• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bizde de durum aynı. Sayı ve hareket az. Ama doktor aşılama için sınırda ama tüp bebek için iyi dedi. Umarım öyledir. Sen aşılama yaptırdın mı? Yaşım 29. Rahim filmim temiz çıktı çok şükür, yumurta değerleri de iyi.

Bizimde ilk gittiğimiz doktor aşılama yapılabilir dedi ama başka doktorlar aşılama ile vakit kaybı olur başarı oranı düşük diye bizi tüp e yönlendirdiler. Bende de bişey çıkmadı şükür histeroskopi oldum. yumurtalar iyi dendi ama ilk deneme olmadı işte biraz nasip kısmet..

Belinda belinda belinda, ay çokk sevindim, şükürler olsun bugün de aldık pozitif sonuç..Allah ım kat kat katlar inşallah canım, hayırlısı olsun..
Aminnnnn cnm insallah cok guzel bi grup oldu burasi sukurler olsun pozitifi bol bi topik:) insallah katlanarak arttiginida gorurum sonra kese sonra kalp ibsanin bekkemesi bitmiyo:)

kızlar doktorumla da hemsıreylede konuştum sukur degerım cok ıyımıs tabı sabırsız ılan edıldım:) test günümde tekrar etmemı ıstedı bakalım sımdı sıra artacakmı kısmında ınsallah sevıncımz yarım kalmaz rabbımm herkese bu duyguyu taddırsın ınsallah ve hepımıze hayırlısıyla sağlıklı evlatlar doğurmayı nasıp etsın... hepınıze cok cok teşekkür ederım buarada ınsallah sıraa Orlando da ve arvende??
Canim hadi hayirli olsun uyudum uyandim cosmus yine sayfa

Aminnnnn cnm insallah cok guzel bi grup oldu burasi sukurler olsun pozitifi bol bi topik:) insallah katlanarak arttiginida gorurum sonra kese sonra kalp ibsanin bekkemesi bitmiyo:)
Ayyy belinfa çok sevindim valla ne bereketli topicmişiz...maşallah hadi bklm asıl 9. 10. Gün gene bak değerine

E="oykuelif, post: 41431690, member: 623229"] B belinda87 bu arada patiğini aldın mı? :KK49:
Aldim Kiz:) su convers modelli bez ayakkabilar oluyo ya cok begenddim bide renkleri her iki cinse uygundu aldim gitti:) suan ona bakiyorum komodin utune koyfum bende yattim uykum geldi dalana kdr bakicam sanirin:)[/QUOTE]
Ay süpersin . Ne mutlusundur. Maşallah. Eşin çok sevinecek. :KK200:

Bizimde ilk gittiğimiz doktor aşılama yapılabilir dedi ama başka doktorlar aşılama ile vakit kaybı olur başarı oranı düşük diye bizi tüp e yönlendirdiler. Bende de bişey çıkmadı şükür histeroskopi oldum. yumurtalar iyi dendi ama ilk deneme olmadı işte biraz nasip kısmet..

Öyle tabii canım, nasip tamamen. Kimin kaçıncıda tutacağı belli olmuyor. Ama tutacak bir gün bizim de inşallah. :KK68:Ben inanıyorum. Çok ciddi bir sorun yoksa, elbet olur, değil mi? 50 kere tüp denedim olmadı diyen çok nadirdir herhalde. Yani inşallah...
Hamişlerin arasında kaldık bize de bulaşsın inşallah :KK9::KK6: Hamile arkadaşlar sonra hikayelerinizi bize özet geçin lütfeenn..Kaçıncı deneme kaç senedir istiyorsunz sorun neydi gibi..... :KK15:

Evet ben de çok merak ediyorum. denizege34 denizege34 ile birlikte anket yapacağız. :-)

çoook üzgünüm sonucum 2 çıktı. yükselecek bir değer değil. içim acıyor.
allah sizin bebeklerinizeömür versin inşallah.

Canım üzülme demiyeceğim ilk öğrendiğinde ne yazıkki yıkılıyor insan ama herşeyde bir hayır vardır Allah sana sabır ve bunu hemen atlatma gücü versin. Ayrıca doktorunla konuş kaçıncı günündü hemen ilaçları bırakma test günün değildi diye hatırlıyorum.. Tekrar tahlil isteyebilir ..

Canım üzülme demiyeceğim ilk öğrendiğinde ne yazıkki yıkılıyor insan ama herşeyde bir hayır vardır Allah sana sabır ve bunu hemen atlatma gücü versin. Ayrıca doktorunla konuş kaçıncı günündü hemen ilaçları bırakma test günün değildi diye hatırlıyorum.. Tekrar tahlil isteyebilir ..

bugun 7. günümdü. cumartesi gunu asıl test günm. cumartesi test isteyecek kesin. mecbur ilaca devam.

Back