- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 35
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.741
Bugün korktum o yüzden kullanmam ben de artık ağrıdan korktumBen ilk zamanlar kullandım test vermeye filan kendim gitmiştim sonra yasakladı doktor 15. haftaya kadar kullanamazsın diye 30 dan sonra da yasak dedi şimdide kanama olunca ben tedirgin oldum doğum sonuna kadar kullanmam ben
Rabbim hayrlisini versn insallah. Bebeginide saglicakla kucagina almani nasip etsn insallah.Evet benimde öyle oldu belirtim olmadı hiç hatta olmadı galiba dedim koyuverdim kendimi önemsemedim olmadı diye ama demek belirti kişiden kişiye Değişiyor canım
Sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımRabbim hayrlisini versn insallah. Bebeginide saglicakla kucagina almani nasip etsn insallah.
Hayırlı olsun canım ben de jel kullanıyorum bende de var akıntı gerçi jel fitil kullanan herkeste oluyorKizlar bende yeni hamisim bi tupcude benim yanison adet tarihine gore 5 haftya girdim.progestran fitil kullaniyorum gunde 3defa.su gibi akinti oluyor sizdede bolemi fitil kaynaklimi acaba
Gerekmedikçe kullanmıyorum ama sorun olmaz. 8 aylık hamile arkadaşım var hala kullanıyorKızlar hamileyken araba kullanan var mı ben kullanıyorum arada ama bugün karnım ağrıdı hızlı değilim dikkatli de kullanıyorum sorun olur mu ki
Canım çarşıya gidip dolaşmıyorum bikaç günde bir beş On dk markete falan gidiyorum sadece yavaş da kullanıyorum ama ağrı geçmedi hala doktora sordum sarsmadıysan sorun yok dedi yarına geçmezse giderimGerekmedikçe kullanmıyorum ama sorun olmaz. 8 aylık hamile arkadaşım var hala kullanıyor
Su gibi camasiri isliyo bende merak ettim.sagol canim.amin insallahh rabbim kucaklarimiza almayida nasip etsinHayırlı olsun canım ben de jel kullanıyorum bende de var akıntı gerçi jel fitil kullanan herkeste oluyor
Iyiyim Cnm bende vok şükür . Kontrolüm ayın 22 de bide son 40 dakıka büyük hastanede kontrol olucak ultrason yapıcaklar bebek saglıklı mı diye . Doktoruma cinsiyet konusunu anlattık ve 12. Haftada bilemeyeceğini tekrar gidilmesi gerektiğini söyledi 5. Ay da inşallah tekrar gideceğiz cinsiyet için ikilemde kaldık hep .Özge canlm sen nasılsın.. Kontrolün haftaya mıydı.
Tamam canım çok sagol Allah Razı olsunHayır Çapa 5/6 ay sonraya gün veriyor.orada sanırım devlet karşılıyordur veya cüzi bi rakam alırlar.sonuçları da 1 buçuk aya ANCA çıkıyormuş.benim yaptırdığım yer GENETIKS diye bir klinik Balmumcu da.13. Gün mail ile sonucu bildirdiler. Fiyat olarak inanın faturalara bakmam Lazım hatırlamıyorum o dönem bi dünya şey yaptırdığımız için,telefonla fiyat veriyorlar öğrenebilirsiniz
Kızlar çok kötüyüm kanamam başladı sancım da var ne olur dua edin bana bebeğim bırakmasın beni
(((((((
Canım ne durumdasın umarım herşey yolundadır.ben 2, buçuk aydr yaşıyorum o kanamaları inşallah senin bebeğinde sana tutunacak ,dualarım seninleKızlar çok kötüyüm kanamam başladı sancım da var ne olur dua edin bana bebeğim bırakmasın beni
(((((((
Kızlar çok kötüyüm kanamam başladı sancım da var ne olur dua edin bana bebeğim bırakmasın beni
(((((((
canım araba kullanmayı neden yasakladı acaba doktorun ? ben bifiil kullanıyorum valla doktora sormakta aklıma gelmedi açıkçası sorayım bari bende hafta sonu muayenem varBen ilk zamanlar kullandım test vermeye filan kendim gitmiştim sonra yasakladı doktor 15. haftaya kadar kullanamazsın diye 30 dan sonra da yasak dedi şimdide kanama olunca ben tedirgin oldum doğum sonuna kadar kullanmam ben
Benimde aynısı oldu canım şimdi coraspini kestik clexane 2 günde 1 yapıyorum prolutan depo 3 günde 1 progestan 100 günde 3 tane ağızdan çok şükür kanamam kesildi ama 3 gün devam etmişti seni çok iyi anlıyorum o yüzden inşallah hiçbir şey olmayacak bebisine merak etme senKızlar hepinize çok teşekkür ederim Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın şimdi biraz daha iyiyim gece acile gittim iğne yaptılar sabah doktoruma gittim o da iğneye devam dedi bebek iyi kalp atışını duydum çok şükür yatak istirahati verdi hiçbirşey yapmadan yat dedi bi de coraspini kesti bırak dedi inşallah atlatırım kızlar Allah kimseyi böyle sınamasın çok korktum daha önce aynı şeyi yaşadığım için korktum aslında bi de aynı saatte başladı kanaması bian aynı şeyi yaşıyorum zannettim çok şükür iyiyiz şimdilik
Dikkat eksikliği ve uykuya eğilim olduğu için ilk haftalarda çok tehlikeli dedi kısa mesafe kullanıyorum dedim ona bile tavsiye etmiyorum dedicanım araba kullanmayı neden yasakladı acaba doktorun ? ben bifiil kullanıyorum valla doktora sormakta aklıma gelmedi açıkçası sorayım bari bende hafta sonu muayenem var
Canım bana gece doktor prolutan depot yaptı kendi doktorum da progestan 50 mg verdi günde bi ampul hapı kullanma jeli ve iğneyi kullan dedi inşallah ben de atlatırım kanamam durdu çok şükür sadece sancım varBenimde aynısı oldu canım şimdi coraspini kestik clexane 2 günde 1 yapıyorum prolutan depo 3 günde 1 progestan 100 günde 3 tane ağızdan çok şükür kanamam kesildi ama 3 gün devam etmişti seni çok iyi anlıyorum o yüzden inşallah hiçbir şey olmayacak bebisine merak etme sen
canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasınKızlar çok kötüyüm kanamam başladı sancım da var ne olur dua edin bana bebeğim bırakmasın beni
(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?