- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
hadi saat 2 olsun:)Kizlar verdim kani insallah 1 saate cikacakmis cok heucanli yaaa ilkkez umutla verdim kan eve de donmedim buralarda oyalaniyorum hemen yan tarafinda bebek magzasi var insallah guzl bi deger cikarsa patik alicam aksm esime soylerken kullnmak icin:)
Bel ağrısı falan bikaçgünde geçti zaten,bi Göğüs şişliği var o da abartılı değil zaten adet belirtisi olarak on gün önce başlar bende o,bilemedim ya bu belirsizlik beni öldürecek zaten stresliyim kafaya taktığım Şeyler var HayırlısıCanim seninle aynıydık benim de bel ağrıları gitti sağ kasigimin üstünde sanki bişey girip çıkıyo gibi göğüs sisligi geçti artık hayrolsun bekliycez
Eve cnm farkı yok :) profiline gir cocugum var seçeneği var onu tıkla sonradan ztn son adet tarihin felan cıkıyo Ordan yapıyon cnm :)Ben çok tespih çekiyorum da aklıma takılıyo el musavviri ya musavvir diye okuyoz dimi? Bide takvimi nasıl yaptın?
sende adet belirtileri mi olmuştu? ama hamile miydin canım?Canim belirtilere hic takilmabenimde adet dışında hic bir belirtim olmamıştı..
Hamilelik takvimin cok şeker olmuş 41 kere maşallahpamuk, arkadas bana yazmış yapabildim çok şükür.. adına tıklayıp kişisel bilgilere girince altlara dogru hamilelik bişeysi var.. oraya yazınca cıkıyo
Ayy çok güzel ya çıkıcak kesin ben eminim Ramazan'ın ilk günü çok güzel haber olacakKizlar verdim kani insallah 1 saate cikacakmis cok heucanli yaaa ilkkez umutla verdim kan eve de donmedim buralarda oyalaniyorum hemen yan tarafinda bebek magzasi var insallah guzl bi deger cikarsa patik alicam aksm esime soylerken kullnmak icin:)
Hamilelik takvimin cok şeker olmuş 41 kere maşallah
Hiçde öyleeee degillll bizler o cocukları hak ediyoruz cnm gende sonuna kdr . Hatırlamıyonmu bende haberi aldığım ilk gün yapmıştım hemen :) cok sevimliiiii darısı da diger kızlaraaagörmemişin.... derler ya benimki de o hesap:)
Ogrenme saatlerimz bile ayni olck kiz:)[/QUOTE]OgrenmeOTE="orlando, post: 41429474, member: 195627"]kızlar hastaneyle görüştüm büyük ihtimalle 2 den sonraya kalabilir sonuç dediler
güya özel hastane... sinirim bozuldu.
İnşallah canım bi yakınım hamileydi düşmüş beni aradı onun yanına gitcem şimdi ona söylemedim de tedavi de oldugumuben varımmmm... 5.gün benim de gogus agrım bitti. sonrasında da bi agrım olmadı. umudu kesmek yok yani bu topikte daHA cok poazitif alacaz
Ogrenme saatlerimz bile ayni olck kiz:)[/QUOTE]OgrenmeOTE="orlando, post: 41429474, member: 195627"]kızlar hastaneyle görüştüm büyük ihtimalle 2 den sonraya kalabilir sonuç dediler
güya özel hastane... sinirim bozuldu.
Bnmde cok yakın arkadaşım 3.5 aylık hamile ilk baştan beri düşük tehlikesi ve özürlü olma sorunu var demişler şimdide zeka testi sonucu cıkmış ve sonuç iyi degılmiş çok üzüldüm sabahtan veri aglıyorum çok kötü birşey allah yar ve yardımcıları olsunİnşallah canım bi yakınım hamileydi düşmüş beni aradı onun yanına gitcem şimdi ona söylemedim de tedavi de oldugumu
Cunku 8.ve 10.gun.idrar testlerim negatif
Senin kaçıncı denemen canım benim bu 4.Bel ağrısı falan bikaçgünde geçti zaten,bi Göğüs şişliği var o da abartılı değil zaten adet belirtisi olarak on gün önce başlar bende o,bilemedim ya bu belirsizlik beni öldürecek zaten stresliyim kafaya taktığım Şeyler var Hayırlısı
Allah yardım etsin canım benim arkadasin da kimsesi yok ilk beni aradı eşim beni birszdan hastaneye bırakacak biraz tedirginim ama Rabbim e enanetiz canimBnmde cok yakın arkadaşım 3.5 aylık hamile ilk baştan beri düşük tehlikesi ve özürlü olma sorunu var demişler şimdide zeka testi sonucu cıkmış ve sonuç iyi degılmiş çok üzüldüm sabahtan veri aglıyorum çok kötü birşey allah yar ve yardımcıları olsun
Cnm ama idrarda yanılma Payı olabiliyor olumsuz düşünme bnm gbi bnde öyle diyodum kesın gamile degılim dedim hatta kan vermeye bile umrumda olmadan gittim Nasılsa hamile değilimdir dedim bi duydumki hamileyim sende öyle olucaksın inşCunku 8.ve 10.gun.idrar testlerim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?