• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar peki ikizler için nasıl bi araba önerirsiniz, yan yana olanları mı yoksa arka arkaya olanları mı ya da tek tek mi almalıyım.? İstanbul da yaşıyorum burda yaya bile zor yürüyoruz, arabayla nasıl olacak bilemiyorum..bir de ayaklarınız şişti mi ben bağcıklarımı bağlayamıyorum yazın ne güzel terlikle geziyorduk şimdi kış geldi.:)))

Canim ben yan yana olan arabadan almayi dusunuyorum daha kolay benim icin.hic sorma benimde ayaklarim şişti gerci ben cok disariya cikmiyorum sadece ailemin yanina bide doktor kontrolüne gidiyorum oda esim hep arabayla götürüyor o yuzden rahatim :)

Kızlar peki ikizler için nasıl bi araba önerirsiniz, yan yana olanları mı yoksa arka arkaya olanları mı ya da tek tek mi almalıyım.? İstanbul da yaşıyorum burda yaya bile zor yürüyoruz, arabayla nasıl olacak bilemiyorum..bir de ayaklarınız şişti mi ben bağcıklarımı bağlayamıyorum yazın ne güzel terlikle geziyorduk şimdi kış geldi.:)))
Tabiki yanyana bence arkada kalan bebisin suçu ne ama bebek arabalarinda ikizler için çok fazla seçenek yok malesef baston tipi alırsan daha rahat edersin sanki öteki türlü araba ağır 2 de bebek taşımak çok zor olur gibi geldi bana

Arkadaslar merhaba pazartesi gunu 3 damla koyu kahverengi lekem geldi hemen doktora gittim kalp atisini duyduk cok sukur ama o leke beni korkuttu sizlerdede oldumu buna benzer seyler kendi hastanem panige gerek yok kirmizi ve cokca gelen bi kanama olmadikca dusuk olmaz dediler

Arkadaslar merhaba pazartesi gunu 3 damla koyu kahverengi lekem geldi hemen doktora gittim kalp atisini duyduk cok sukur ama o leke beni korkuttu sizlerdede oldumu buna benzer seyler kendi hastanem panige gerek yok kirmizi ve cokca gelen bi kanama olmadikca dusuk olmaz dediler
Burda bazı arkadaşlarda oldu ama dikkat et cnm .

Burda bazı arkadaşlarda oldu ama dikkat et cnm .
İnan cok dikkat ediyorum canim hic bi is yapmiyorum kayinvalidemlerde kaliyorum sagolsunlar bisey ellettirmiyorlar yiyip icip yatiyorum hayirlisi ya cok sukur sadece o kadarcikti bidaha gelmedi insallahta gelmez icicek suyu varsa yavrumun buna hic bisey engel olamaz

İnan cok dikkat ediyorum canim hic bi is yapmiyorum kayinvalidemlerde kaliyorum sagolsunlar bisey ellettirmiyorlar yiyip icip yatiyorum hayirlisi ya cok sukur sadece o kadarcikti bidaha gelmedi insallahta gelmez icicek suyu varsa yavrumun buna hic bisey engel olamaz
Kötü düşünme en başta cnm bişiy olmaz inş Allah'ın izni ile

Kötü düşünme en başta cnm bişiy olmaz inş Allah'ın izni ile
Hic kotu dusunmuyorum ve inaniyorum cani gonulden hayirlisiyla kucagima alicam yavrumu o canimdayken ben cok mutluyum Rabbim onu benden ayirmasin saglikla hayirlarla kucagimada alayim herkes alsin insallah dualarim herkese

Doktorun ayrıntılı ultrason bakıyor mu. Perinatolog olması lazım onun için ben 23. haftada gidicem haftada 3 gün dışardan perinatolog geliyormuş benim hastaneye extra kendi doktorum muayene ücreti almayacak perinatolog bakıp ona bilgi vericek beraber degerlendiricez dedi
Doktorun ayrıntılı ultrason bakıyor mu. Perinatolog olması lazım onun için ben 23. haftada gidicem haftada 3 gün dışardan perinatolog geliyormuş benim hastaneye extra kendi doktorum muayene ücreti almayacak perinatolog bakıp ona bilgi vericek beraber degerlendiricez dedi
Daha çok şey öğreneceğim ayrıntılı ultrasonu burdan öğrendim perinatolog uda senden duydum. Özel hastaneye gidiyorum vardır herhalde o bölümden belki doktorum da bakar gitmem gerekiyor 22 yada 23. Haftada. Bugün aşı mı da oldum 1 ay sonra tekrar.

Kızlar durup durup başka konularla geri dönüyorum ama merak ediyorum. Alışverişe başladınız mı yada nezaman başlamayı düşünüyosunuz. Ben ilk Zaman korkumdan hiçbirşeye bakmadım. Şimdi mağazalarda bişeler gördükçe içim gidiyo ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Artık kendimi tutmasam da hafif hafif bişeler almaya başlasak olmaz mı:) havalar da çok bozmadan hani:))
Canım ben 2_3 hafta sonra doktor kontrolüne gittiğimde alışveriş imide yapacağım hem havalar kötüye giriyor hemde artık şişiyoruz rahat rahat gezip dolaşmak için bu zaman iyi diye düşünüyorum. Bide güzel bi liste yapmamız lazım gereksiz almamak için ben tecrübeli arkadaşlarıma hep soruyorum. İnşallah güzel güzel ciciler alırız Rabbim giydirmeyi nasip eder.

Canım kahverengi kanamaları dikkate alma kalp atışını da duymuş sun maşallah bende dahil bi çok arkadaş lekelenme yaşadık çok şükür fazla hareket etmeden dinlenerek atlattık o günleri. Sen de mümkün olduğunca dinlen allah bağışlasın bebeğini.

Kızlar ben aşı olmadım..Dr da hıç bahsetmedi ..ne aşısı oluyosunuz..herkezmi olmak zorunda????

Canım kahverengi kanamaları dikkate alma kalp atışını da duymuş sun maşallah bende dahil bi çok arkadaş lekelenme yaşadık çok şükür fazla hareket etmeden dinlenerek atlattık o günleri. Sen de mümkün olduğunca dinlen allah bağışlasın bebeğini.
Canim Allah razi olsun sagol hep dinleniyorum cok sukur bidaha gelmedi bide bisey sorucam gerci doktorada sorucamda yasayanlardan duymak daha iyi 3 saatlik yolculuk yapmam otobusle cok sakincali olurmu kayinvalidemdeyim ve cok cok bunaldim gitmek istiyorum anneme sizler ciktiniz mi yolculuga

Canim Allah razi olsun sagol hep dinleniyorum cok sukur bidaha gelmedi bide bisey sorucam gerci doktorada sorucamda yasayanlardan duymak daha iyi 3 saatlik yolculuk yapmam otobusle cok sakincali olurmu kayinvalidemdeyim ve cok cok bunaldim gitmek istiyorum anneme sizler ciktiniz mi yolculuga
canım ben sadece hastane için 1 saatlik yolculuk yaptım kendi arabamızla ayda bir onun dışında bir yere gitmedim yakın komşularım dışında ilk 3 ay evden çıkmadım şimdi de uzun yolculuk yapmıyorum. elinden geldiğince dikkat et.

Bn beğendiğim bu ıkı araba var cok güzel kullanımında öyle arkadaslarımda var :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba kizlar,
Topigi yeni takip etmeye basladim ne guzel herkes nese dolu masallah. Benimde transferimde bugun 4.gunum. Haftaya bugun test gunum hayirlisi insallah herkes icin.

Back