah akşam crinone jel kullandım hala da kullanıyrm,estrofem tablet 3*1 kullandım senin gibi bir hafta sonra kesilecek,progestan ampul üç günde bir wuruldum kalçadan onu da bıgün kesti doktorum.diğerleri de folbiol,aspirin.yapışkan bant kullanmadm ben.hiç kafanı karştrma her doktorun tedawi izlemi farklıdır kullanman gerekenleri de kullanıyosun zaten
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim canim. Soylediklerin icimi rahatlatti :KK52:

Rabbim hayırlı etsin inşaallah, güzel haberlerini bekliyoruz..canım, crinone jel, progestan iğne, coraspin, estrofem kullandım ama hangisini ne kadar kullandım inan ki unuttum.:) 12. haftaya kadar kullandım ama sonrasında vitamin, kan ilacına falan geçtik..Allah ım yardımcımız olsun..

tedavın nerde cnm...hıbor gunde 1....progestan 100 hazenye gunde 3 defa 2 ser....progestan ıgne..gun asırı...neupogen ıgne..gunde 1

Vajinal jel kullandiginda bant kullanilmiyor. Ayni gorevi goruyor diye biliyorum. Ben de aurica bant kullanmamistim icin rahat olsun:)

Birazonceki mesajimda crinone jelle bant ayni yazmisim. Estrofem ile bant ayni gorevi goruyor diyecektim yanlis yazmisim.

Rabbim hayırlı etsin inşaallah, güzel haberlerini bekliyoruz..canım, crinone jel, progestan iğne, coraspin, estrofem kullandım ama hangisini ne kadar kullandım inan ki unuttum.:) 12. haftaya kadar kullandım ama sonrasında vitamin, kan ilacına falan geçtik..Allah ım yardımcımız olsun..
Aminnn canim benim insallah hemen hemen genelde benim gibi sanirim insallah Allah kucagimiza almayi nasip etsin :KK200:

kalp atışlarını duyuncaya kadar devam etmiştim bende
Çok sağol canım doktorum da haftaya keselm dedi dün rahatladım :)çok şükür kalp atışmz var ama 8.haftada keselm dedi.ben daha başındayım insallah sizinkiler gibi kocaman oldugunu görürüm sağlıkla kucagıma alırım kuzumu :) hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallah yawrularımızı

Burnumda uçuk çıktı kızlar Bnm hastalanmamam lazım dogum olana kdr uçukla bişiy olur mu ?

Back