2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Cnm senin muhtemelen pıhtılaşma tesiridir.bu kromozom analizini,anne ve Baba'nın kanından tüm kromozom dizilişlerine bakılıyor yani bayaa maliyetli bir test.

12 TL mi bizden 500 tl istediler kromozom analizi kan veriyormuşuz sonuç 3 haftaya çıkıyormuş cevap için sagol canım nerede yaptırdın acaba.güzel dilkelerin içinde teşekkürler allah razı olsun

Cnm senin muhtemelen pıhtılaşma tesiridir.bu kromozom analizini,anne ve Baba'nın kanından tüm kromozom dizilişlerine bakılıyor yani bayaa maliyetli bir test.
Kromozom analiziymiş , moleküler genetik raporu, sitogenetik analiz raporu erkek ve sitogenetik kadın için raporu verdiler 10-12 güne çıktı bizimde, Ankara HRS kadın hastanesinde yaptırmıştık bunlarmıydı sizinkide
Bu arada düşük hikayem vardı 2 tane bunuda bildirin testi istem yaptırmadan önce dedi Dr.um. Sonra istem yaptırdık 12 tl verdik evet dışarda çok pahalıdır dedi maliyeti Dr.um

sizdende mi istediler canım
Benim bundan önceki ikizlerimin kalbi durduğu için alındılar,ilk önce onları genetiğe yolladık kromozom bozukluğu çıkınca doktorum bizden de istedi ne olur olmaz diye.bu testi İstanbul da Cerrahpaşa da yapıyor fakat 5/6 ay sonrasına gün veriyorlar.bence dediğim yeri arayıp fiyat Öğren telde fiyat veriyorlar.ben İstanbul'da bu testi yapan klinik ve hastanelerin hepsiyle görüştüm en uygun fiyat buradaydı ve doktorum da Orayı tavsiye etti.ben de çok memnun kaldım

Doğru cnm stogenetik test.valla sen bedavaya yaptırmışsın.ben Acıbadem'de 750 Tlye yaptırdım,bi de bu Bahsettiğim klinikte 200/300 arası bişeydi sanırım

Doğru cnm stogenetik test.valla sen bedavaya yaptırmışsın.ben Acıbadem'de 750 Tlye yaptırdım,bi de bu Bahsettiğim klinikte 200/300 arası bişeydi sanırım
canım bahsettiğin klinik çapa mı ? başka biryer mi 300 tl tutan ve ne kadar zamanda çıkıyor

Hayır Çapa 5/6 ay sonraya gün veriyor.orada sanırım devlet karşılıyordur veya cüzi bi rakam alırlar.sonuçları da 1 buçuk aya ANCA çıkıyormuş.benim yaptırdığım yer GENETIKS diye bir klinik Balmumcu da.13. Gün mail ile sonucu bildirdiler. Fiyat olarak inanın faturalara bakmam Lazım hatırlamıyorum o dönem bi dünya şey yaptırdığımız için,telefonla fiyat veriyorlar öğrenebilirsiniz

Ayy ne güzell.:) benim de dün netleşti canım, artık Allah ın da izniyle kendimize ve bebişlerimize dikkat edicez, doğumlarını bekliycez...Rabbim yardım etsin hepimize..şimdiden isim bakmaya başladık biz.

Kızlar hamileyken araba kullanan var mı ben kullanıyorum arada ama bugün karnım ağrıdı hızlı değilim dikkatli de kullanıyorum sorun olur mu ki

B
olsun canım canın Sağolsun benden Drum tedaviden önce istedi düşük hikâyemden dolayı emin olmak istedi benim düşük çok erken olduğundan neden olduğunu anlayamadık, Sağolsun yönlendirdi bizi bu tip testler para tuzağı gibi gelsene mecburuz daha üçlü Dörtlü taramalar var Allah korusun bebişlerimizi önemli değil ..sağlıklı olsunlarda

Kızlar ben dün kan verdm eger transfer gunu sayilmiyorsa dün 8.gün 0.100 çıktı bugun 9.gün 1.20 cıktı 12 kat artmış normalmi acaba hamilelik varmi anlamadm doktorum izinde cumaya kadar napicam bilemedm

Kızlar ben dün kan verdm eger transfer gunu sayilmiyorsa dün 8.gün 0.100 çıktı bugun 9.gün 1.20 cıktı 12 kat artmış normalmi acaba hamilelik varmi anlamadm doktorum izinde cumaya kadar napicam bilemedm

Canım sakin ol, 12. Gün tekrarla benim 9. Gün sabah idrar testi çıkmamıştı akşam silikti, aynı gün içinde değişebiliyor , dua et panik yapma Allah büyük 9. Gün çıkmayıp 12. Gün. Çıkan bile var,...sabret

Yani ümit var öylemi :'(

Kızlar hamileyken araba kullanan var mı ben kullanıyorum arada ama bugün karnım ağrıdı hızlı değilim dikkatli de kullanıyorum sorun olur mu ki
Ben ilk zamanlar kullandım test vermeye filan kendim gitmiştim sonra yasakladı doktor 15. haftaya kadar kullanamazsın diye 30 dan sonra da yasak dedi şimdide kanama olunca ben tedirgin oldum doğum sonuna kadar kullanmam ben

Hiçbir belirtim olmadı :) sadece 3. Gün kasık ve bel ağrısı bi 15 dakika sadece okadar canım, ama kimilerinde adet belirtileri oluyor kişiden kişiye Değişiyor canım
Benimde 3. Gun bel kasık agrm oldu 4 ile 5. Günde bel agrim yogun oldu baskada bisey olmadi :)

Benimde 3. Gun bel kasık agrm oldu 4 ile 5. Günde bel agrim yogun oldu baskada bisey olmadi :)
Evet benimde öyle oldu belirtim olmadı hiç hatta olmadı galiba dedim koyuverdim kendimi önemsemedim olmadı diye ama demek belirti kişiden kişiye Değişiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…