Canım maşallah çok tatlıı kız ya birde sana benziyor dudak yapısı böyle gülümsemiş anneciğne yavrum..
Bu arada kızlar haberlerim var, dün ayrıntılı ultrasona gittik, 4 boyutlu dr bana oğlumun herşeyinin yerinde olduğunu burun kemiği oluşumu gayet sağlıklı , ense kalınlığı normal, kalp ritmi ve kapakçıklar gayet sağlıklı , kulak oluşumu be uzunluğu yerinde,herşeyi normal dedi, eğer down riskiniz diyelim ki 1/61 ise bu şuan 1/500 e düştü dedi..eğer aminosentez yaptırırsan bebeği kaybetme riskin 1/200 dedi, yani down riskinden fazla ..Allah korusun tüm bebişleri..
Ben hep kız diye şartlamıştım , ama şimdi oğlumu görünce 4 boyutluda ay garip oldum Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
Çok tatlıydı içim rahatladı artık aminosentez düşünmüyorum, yaş itibarıyle bünyemde kaldıramaz zaten riskide yok öyle dedi dr..
( bu arada down sendromlu bebeklerde ilk ense kalınlığı normalden fazla,burun kemiği oluşumu olmazmış, kulakları çok küçük ve kalp ritmi yahut kapakçıklarında sorun olurmuş..) Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..herkese sağlık versin böyle zor bir karar almak zorunda olanlara yardım etsin..