• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hiç kafanı karıştırma bile dur su ultrason sonucun çıksın baktın emin olunamıyor yine seninde içine sinmiyor amniyosentez yaptır hiç korkma korkulacak bişiy degıl cnm sonuç en azından net çıkıyo ve için rahatlıyor . Bunları yaşamış biri olarak seni öyle iyi anlıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun ve çocuğunda asla kötü bişiy çıkmasın
Amin canimm Allah razi olsun

Canım hiç üzülme demede arkadaşin dediklerine bende katılıyorum inşallah hiçbir şey çıkmaz bende bu testleri hiç bu kadar sıkıntı yasamayayim diye yaptırmadım
Vallahi yaptirmis bulundum sonucumu da hususi doktor bugun arayip bizzat soyleyince bir de detayli ultrasonu erkene al hemen gebeligi sonlandirma hakkin olabilir falan diyince resmen aklim gitti :(

Vallahi yaptirmis bulundum sonucumu da hususi doktor bugun arayip bizzat soyleyince bir de detayli ultrasonu erkene al hemen gebeligi sonlandirma hakkin olabilir falan diyince resmen aklim gitti :KK43:
Canım geçmiş olsun. Öncelikle kötüyü düşünme lütfen duyduğun seyler çok zor anlıyorum seni ama daha detaylı da bakılacak olmadı amniyosentez yapılacak. Ben kötü bise olacağını düşünmüyorum sende içini ferah tut. Ayrıntılıya kime gidiceksin, iyi bi dr a git bence aklında soru işareti kalmasın. Recep has ı öneririm istanbuldaysan bi araştır. Fiyatı 450ydi bi bak derim. Ama aklından kötü bise geçirme lütfen sağlıkla çocuğunu kucağına alıcağına inan

Tetenoz aşımı bugün yaptırdım su an kolum çok rahat ama yarın agriyabilir acisi sonradan çıkıyor çünkü ayrıntılı ultrason uda doktorla birlikte planladık 23. hafta da yaptiricaz biz

Ben tetanoz yaptıralı 1 ay oldu canım, ikinci aşı için de Kasım 20 sinde gel dediler..ayrıntılı ultrason da 20-24 haftalar arası, benim de yarın inşaallah güzel şeyler duyarız doktordan..Allah ım cümlenize yardım etsin inşaallah..
ben de yarın gideceğim sağlıkocağına aşımı yaptıracağım aytıntılı için 24. haftamda doktora gideceğim o zaman söylesem bakar inşallah ayrıntılı için ayrıetten randevu almaya gerek var mı hastane bana uzak gitmişken o da olsun gidipte ayrıntılı için ayrı randevu almak zor olur benim için

ben de yarın gideceğim sağlıkocağına aşımı yaptıracağım aytıntılı için 24. haftamda doktora gideceğim o zaman söylesem bakar inşallah ayrıntılı için ayrıetten randevu almaya gerek var mı hastane bana uzak gitmişken o da olsun gidipte ayrıntılı için ayrı randevu almak zor olur benim için

Ben de 24. haftada yaptırırım ultrasonu diye düşünmüştüm canım ama, doktorum bebek çok fazla kemikleşmeden yaptır dedi o yüzden öne aldık..bi konuş doktorunla yine de sen..

Canım geçmiş olsun. Öncelikle kötüyü düşünme lütfen duyduğun seyler çok zor anlıyorum seni ama daha detaylı da bakılacak olmadı amniyosentez yapılacak. Ben kötü bise olacağını düşünmüyorum sende içini ferah tut. Ayrıntılıya kime gidiceksin, iyi bi dr a git bence aklında soru işareti kalmasın. Recep has ı öneririm istanbuldaysan bi araştır. Fiyatı 450ydi bi bak derim. Ama aklından kötü bise geçirme lütfen sağlıkla çocuğunu kucağına alıcağına inan
Canım evet istanbuldayım
Rıza Madazlıoğlu, Recep Has bir de Atıl Bey var.
Bu üçü çok uzmanmış.
Rıza Bey'e gideceğim.
Cuma günü full dolu beni kayıt bile etmediler. Gidip aradan almasını bekleyeceğim :(

Doktorun ayrıntılı ultrason bakıyor mu. Perinatolog olması lazım onun için ben 23. haftada gidicem haftada 3 gün dışardan perinatolog geliyormuş benim hastaneye extra kendi doktorum muayene ücreti almayacak perinatolog bakıp ona bilgi vericek beraber degerlendiricez dedi

Canım evet istanbuldayım
Rıza Madazlıoğlu, Recep Has bir de Atıl Bey var.
Bu üçü çok uzmanmış.
Rıza Bey'e gideceğim.
Cuma günü full dolu beni kayıt bile etmediler. Gidip aradan almasını bekleyeceğim :KK43:
Aynen Canım bu dr ları duydum bende.. Acil durum olduğunda ARadan alıyolar hastayı hiç problem degil.. Cuma günü dr bu Bebek gayet sağlıklı hiç kafanızı takmayın dicek insallah ve sen öylece rahatlıcaksın..

Kızlar durup durup başka konularla geri dönüyorum ama merak ediyorum. Alışverişe başladınız mı yada nezaman başlamayı düşünüyosunuz. Ben ilk Zaman korkumdan hiçbirşeye bakmadım. Şimdi mağazalarda bişeler gördükçe içim gidiyo ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Artık kendimi tutmasam da hafif hafif bişeler almaya başlasak olmaz mı:) havalar da çok bozmadan hani:))

Kızlar malesef benim durumum kötü.
4'lü testin sonucu çıktı.
Down sendromu ve trizomu riskleri yok denecek kadar ufaaaak değerler.
Fakat NTD - Nöral Tüp Defekti - Sipina Bifida tahlilim pozitif çıkmış. Bebekte omurga anomalisi olma riski çok yüksekmiş : 1:6 çıkmış sonuç.
Daha zamanım vardı ama cuma gününe aldırmam gerekli detaylı ultrasonu.
Sonuç cuma günü belli olacak ve test sonucu doğru ise iki seçeneğim var :
1) Doğurmak
2) Bebeğimi aldırmak
Şuan kafamda her şey anlamsızlaştı...
Canım benim geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz kendini üzme dua et ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmaz içini ferah tut

Kızlar durup durup başka konularla geri dönüyorum ama merak ediyorum. Alışverişe başladınız mı yada nezaman başlamayı düşünüyosunuz. Ben ilk Zaman korkumdan hiçbirşeye bakmadım. Şimdi mağazalarda bişeler gördükçe içim gidiyo ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Artık kendimi tutmasam da hafif hafif bişeler almaya başlasak olmaz mı:) havalar da çok bozmadan hani:))

Ben başladım ama hem kız hem erkeğe olabilecek şeyler almaya çalışıyordum bugüne kadar..ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün %100 erkek çıktı iki bebişimde, şimdi erkek almaya devam.:))) ben de havalar bozmadan ve karnım iyice büyümeden alayım diyorum yoksa epey zorlanıcam gibi şimdiden çok zor yürüyorum ve yoruluyorum..

Bn biraz bişiler aldım kışlık kadife tulumlardan :) ztn bişiy görünce kızım tekme atıyo al anniş diyo sanki :) H&M de kış için kuzucuk var ondan aldım bi çok şey aldım :) bu ay sonu mobilya bakıcaz Bebek arabası vs filan alınca burda hemen gelmiyo 2 ay sürüyo nerdeyse

Ben bayağı birşeyler aldım kizima en önemlisi bebek arabası ni aldık yavaş yavaş alıyorum eksiklerimizi

Ben başladım ama hem kız hem erkeğe olabilecek şeyler almaya çalışıyordum bugüne kadar..ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün %100 erkek çıktı iki bebişimde, şimdi erkek almaya devam.:))) ben de havalar bozmadan ve karnım iyice büyümeden alayım diyorum yoksa epey zorlanıcam gibi şimdiden çok zor yürüyorum ve yoruluyorum..
Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah.. Hadi Ozaman alışverişe devam:) bende sizden aldığım bu onayla başlarım artık

Bn biraz bişiler aldım kışlık kadife tulumlardan :) ztn bişiy görünce kızım tekme atıyo al anniş diyo sanki :) H&M de kış için kuzucuk var ondan aldım bi çok şey aldım :) bu ay sonu mobilya bakıcaz Bebek arabası vs filan alınca burda hemen gelmiyo 2 ay sürüyo nerdeyse
Bende araba bakmaya başladım.. Çok zevkli şeyler araştırması bile güzel

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 47
Ben hicbirsey almadim cinsiyetleri belli olsun oyle almayi düşünüyorum eşimde 8 ayı doldur oyle alalim diyor ama hosmn arkadasin dedigi gibi simdiden cok Yoruluyorum :110:

Ben hicbirsey almadim cinsiyetleri belli olsun oyle almayi düşünüyorum eşimde 8 ayı doldur oyle alalim diyor ama hosmn arkadasin dedigi gibi simdiden cok Yoruluyorum :110:

Kızlar peki ikizler için nasıl bi araba önerirsiniz, yan yana olanları mı yoksa arka arkaya olanları mı ya da tek tek mi almalıyım.? İstanbul da yaşıyorum burda yaya bile zor yürüyoruz, arabayla nasıl olacak bilemiyorum..bir de ayaklarınız şişti mi ben bağcıklarımı bağlayamıyorum yazın ne güzel terlikle geziyorduk şimdi kış geldi.:)))

Back