• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Özge ve öznur ikinizinde beğendiği arabalar çok güzel.. Güzel günlerde çocuklarımızı içlerinde gezdirelim insallah.. Ben alışverişi son aya bırakmanın doğru olacağını düşünmüyorum kızlar, hele ki ikiz anneleri.. Zaten kar kışa denk gelicez.. Karınlar çok rahatsız etmeden o işleri halletmek lazım ufak ufak

Özge ve öznur ikinizinde beğendiği arabalar çok güzel.. Güzel günlerde çocuklarımızı içlerinde gezdirelim insallah.. Ben alışverişi son aya bırakmanın doğru olacağını düşünmüyorum kızlar, hele ki ikiz anneleri.. Zaten kar kışa denk gelicez.. Karınlar çok rahatsız etmeden o işleri halletmek lazım ufak ufak
Çok saol teyzesi inş hayırlı bi şekilde biner arabasına . Cok haklısın ztn bizim burası baya soğudu Bn ilk doğduğunda giyeceği tulumları aldım hep ama detaylı almak daha iyi olucaktır burası cok soguk oluyo Bebek için külotlu çorap yeni doğmuş için bulmam lazım :) aslında herşeyi korkarak alıyorum

Kizlar etraftan duydugum 2 tavsiye var alisveris konusunda.
1- burun aspiratoru. Bebegin burun temizligi icin cok etkili bir aletmis eczaelerde var. o uyduruk pompa tipi olanlar bir ise yaramiyor.

2- gogus kalkani. Emzirmenin ilk gununden itibaren kullanilmasi gereken bisey. Atlet bile gogus ucunu tahris ediyormus. Bu kalkan tahrisi ve yara olmasini engelliyor.

Bu ikisi olmazsa olmazlardanmis.

kızlar teşekuur edrım..Bu arada GRIB YADA SOGUK ALGINLIGI gecırıyourum..napsam ne tavsıye edrsınız???

Kızlarrrrr :) zil takıp oyniycam
Diğer testimizde temiz çıktı çok şükür eşim sormuş o leke ne olabılır dıye bişiy yutmuştur demişler :) Allah'a binlerce kez şükür çok şükür . Allahım dua edenlerden tüm arkadaslardan razı olsun

Gözün aydın canım, çok şükür..için rahatlamıştır ne güzel..ohh bee:KK49::KK49::KK71::KK73:

Kizlar etraftan duydugum 2 tavsiye var alisveris konusunda.
1- burun aspiratoru. Bebegin burun temizligi icin cok etkili bir aletmis eczaelerde var. o uyduruk pompa tipi olanlar bir ise yaramiyor.

2- gogus kalkani. Emzirmenin ilk gununden itibaren kullanilmasi gereken bisey. Atlet bile gogus ucunu tahris ediyormus. Bu kalkan tahrisi ve yara olmasini engelliyor.

Bu ikisi olmazsa olmazlardanmis.
Hangi burun aspiratorunden almak gerekiyormuş canım birkaç model var internet ten iyi diye tavsiye edilenin resmini paylasirmisin

Diğer testimizde temiz çıktı çok şükür eşim sormuş o leke ne olabılır dıye bişiy yutmuştur demişler :) Allah'a binlerce kez şükür çok şükür . Allahım dua edenlerden tüm arkadaslardan razı olsun

Canım çok şükür bitti inşallah artık rahat bir nefes alırız inşallah canım biz 9 ay dua edicez :)

Hangi burun aspiratorunden almak gerekiyormuş canım birkaç model var internet ten iyi diye tavsiye edilenin resmini paylasirmisin

Öznurcum bişey sorsam ben detaylı ultrasonumu yapan dr radyolog yazıyor senin dediğin perinatolog yazmıyor kafama taktım iyi mi? Gerçi yorumları okudum onunla ilgili iyiymiş ama

gözün aydın çok şükür... rabbim hepimizinkini sağ salim kucaklamayı nasip etsin.

image.jpg

Kızlar merhaba,
Bugün ayrıntılı ultrason gitmedim. Onun yerine bir çılgınlık yaptım.
Başka bir doktora gittim. 4'lü testi tekrarladım.
Haftaya sonucum çıkacak.
Yine de sorun çıkarsa o zaman yaptıracağım ayrıntılı ultrasonu.
Sonuçta istatistiksel hesaplamalar olduğu için bunlar ve bilgileri de insan eli girdiği için hata oranı yüksek.
Maksimum 4-5 gün kaybederim dedim...

Kızlar merhaba,
Bugün ayrıntılı ultrason gitmedim. Onun yerine bir çılgınlık yaptım.
Başka bir doktora gittim. 4'lü testi tekrarladım.
Haftaya sonucum çıkacak.
Yine de sorun çıkarsa o zaman yaptıracağım ayrıntılı ultrasonu.
Sonuçta istatistiksel hesaplamalar olduğu için bunlar ve bilgileri de insan eli girdiği için hata oranı yüksek.
Maksimum 4-5 gün kaybederim dedim...
Bence en güzelini yapmissin canim ben 4 lu test bile yapmadim ikili normalse yapma dediler boşa stres yapmaya gerek yok o testlere ben güvenmiyorum ultrason bulguların iiyyse gerek yok canim kafa bulandirmaktan baska bisi degil canini sikma ben eminim normal gelecek

Back