- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #6.461
Bu sefer gidince diyeceğim ztn ana zannetmiyorum vermezMagnezyum kullan canım kramplar için doktoruna danış istersen ama kramp olanlara magnezyum yazılır genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer gidince diyeceğim ztn ana zannetmiyorum vermezMagnezyum kullan canım kramplar için doktoruna danış istersen ama kramp olanlara magnezyum yazılır genelde
Canım inşallah herşey yolundadır. Detaylı ultrasonun nasıl dı merak ettim seni.Kızlar birazdan detaylı ultrasona giriyorummm
Çok heyecanlıyım
Çok şükür bin şükür cnm . Resmen aynı seyleri yaşadık seninle önce yüreğimize indirdiler sonra bişiy çıkmadı . Bundan sonra daha dıkkatli ol ve artık bebişini üzme annesi :) bizde seni seviyoruz kader arkadasımKızlarrr günaydınnn :)
Öncelikle hepinizden Allah razı olsun destekleriniz ve dualarınızla çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum. Ve sonucumda da Allah sizlerin de desteğiyle bana yardım etti :)
Ultrasona girdim. Doktor her açıdan didik didik etti her yerine baktı bebeğimin.
Çok şükür hiç bir sorun çıkmadı.
Temiz çıktı ultrason sonucu :)
Birkaç ölçüm eksik kaldı - kalp ve kordon ile alakalı.
Ama onların da zamanı varmış.
4 hafta sonra tekrar çektireceğim detaylı ultrason.
Ama çok şükür şimdilik her şey normal
Sizleri seviyorummmm
Ayyyy maşallah çok şükür çok sevindim insaAllah bundan sonra bi sıkıntı çıkmaz ve rahat rahat hamileliğin tadını çıkarırsın canımKızlarrr günaydınnn :)
Öncelikle hepinizden Allah razı olsun destekleriniz ve dualarınızla çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum. Ve sonucumda da Allah sizlerin de desteğiyle bana yardım etti :)
Ultrasona girdim. Doktor her açıdan didik didik etti her yerine baktı bebeğimin.
Sizleri seviyorummmm
cok sevındım cnm....Kızlarrr günaydınnn :)
Sizleri seviyorummmm
Canım benim hangi tarafa dönersem o tarafı tekmeliyodu en sonunda oturuyodum konuşuyodum onunla o da seviyodu galiba bunu her gece yapıyoduBence artık uykusuz geceler başlıyo Bnm için hem yatakda döneniyorum hemde sağ böbreğimin altında bnce kafası var Oray'ı yakıyo uykusuzummm ve okulum var şimdiiii
Bende öyle yapıyorum konuşuyorum bal kızım diyorum hemen bi tekme atıyo ama gerçekten bal o Bnm için o saglıklı olsunda ben uykusuz gecelere razıyım :)Canım benim hangi tarafa dönersem o tarafı tekmeliyodu en sonunda oturuyodum konuşuyodum onunla o da seviyodu galiba bunu her gece yapıyodu
Aynen canım sağlıklı olsunlar yeterBende öyle yapıyorum konuşuyorum bal kızım diyorum hemen bi tekme atıyo ama gerçekten bal o Bnm için o saglıklı olsunda ben uykusuz gecelere razıyım :)
Dünden beri haber bekliyoruz senden ve çok şükür ki iyi haber geldi gözün aydın canımKızlarrr günaydınnn :)
Sizleri seviyorummmm
Kızlarrr günaydınnn :)
Sizleri seviyorummmm
Çok şükür.. Artık kötü seyler düşünmek yok bebekler sağlıklı keyifler yerinde..Aminnnn canlarımmm :)
İnanın bebek odasını boyattık eşimle geçen hafta kötü haberi aldıktan sonra. Çünkü ayarlanmıştı.
Ama sonra çok korktum duvarlara bakıp bakıp ağlar mıyım sonra diye.
Allah'ıma çok şükür ki sorun yokmuş :)
İnşallah artık ağlamak yoktur kaderimizde. Hem benim hem sizlerin
Çok şükür bin şükür cnm . Resmen aynı seyleri yaşadık seninle önce yüreğimize indirdiler sonra bişiy çıkmadı . Bundan sonra daha dıkkatli ol ve artık bebişini üzme annesi :) bizde seni seviyoruz kader arkadasım
Canım sen bana çok bilgi verip destek oluyorsun.Dünden beri haber bekliyoruz senden ve çok şükür ki iyi haber geldi gözün aydın canım
KIZLAR KAÇ KILO ALDINIZ???...BEN 2 kilo almışım ..Hepumız yazıp bu fıkır edınebılırız
...63 ıle kaldım
65 olmuşum
19.hafta???nasıl ???