• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canim seninle aynıydık benim de bel ağrıları gitti sağ kasigimin üstünde sanki bişey girip çıkıyo gibi göğüs sisligi geçti artık hayrolsun bekliycez
Bel ağrısı falan bikaçgünde geçti zaten,bi Göğüs şişliği var o da abartılı değil zaten adet belirtisi olarak on gün önce başlar bende o,bilemedim ya bu belirsizlik beni öldürecek zaten stresliyim kafaya taktığım Şeyler var Hayırlısı

Yoo adat gunum degil benim.23unde olucam ben...o zamana kadar da umut var de mi...bunu dusunmemestim...

:KK73::confused::KK73::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYE
Kizlar verdim kani insallah 1 saate cikacakmis cok heucanli yaaa ilkkez umutla verdim kan eve de donmedim buralarda oyalaniyorum hemen yan tarafinda bebek magzasi var insallah guzl bi deger cikarsa patik alicam aksm esime soylerken kullnmak icin:)
Ayy çok güzel ya çıkıcak kesin ben eminim Ramazan'ın ilk günü çok güzel haber olacak:KK49:hadi bekletme bizi:KK73:

OgrenmeOTE="orlando, post: 41429474, member: 195627"]kızlar hastaneyle görüştüm büyük ihtimalle 2 den sonraya kalabilir sonuç dediler:KK43:
güya özel hastane... sinirim bozuldu.[/QUOTE]
Ogrenme saatlerimz bile ayni olck kiz:)

OgrenmeOTE="orlando, post: 41429474, member: 195627"]kızlar hastaneyle görüştüm büyük ihtimalle 2 den sonraya kalabilir sonuç dediler:KK43:
güya özel hastane... sinirim bozuldu.
Ogrenme saatlerimz bile ayni olck kiz:)[/QUOTE]
I'nş güzel haberler verirsiniz bize :)

güya özel hastane... sinirim bozuldu.
Ogrenme saatlerimz bile ayni olck kiz:)[/QUOTE]

inşallah canım benimki daha geçe sarkabilir:( zaten midem burkula burkula bi hal oldum. ağladım ağlıcam.

İnşallah canım bi yakınım hamileydi düşmüş beni aradı onun yanına gitcem şimdi ona söylemedim de tedavi de oldugumu
Bnmde cok yakın arkadaşım 3.5 aylık hamile ilk baştan beri düşük tehlikesi ve özürlü olma sorunu var demişler şimdide zeka testi sonucu cıkmış ve sonuç iyi degılmiş çok üzüldüm sabahtan veri aglıyorum çok kötü birşey allah yar ve yardımcıları olsun

Bel ağrısı falan bikaçgünde geçti zaten,bi Göğüs şişliği var o da abartılı değil zaten adet belirtisi olarak on gün önce başlar bende o,bilemedim ya bu belirsizlik beni öldürecek zaten stresliyim kafaya taktığım Şeyler var Hayırlısı
Senin kaçıncı denemen canım benim bu 4.:KK43:

Bnmde cok yakın arkadaşım 3.5 aylık hamile ilk baştan beri düşük tehlikesi ve özürlü olma sorunu var demişler şimdide zeka testi sonucu cıkmış ve sonuç iyi degılmiş çok üzüldüm sabahtan veri aglıyorum çok kötü birşey allah yar ve yardımcıları olsun
Allah yardım etsin canım benim arkadasin da kimsesi yok ilk beni aradı eşim beni birszdan hastaneye bırakacak biraz tedirginim ama Rabbim e enanetiz canim

Cunku 8.ve 10.gun.idrar testlerim negatif
Cnm ama idrarda yanılma Payı olabiliyor olumsuz düşünme bnm gbi bnde öyle diyodum kesın gamile degılim dedim hatta kan vermeye bile umrumda olmadan gittim Nasılsa hamile değilimdir dedim bi duydumki hamileyim sende öyle olucaksın inş

Back