2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

arwenn bak belinda nın kanda 60 cıkmadan önce idrarda gördü.. ben 65 ten sonraki gün idrarda negatif gördüm.. idrara geçiş zamanı herkeste degişir. nolur üzme tatlı canını.. karnındaki yavruya yazık

OgrenmeOTE="orlando, post: 41429474, member: 195627"]kızlar hastaneyle görüştüm büyük ihtimalle 2 den sonraya kalabilir sonuç dediler
güya özel hastane... sinirim bozuldu.
Ogrenme saatlerimz bile ayni olck kiz:)[/QUOTE]
devlette 20 dk da çıkıyor sonuç bu nasıl işmi ş

kızlar doktorumla da hemsıreylede konuştum sukur degerım cok ıyımıs tabı sabırsız ılan edıldım:) test günümde tekrar etmemı ıstedı bakalım sımdı sıra artacakmı kısmında ınsallah sevıncımz yarım kalmaz rabbımm herkese bu duyguyu taddırsın ınsallah ve hepımıze hayırlısıyla sağlıklı evlatlar doğurmayı nasıp etsın... hepınıze cok cok teşekkür ederım buarada ınsallah sıraa Orlando da ve arvende??

cihaz arızalanmış gecikme oyuzdenmiş. rezillik. 6 ya kalabilir sonuc. baska yere gidip vercek de gucm yok. kotu de olsa yazıcam kızlar yazmıyorum sanmayın.

cihaz arızalanmış gecikme oyuzdenmiş. rezillik. 6 ya kalabilir sonuc. baska yere gidip vercek de gucm yok. kotu de olsa yazıcam kızlar yazmıyorum sanmayın.
sabretcez artık sonuç iyi olucak inşallah senin bebek belki nazlı olacak

nette hespalayıcı var tüp bebekte gebelik haftası diye ona bakın kızlar...

Tmm da tarihe son adet tarihi mi yoksa hamileliği öğrendiğimiz gün mü yazılacak
devlete git canım acilde ver.senin için girdim bende neyse geç olsun güç olmasın :)
kızlar hastaneyle görüştüm büyük ihtimalle 2 den sonraya kalabilir sonuç dediler
güya özel hastane... sinirim bozuldu.
canım tebrikler hatırlıyormusunuz ben 7. gün test yapıp pozitif görünce niciki bile hatırlamıyorum biri yok artık demişti demek ki çıkabiliyormuş yada bazı insanda çıkmayabilirmiş...darısı keseye inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…