- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #6.421
Kızlar tünaydınn, hayırlı günler..sabahtan beri panik halindeyim bugün bebişlerim hareket etmiyor, vızır vızırdılar birkaç gün önce, bu haftalarda normal mi sizce bu tutarsızlık.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün 4'lü test sonucum çıkacak.
Lütfen benim için dua edin.
BM'm bildiğim kadarıyla arrtık düzenli sekılde uyuyup uyanıcaklarmış ama tabi doktorunu bi ara sor için rahatlamış olurKızlar tünaydınn, hayırlı günler..sabahtan beri panik halindeyim bugün bebişlerim hareket etmiyor, vızır vızırdılar birkaç gün önce, bu haftalarda normal mi sizce bu tutarsızlık.?
Kızlar tünaydınn, hayırlı günler..sabahtan beri panik halindeyim bugün bebişlerim hareket etmiyor, vızır vızırdılar birkaç gün önce, bu haftalarda normal mi sizce bu tutarsızlık.?
Canim benimkilerde arada hic hareket etmiyor tatli bişeyler ye bak gorecen hemen kipirdiyorlar
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bi sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle dualarım seninleKızlar bugün 4'lü test sonucum çıkacak.
Lütfen benim için dua edin.
Hareketlendiler canım, muzu çok seviyorlar galiba.:))) yeni yeni tekme atmaya başladılar ya hep tekmeleyecekler zannediyordum.:) sen hangisi nerde hareket ediyor fark ediyo musun canım ? karnımın her tarafı oynuyor benim
:))
Hareketlendiler canım, muzu çok seviyorlar galiba.:))) yeni yeni tekme atmaya başladılar ya hep tekmeleyecekler zannediyordum.:) sen hangisi nerde hareket ediyor fark ediyo musun canım ? karnımın her tarafı oynuyor benim
:))
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 13+2 olmuş çok şükür renkli ultrason görüntüsü muhteşem di yataktan kalkıp ellerini ayaklarını ısıracaktım nerdeyse Allah' ım isteyen herkese nasip etsin ama cinsiyetini göstermedi yine sağolsun çok şükür sağlıklı herşeyine baktı bi sorun yok dedi bi dahakine gösterir inşallah
Evet canım çok tatlıydı Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın cinsiyet göstermediÇok tatlılar değil minnacık elleri ayakları hele burnu allahım çok tatlıydı maşallah , mecnuna çevirdi oğlum beni doğsada sevsem ya öpsemm deli gibi bebişimi
Oy maşallah :) inş gösterir cnm .çok şanslısınız siz bebişleri görebiliyorsunuz Bizim burda yok :) tüm testlerimiz temiz çıktı artık 12. Ayın sonunda gideriz ultrason için burda başlasa yokKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 13+2 olmuş çok şükür renkli ultrason görüntüsü muhteşem di yataktan kalkıp ellerini ayaklarını ısıracaktım nerdeyse Allah' ım isteyen herkese nasip etsin ama cinsiyetini göstermedi yine sağolsun çok şükür sağlıklı herşeyine baktı bi sorun yok dedi bi dahakine gösterir inşallah
Neredesin cerenery... Sonucunu merakla bekliyorum. Sabah güzel haberlerinle uyanmak nasip olsun insallah, bizi merakta bırakmaCanım vallahi sana kendim iyi sonuç almış kadar sevindim.
Allah bebeğini sana bağışladı.
İnşallah hepimizin de aynı olur...
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın tahminen 15 16 gün sürüyor herşey yolunda giderse ancak dondurma işlemi yapılırsa onu bilemem hayırlısı olsun hakkındaSelam bende bugün igneye basladim.2 gün sonra tekra gel dedi dr.
Umarim hersey yolunda gider herkes icin
Tecrubeli olan varmi nakil ve yumurta toplama kac gün sonra oluyo
Canım Maalesef yeni geldi sonucum. Risk ilk yaptırdığım teste göre çok daha düşük ama hala risk grubundayım.Neredesin cerenery... Sonucunu merakla bekliyorum. Sabah güzel haberlerinle uyanmak nasip olsun insallah, bizi merakta bırakma
Allah razı olsun canım yarın için de bana dua edin.Canım bende onu soracaktım, belim bebiş sadece 1 kere tekmeledi genelde sanki hamile değilim yani bazen cidden endişeleniyorum , ama benim oğluşum hep böyleydi ultrasonda görünce ohh diyorum , acaba göbeğim çok büyüktü eskidende hani ondanmı hissedemiyorum?
Cerencim dualarım seninle inşallah temiz çıkar
Canım risk daha düşük çıktı - anlamadığım bir şekilde. Ama hala risk altındayım.cerenery canım seni çok merak ettim sonuç nasıl iyi inşallah