- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Kizlaaaaarrr aldim sonucumu degerim 60 :) ay o kagidi alirken elimin nasil titredigini anlatamam yaaaaa 6.gune gore degerim normal dimi
Bizde de durum aynı. Sayı ve hareket az. Ama doktor aşılama için sınırda ama tüp bebek için iyi dedi. Umarım öyledir. Sen aşılama yaptırdın mı? Yaşım 29. Rahim filmim temiz çıktı çok şükür, yumurta değerleri de iyi.
Aminnnnn cnm insallah cok guzel bi grup oldu burasi sukurler olsun pozitifi bol bi topik:) insallah katlanarak arttiginida gorurum sonra kese sonra kalp ibsanin bekkemesi bitmiyo:)Belinda belinda belinda, ay çokk sevindim, şükürler olsun bugün de aldık pozitif sonuç..Allah ım kat kat katlar inşallah canım, hayırlısı olsun..
Kizlaaaaarrr aldim sonucumu degerim 60 :) ay o kagidi alirken elimin nasil titredigini anlatamam yaaaaa 6.gune gore degerim normal dimi
Canim hadi hayirli olsun uyudum uyandim cosmus yine sayfakızlar doktorumla da hemsıreylede konuştum sukur degerım cok ıyımıs tabı sabırsız ılan edıldım:) test günümde tekrar etmemı ıstedı bakalım sımdı sıra artacakmı kısmında ınsallah sevıncımz yarım kalmaz rabbımm herkese bu duyguyu taddırsın ınsallah ve hepımıze hayırlısıyla sağlıklı evlatlar doğurmayı nasıp etsın... hepınıze cok cok teşekkür ederım buarada ınsallah sıraa Orlando da ve arvende??
Ayyy belinfa çok sevindim valla ne bereketli topicmişiz...maşallah hadi bklm asıl 9. 10. Gün gene bak değerineAminnnnn cnm insallah cok guzel bi grup oldu burasi sukurler olsun pozitifi bol bi topik:) insallah katlanarak arttiginida gorurum sonra kese sonra kalp ibsanin bekkemesi bitmiyo:)
Tekrar tebrik ediyiö dedim canım.aradı mı nur hanım?biliyorsun ne kadar sevindim anlatamamKizlaaaaarrr aldim sonucumu degerim 60 :) ay o kagidi alirken elimin nasil titredigini anlatamam yaaaaa 6.gune gore degerim normal dimi
Aldim Kiz:) su convers modelli bez ayakkabilar oluyo ya cok begenddim bide renkleri her iki cinse uygundu aldim gitti:) suan ona bakiyorum komodin utune koyfum bende yattim uykum geldi dalana kdr bakicam sanirin:)[/QUOTE]
Bizimde ilk gittiğimiz doktor aşılama yapılabilir dedi ama başka doktorlar aşılama ile vakit kaybı olur başarı oranı düşük diye bizi tüp e yönlendirdiler. Bende de bişey çıkmadı şükür histeroskopi oldum. yumurtalar iyi dendi ama ilk deneme olmadı işte biraz nasip kısmet..
Hamişlerin arasında kaldık bize de bulaşsın inşallahHamile arkadaşlar sonra hikayelerinizi bize özet geçin lütfeenn..Kaçıncı deneme kaç senedir istiyorsunz sorun neydi gibi.....
Kaçinci günün canım?Ayy bu kadar pozitife benim bile test yapasım geldii arada kaynarım belkii
Kaçinci günün canım?
çoook üzgünüm sonucum 2 çıktı. yükselecek bir değer değil. içim acıyor.
allah sizin bebeklerinizeömür versin inşallah.
Canım üzülme demiyeceğim ilk öğrendiğinde ne yazıkki yıkılıyor insan ama herşeyde bir hayır vardır Allah sana sabır ve bunu hemen atlatma gücü versin. Ayrıca doktorunla konuş kaçıncı günündü hemen ilaçları bırakma test günün değildi diye hatırlıyorum.. Tekrar tahlil isteyebilir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?