2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ben ilk zamanlar kullandım test vermeye filan kendim gitmiştim sonra yasakladı doktor 15. haftaya kadar kullanamazsın diye 30 dan sonra da yasak dedi şimdide kanama olunca ben tedirgin oldum doğum sonuna kadar kullanmam ben
Bugün korktum o yüzden kullanmam ben de artık ağrıdan korktum

Kizlar bende yeni hamisim bi tupcude benim yani son adet tarihine gore 5 haftya girdim.progestran fitil kullaniyorum gunde 3defa.su gibi akinti oluyor sizdede bolemi fitil kaynaklimi acaba

Kizlar bende yeni hamisim bi tupcude benim yani son adet tarihine gore 5 haftya girdim.progestran fitil kullaniyorum gunde 3defa.su gibi akinti oluyor sizdede bolemi fitil kaynaklimi acaba
Hayırlı olsun canım ben de jel kullanıyorum bende de var akıntı gerçi jel fitil kullanan herkeste oluyor

Gerekmedikçe kullanmıyorum ama sorun olmaz. 8 aylık hamile arkadaşım var hala kullanıyor
Canım çarşıya gidip dolaşmıyorum bikaç günde bir beş On dk markete falan gidiyorum sadece yavaş da kullanıyorum ama ağrı geçmedi hala doktora sordum sarsmadıysan sorun yok dedi yarına geçmezse giderim

Özge canlm sen nasılsın.. Kontrolün haftaya mıydı.
Iyiyim Cnm bende vok şükür . Kontrolüm ayın 22 de bide son 40 dakıka büyük hastanede kontrol olucak ultrason yapıcaklar bebek saglıklı mı diye . Doktoruma cinsiyet konusunu anlattık ve 12. Haftada bilemeyeceğini tekrar gidilmesi gerektiğini söyledi 5. Ay da inşallah tekrar gideceğiz cinsiyet için ikilemde kaldık hep .

Tamam canım çok sagol Allah Razı olsun

Kızlar çok kötüyüm kanamam başladı sancım da var ne olur dua edin bana bebeğim bırakmasın beni
(((((((
Canım ne durumdasın umarım herşey yolundadır.ben 2, buçuk aydr yaşıyorum o kanamaları inşallah senin bebeğinde sana tutunacak ,dualarım seninle

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın şimdi biraz daha iyiyim gece acile gittim iğne yaptılar sabah doktoruma gittim o da iğneye devam dedi bebek iyi kalp atışını duydum çok şükür yatak istirahati verdi hiçbirşey yapmadan yat dedi bi de coraspini kesti bırak dedi inşallah atlatırım kızlar Allah kimseyi böyle sınamasın çok korktum daha önce aynı şeyi yaşadığım için korktum aslında bi de aynı saatte başladı kanaması bian aynı şeyi yaşıyorum zannettim çok şükür iyiyiz şimdilik

Ben ilk zamanlar kullandım test vermeye filan kendim gitmiştim sonra yasakladı doktor 15. haftaya kadar kullanamazsın diye 30 dan sonra da yasak dedi şimdide kanama olunca ben tedirgin oldum doğum sonuna kadar kullanmam ben
canım araba kullanmayı neden yasakladı acaba doktorun ? ben bifiil kullanıyorum valla doktora sormakta aklıma gelmedi açıkçası sorayım bari bende hafta sonu muayenem var

Benimde aynısı oldu canım şimdi coraspini kestik clexane 2 günde 1 yapıyorum prolutan depo 3 günde 1 progestan 100 günde 3 tane ağızdan çok şükür kanamam kesildi ama 3 gün devam etmişti seni çok iyi anlıyorum o yüzden inşallah hiçbir şey olmayacak bebisine merak etme sen

canım araba kullanmayı neden yasakladı acaba doktorun ? ben bifiil kullanıyorum valla doktora sormakta aklıma gelmedi açıkçası sorayım bari bende hafta sonu muayenem var
Dikkat eksikliği ve uykuya eğilim olduğu için ilk haftalarda çok tehlikeli dedi kısa mesafe kullanıyorum dedim ona bile tavsiye etmiyorum dedi

Canım bana gece doktor prolutan depot yaptı kendi doktorum da progestan 50 mg verdi günde bi ampul hapı kullanma jeli ve iğneyi kullan dedi inşallah ben de atlatırım kanamam durdu çok şükür sadece sancım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…