- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.781
slm kızlar hastaneden geldim çok şükür keseyi gördük doktor daha önce kan değerine göre ikiz olabileceğini söylemişti ama şimdilik tek kese göründü:) ayın 18 i ne kalp atışı için çağırdı
Canım bana da aynı şeyi söylemişti ama değer kişiden kişiye değişirmiş hayırlısı olsun inşallah yine de belli olmaz ilerleyen haftalarda gözükür belkislm kızlar hastaneden geldim çok şükür keseyi gördük doktor daha önce kan değerine göre ikiz olabileceğini söylemişti ama şimdilik tek kese göründü:) ayın 18 i ne kalp atışı için çağırdı
Canım inşallah hamilesindir ben de senin gibi bi ayda hamile kaldım evlendiğim zaman sonra düştü tam bi sene sonra düşük yaptığım gün hamile kaldığımı öğrendim ve ben nasılsa aşılama yapacak doktor diye hiç beklemiyordum normalde her zaman test yapardım o zaman yapmamıştım biraz rahat olmak da gerek aslında başka bir topikte duamız var birbirimize evlat sahibi olmak için okuyoruz istersen sen de katılKızlar ben evleneli 1 sene oldu. Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ve bebeğimin kalp atışları duyulmadı bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım6 ay bekledim sonra bütün kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı. 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamıyorum Bu ay inşallah kalmışımdır. Adetime son 5 gün var ve çok heyecanlıyım. bu sefer inşallah olmuştur. Sizlerle konuşup rahatlamak istedim birazda olsa. Benim için dua eder misiniz? Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah. Benim gibi bir çoğunuz bebek hasretiyle yanıyorsunuz. Allah'ım duysun sesimizi ve hepimizi sevindirsin.. Amiiinn
Canım inşallah hamilesindir ben de senin gibi bi ayda hamile kaldım evlendiğim zaman sonra düştü tam bi sene sonra düşük yaptığım gün hamile kaldığımı öğrendim ve ben nasılsa aşılama yapacak doktor diye hiç beklemiyordum normalde her zaman test yapardım o zaman yapmamıştım biraz rahat olmak da gerek aslında başka bir topikte duamız var birbirimize evlat sahibi olmak için okuyoruz istersen sen de katıl
Tabi canimAmin canım inşallah senin adına da çok sevindim Rabbim isteyen herkese versin. link atar mısın seve seve katılırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php canım buraya tıklayarak gel pazartesi dua başlıyor ismini yazdır inşallah özlemine kavuşursunAmin canım inşallah senin adına da çok sevindim Rabbim isteyen herkese versin. link atar mısın seve seve katılırım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php canım buraya tıklayarak gel pazartesi dua başlıyor ismini yazdır inşallah özlemine kavuşursun
Amin canım inşallahGözünaydın canım darısı bizlerin başına inşallah :)
Evet canım kişiden kişiye değişebiliyormuş.sağlıklı sıhhatli olsunda farketmezCanım bana da aynı şeyi söylemişti ama değer kişiden kişiye değişirmiş hayırlısı olsun inşallah yine de belli olmaz ilerleyen haftalarda gözükür belki
selam transferin kaçında oldu kaçıncı günü kesen göründü bir de alttan mı baktı?slm kızlar hastaneden geldim çok şükür keseyi gördük doktor daha önce kan değerine göre ikiz olabileceğini söylemişti ama şimdilik tek kese göründü:) ayın 18 i ne kalp atışı için çağırdı
Hayirlisi olsun cok sevindimslm kızlar hastaneden geldim çok şükür keseyi gördük doktor daha önce kan değerine göre ikiz olabileceğini söylemişti ama şimdilik tek kese göründü:) ayın 18 i ne kalp atışı için çağırdı
Geçmiş olsun canım ılık birşeyler iç boğazına iyi gelir bide meyve ye bol bol malum ilaç kullanamıyoruz biz inşallah kısa sürede atlatirsinKızlar grip oldum çok kötü ayy nefes alamıyorum
Merhabalar nereye adımızı yazdırıyoruzAmiinnn canım benim Allah razı olsun yazdırmıştım oraya zaten adımı çok saol yinede :)
Saol Cnm hiç bişiy yiyemiyorum Boğademcıgım tutmuş . Çok kötü yaptı bni . Agrı kesıcı kullanabilirim de bn istemiyorum içmek yarın da cok kötü olursam doktoru aramayı düşünüyorumGeçmiş olsun canım ılık birşeyler iç boğazına iyi gelir bide meyve ye bol bol malum ilaç kullanamıyoruz biz inşallah kısa sürede atlatirsin
canım transferim ayın 21 in de oldu transferin 15.günü kesem göründü yoo alttan değil karından bakıldı.selam transferin kaçında oldu kaçıncı günü kesen göründü bir de alttan mı baktı?
Teşekkürler canım sağolHayirlisi olsun cok sevindim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/42466809/Merhabalar nereye adımızı yazdırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?