2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar ben evleneli 1 sene oldu. Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ve bebeğimin kalp atışları duyulmadı bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım 6 ay bekledim sonra bütün kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı. 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamıyorum Bu ay inşallah kalmışımdır. Adetime son 5 gün var ve çok heyecanlıyım. bu sefer inşallah olmuştur. Sizlerle konuşup rahatlamak istedim birazda olsa. Benim için dua eder misiniz? Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah. Benim gibi bir çoğunuz bebek hasretiyle yanıyorsunuz. Allah'ım duysun sesimizi ve hepimizi sevindirsin.. Amiiinn

Canım bana da aynı şeyi söylemişti ama değer kişiden kişiye değişirmiş hayırlısı olsun inşallah yine de belli olmaz ilerleyen haftalarda gözükür belki

Canım inşallah hamilesindir ben de senin gibi bi ayda hamile kaldım evlendiğim zaman sonra düştü tam bi sene sonra düşük yaptığım gün hamile kaldığımı öğrendim ve ben nasılsa aşılama yapacak doktor diye hiç beklemiyordum normalde her zaman test yapardım o zaman yapmamıştım biraz rahat olmak da gerek aslında başka bir topikte duamız var birbirimize evlat sahibi olmak için okuyoruz istersen sen de katıl

Amin canım inşallah senin adına da çok sevindim Rabbim isteyen herkese versin. link atar mısın seve seve katılırım.

selam transferin kaçında oldu kaçıncı günü kesen göründü bir de alttan mı baktı?

Geçmiş olsun canım ılık birşeyler iç boğazına iyi gelir bide meyve ye bol bol malum ilaç kullanamıyoruz biz inşallah kısa sürede atlatirsin
Saol Cnm hiç bişiy yiyemiyorum Boğademcıgım tutmuş . Çok kötü yaptı bni . Agrı kesıcı kullanabilirim de bn istemiyorum içmek yarın da cok kötü olursam doktoru aramayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…