• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

KIZLAR KAÇ KILO ALDINIZ???...BEN 2 kilo almışım ..Hepumız yazıp bu fıkır edınebılırız
...63 ıle kaldım
65 olmuşum
19.hafta???nasıl ???
Bende 60 kilo ile başladım şimdi 65 oldum. Asil kilo son aylarda alınacakmış inşallah çok almak bel fıtığı var bende şimdiden ağrılarım oluyor.

Kızlar en çok kilo alan ve tombiğiniz benim sanırım.:) 70 le hamile kalmıştım, bulantılarla 65 e düştüm şu an 71 kg olmuşum..hiç umrumda da değil yeter ki bebişlerim iyi olsun.:)) :anneadayı::anneadayı:

Kızlar en çok kilo alan ve tombiğiniz benim sanırım.:) 70 le hamile kalmıştım, bulantılarla 65 e düştüm şu an 71 kg olmuşum..hiç umrumda da değil yeter ki bebişlerim iyi olsun.:)) :anneadayı::anneadayı:
Başladığın kilo önemli canım 1 kilo almışsın yani.sonuç önemli :) ikizler doğduktan sonra ohooo kat kat verirsin o kilocukları :)

Kızlar merhaba,
Çok şükür üzüntülü dönemleri atlattım.
Şimdi alış veriş zamanı.
Tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız?
  1. Park yatak mı? Chicco Next2Me mi?
  2. Park yatak mı beşik mi?
  3. Bebek yatağı (bebek odasındaki) sallanmalı mı? Sabit mi olmalı?
  4. Yatak içine aldığınız yatak şiltesini nereden alacaksınız? Nasıl bir şey seçeceksiniz/seçtiniz?
  5. Ana kucağı (ev tipi) için önerileriniz var mı? Tiny Love diye bir şeye bakıyorum tipi çok güzel ama karar veremedim
  6. Bebek arabası tercihleriniz ne?
  7. Biberon aldınız mı? Hangi marka alacaksınız? Madela Calma'yı çok tavsiye ediyorlar. Etrafınızdan duyduğunuz iyi başka marka var mı? Klasik Philips mi alacaksınız yoksa?
Bu 7 sorunun cevabını yazar mısınız?
Sadece fikirlerinizi almak istedim :)
:KK200::anneadayı:

Günaydın nasip olursa haziran anne adayıyım yuppiiii:KK46:1 ekimde transferim yapıldı 12. Gün beta hcg 70 14. Gün 193 16. Gün 360 kızlar clexane ve progestanı ne kadar süre kullandınız bide benim hiç belirtim yok sürekli kendimi dinliyorum ama tık yok :KK43::KK43:

Kızlar merhaba,
Çok şükür üzüntülü dönemleri atlattım.
Şimdi alış veriş zamanı.
Tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız?
  1. Park yatak mı? Chicco Next2Me mi?
  2. Park yatak mı beşik mi?
  3. Bebek yatağı (bebek odasındaki) sallanmalı mı? Sabit mi olmalı?
  4. Yatak içine aldığınız yatak şiltesini nereden alacaksınız? Nasıl bir şey seçeceksiniz/seçtiniz?
  5. Ana kucağı (ev tipi) için önerileriniz var mı? Tiny Love diye bir şeye bakıyorum tipi çok güzel ama karar veremedim
  6. Bebek arabası tercihleriniz ne?
  7. Biberon aldınız mı? Hangi marka alacaksınız? Madela Calma'yı çok tavsiye ediyorlar. Etrafınızdan duyduğunuz iyi başka marka var mı? Klasik Philips mi alacaksınızben sallan yoksa?
Bu 7 sorunun cevabını yazar mısınız?
Sadece fikirlerinizi almak istedim :)
:KK200::anneadayı:
Günaydın cnmm :)
1. Oda alıcam
2. Yanımda 6 ay olana kdr yatması için küçük beşik alıcam
3.ben sallanan yatağı doğru bulmuyorum çünkü daha başının bıngıldagı yumuşak sekılde oluyo en büyük korkumdur bi yere çarpması
4.yatagın içine Bn iyisinden bi sey almak istiyorum ama burda sanırım öyle bişiy yok
5.ana kucağı ne Bn bilmiyorum onu :D
6.kesınlıkle sadece Ikı tercıhım vardı araba konusunda buna karar verdım stokke xplory
7. Son ayda ebe önerecek bna biberonu ama emzirmek istiyorum ilk başta Eger emmezse tercihim avent olur

Günaydın nasip olursa haziran anne adayıyım yuppiiii:KK46:1 ekimde transferim yapıldı 12. Gün beta hcg 70 14. Gün 193 16. Gün 360 kızlar clexane ve progestanı ne kadar süre kullandınız bide benim hiç belirtim yok sürekli kendimi dinliyorum ama tık yok :KK43::KK43:

gözün aydınnnn canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirti için çok erken. bir kaç hafta sonra başlar. mesela bende hiç bulantı baş dönmesi yok :) dinleme kendini.

gözün aydınnnn canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirti için çok erken. bir kaç hafta sonra başlar. mesela bende hiç bulantı baş dönmesi yok :) dinleme kendini.
Teşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla bizede kucağımıza almayı

Gözünüz aydın, Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah..clexane kullanmadım ama progestan için crinone jel kullandım ben 12. hafta bıraktırdı doktorum.belirti içinse daha çok erken..tekrar hayırlı olsun canım..

bebek arabası olarak nunayı tavsiye ederim, e bebekte satılıyor, ben 3 yaşındakş oğlumla hala rahat rahat kullanıyorum, bir yaşına kadar da pusetli kullandık, alırken quinny ile arasında kalmıştık ama iyi ki bunu almışım diyorum.
Sallanmayan beşik almaya cesaretim yok, titreşimi olması önemli çocuklar seviyor o şekilde uyumayı.

Yahu ben de yatak odası bakarken sallanan karyolalı bakıyordum.
Çilek'teki satıcı kız da "Pedagoglar sallanan yatak, beşik önermiyor. Avrupa standartlarına uygun değil. Biz de bu yüzden sabit üretiyoruz." dedi. Ve beni bitirdi.
Her yerde her şey sallanıyor... Beşik, ana kucağı, karyola...
Ne olacak bu iş böyle?

Evet cerenery cerenery bizim Burdada öyle kesınlıkle Hollanda'da da sallanan beşik bulunmuyor ztn Bnde korkuyorum ondan olsada almam . Ama uyku arkadaşı alıcam ona uyurken verıcem sadece o ayıcıgı yada Bebek neyse o sekılde sallanan beşiğe gerek kalmıyor uyku arkadaşını görünce hemen uyuyo . Bn böyle düşünüyorum hatta bugun kızımın bir cok eşyasını aldım oyuncak türleri kıyafet aldım ayakkabılar cok güzel bi duygu :)

Evet cerenery cerenery bizim Burdada öyle kesınlıkle Hollanda'da da sallanan beşik bulunmuyor ztn Bnde korkuyorum ondan olsada almam . Ama uyku arkadaşı alıcam ona uyurken verıcem sadece o ayıcıgı yada Bebek neyse o sekılde sallanan beşiğe gerek kalmıyor uyku arkadaşını görünce hemen uyuyo . Bn böyle düşünüyorum hatta bugun kızımın bir cok eşyasını aldım oyuncak türleri kıyafet aldım ayakkabılar cok güzel bi duygu :)
Ben de alıcam haftaya inşallah :)

Back