- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #5.641
Ne güzel olmuş :)Bu benim karnım 3 kilo aldım toplamda ama 6 aylık gibi gobegim var canım
Eki Görüntüle 1618127
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel olmuş :)Bu benim karnım 3 kilo aldım toplamda ama 6 aylık gibi gobegim var canım
Eki Görüntüle 1618127
Dua ederim tabii kiSevgili hamile anneler banada dua edermisiniz dondurulmuş transferim için adeti bekliyorum 3.denemem olacak buda olmazsa ara vermek durumundayım bi süre hepiniz hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
benim de çıktı :) güzel bir duygu :)Aramizda 2 gün var canin benim kilom azdi gobegim içeri kaçmış gibiydi yaniSimdi epey disarida hele yandan bakinca iyice belli normal yani
Ederim ben de canım Allah gönlünce versin inşallah... Hz. Zekeriya'nın evlat sahibi olmak için ettiği duaları mutlaka duymuşşsundur onları sık sık oku. Bir de ben transfer anında dahi sürekli salavat getirdim içimden. İnşallah Allah yüzünü güldürsün...Sevgili hamile anneler banada dua edermisiniz dondurulmuş transferim için adeti bekliyorum 3.denemem olacak buda olmazsa ara vermek durumundayım bi süre hepiniz hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
Benim hiç bir kıyafetim olmuyor özellikle pantolonlarım çok fena :)
Bugün dayanamadım artık kıyafetsizliğe işe başlıyorum yarın bir de gidip kendime bir şeyler aldım
Hamile kıyafetleri ne kadar pahalı be yaaa Battık battıkkk
Valla ben çık güzel şeyler aldım hemde gayet ucuza canım defacto ve lcw dan defactodan 3 pantolon aldım 19.90 dan tanesi badide 9.90 lcw dan tayt 9.90 ince pantolonlar var ya şalvar tarzı 19.90 kot pantolon açık renk indirimdeydi 29.90 bide koyu renk aldım o biraz pahalıydı 59.90 1 de badi 15 tl odaBenim hiç bir kıyafetim olmuyor özellikle pantolonlarım çok fena :)
Bugün dayanamadım artık kıyafetsizliğe işe başlıyorum yarın bir de gidip kendime bir şeyler aldım
Hamile kıyafetleri ne kadar pahalı be yaaa Battık battıkkk
evet canm hayırlısı inş.canım aynını ben de yaşadım, ikiz başladı ama biri devm edemedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Maşallah canm ne hoş olmuşsun. Kilo konusunda sana kesinlkle katılıyorum bitanem bebeklerimiz sağlıklı olsunda. Biz herkes gibi kolaycacık hamile kalmadık ayrıntılara asla takılmıyorm sağsalim Bebeğimizi kucağımıza alalım da en mühimi. Benimde göbüşüm çıktı birazBu benim karnım 3 kilo aldım toplamda ama 6 aylık gibi gobegim var canım
Eki Görüntüle 1618127
Dua ederim tabii ki
Allah gönlüne göre versin arkadaşım
İnşallah tutar
Amin arkadaşlar Allah sizlerinde işini kolaylaştırsın hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallahEderim ben de canım Allah gönlünce versin inşallah... Hz. Zekeriya'nın evlat sahibi olmak için ettiği duaları mutlaka duymuşşsundur onları sık sık oku. Bir de ben transfer anında dahi sürekli salavat getirdim içimden. İnşallah Allah yüzünü güldürsün...
Cnm bnlar senin kan degerindeki olcumler tam iceriklerini blmyrum hastanede calstm dogm hastanesnde sdce rutin kontroldur telas yapmamerhaba arkadaşlar bugün adetimin 4 günü doktora gittim bu ay dondurulmuş emriyolarımla 3,denemeyi yaptırmayı düşünüyordum ama olmadı emriyolarımın kalitesi iyiymiş tutmaması için sebep yokmuş doktorum benden rahim filmi istedi.daha önce 2 kez çektirdim fakat 1,5 sene geçmiş son çektirdiğimin üstünden benden tekrar film istedi ve filim bakacakmış belki laporoskop mi ne isteyebilirmiş doktor biz bazen muaynede göremiyoruz rahimde yapışma vs olabiliyor biz şimdi rahim filmi çektirelim dedi bir kaç test daha istedi
daha önce 2 kez çektirdim herşey temizdi neden tekrar istedi ki
HBsAG
HCV
hıv 1-2
bu testleri de istedi bu testler nedir?
kızlar sizce dondurulmuş emriyo için 3,kez rahim filmi çektirmek gerekir mi?
Ay sorma :)Evet ya, aşırı pahalı hem de... pantolonların bel kısımları çok sıkıyor benim de, bugün ben de alayım bi şeyler dedim şok oldum.:)) normal kıyafetlerden farkı bel kısımları sadece..hayrett bir şey yaa, battık battık.! :))))
Ben de bakaceğim LCW ye :)Valla ben çık güzel şeyler aldım hemde gayet ucuza canım defacto ve lcw dan defactodan 3 pantolon aldım 19.90 dan tanesi badide 9.90 lcw dan tayt 9.90 ince pantolonlar var ya şalvar tarzı 19.90 kot pantolon açık renk indirimdeydi 29.90 bide koyu renk aldım o biraz pahalıydı 59.90 1 de badi 15 tl oda
Teşekkürler canımCnm bnlar senin kan degerindeki olcumler tam iceriklerini blmyrum hastanede calstm dogm hastanesnde sdce rutin kontroldur telas yapma
Hayırlı olsun canım ben de yaptım o paranoyaları gayet güzel yükselmiş gözün aydın ben kalp atışını da duydum çok şükür darısı başına inşallah benim hala kasık ağrım var bazen çok fazla oluyo kendini yorma dinlen canımKizlar Merhaba benim 19 dondurulmuş embriyo transfer oldu ilk test 197 ikincide 647 cikti guzel dediler kasiklarimda cok aci verici degil ama zanan zaman sanci oluyor dis gebelikle ilgili de bisiker okudum salak gibi paranoya ysptim siz keseyi gördünüz mü sizin nasıldı
Canim cok teşekkür ederim insan rahatliyor her aşaması tedirginlik allah yardimcimiz olsunHayırlı olsun canım ben de yaptım o paranoyaları gayet güzel yükselmiş gözün aydın ben kalp atışını da duydum çok şükür darısı başına inşallah benim hala kasık ağrım var bazen çok fazla oluyo kendini yorma dinlen canım
Çok iyi anlıyorum seni test yükselecek mi kese görünecek kalp atışını duyacak mıyım şimdi de ense kalınlığı tarama testi stresi başladı her dönemin stresi var inşallah sağlıklı gebelik geçiririz canımCanim cok teşekkür ederim insan rahatliyor her aşaması tedirginlik allah yardimcimiz olsun
Inşallah canim agri olsunn napalim dert degil sonu guzel olsunda zorlu bi yol cunkuÇok iyi anlıyorum seni test yükselecek mi kese görünecek kalp atışını duyacak mıyım şimdi de ense kalınlığı tarama testi stresi başladı her dönemin stresi var inşallah sağlıklı gebelik geçiririz canım