Merhaba arkadaşlar ben bu testlerin hiçbirini yaptırmadım doktorumda fazla gerek görmedi sonuçta %100 sonuç vermiyor ihtimaller üzerine konuşuluyor. yakın çevremde de hiç bi sorun olmamasına rağmen bu test sonuçları yüzünden hamilelikleri zehir gibi geçen kişiler var en yakın anneme kardeşim için bir sürü şey söylendi hiç bişey çıkmadı maşallah 17 yaşında delikanlı oldu. eltim de bu hüsrandan geçmiş bebeği için en kötü herşey söylenmiş kürtaj masasına bile yatmış kayınvalidem vaz geçirmiş şu an 8 yaşında çok zeki pırlanta gibi oğlu var ve sonrasında tekrar çocuğu da olmadı neredeyse bu da elinden gidecekti doktorlar yüzünden. bende sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmediğim için yaptırmamayı seçtim sizlerde çok fazla kafaya takmayın bu testleri. bi de kızlar bizim aşı (tetanoz) zamanları yaklaştı benim hemşirem teprenmeleri hissedince yapalım dedi genelde 5. ay gibi yapılıyormuş 1 ay sonra tekrar. ben hissediyorum çok şükür aşı yaptıran oldumu bi de benim sezaryen ihtimali var bel fıtığımdan dolayı. bi de ayrıntılı ultrason için doktorunız mu gün veriyor belirli bi zamanı var mı