• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Crinone jel kullandım daha geçen cumartesi bıraktım pazartesi kanamam oldu simdi prolutan depo ve progestan hap kullaniyorum coraspini kestik kan sulandiricida 2 gunde 1 yapiyorum çok şükür kanamam kesildi iyiyim şimdi
Çook geçmiş olsun canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah :KK200:

Tekrar geçmiş olsun canım..kasıklarında batmalar oluyor mu senin de..? uzanırken ve otururken bi şeyim yok ama ayağa kalkınca adım attıkça batıyor..
Rahimimin içi acıyor sanki benimde gebelikte normalmiş ama rahim büyüdükçe kasıklara doğru bağlar gerilirmiş ondan oluyormuş bu ağrılar kasılmalar canım

merhaba kızlar bana da 2 embriyo transfer edilmişti.. başta bir kese gözüktü.. 6. haftam doktor biranda 2 kese gördü. çok şaşırdık. birinn kalp atışı duyuldu diğer 1 hafta geriiden geliyo dedi doktor.. haftaya duyarız dedi ama duyamadık malesef. şimdi tek keseyle devam ediyorum.. biraz garip oldu her şey ama Rabbim bebebklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. herhafta kalp atışını duymak istiyorum sanki bişey olacak gibi.

Crinone jel kullandım daha geçen cumartesi bıraktım pazartesi kanamam oldu simdi prolutan depo ve progestan hap kullaniyorum coraspini kestik kan sulandiricida 2 gunde 1 yapiyorum çok şükür kanamam kesildi iyiyim şimdi
Cnm çok sevındım..bende progeston 100 U günde 3 defa 2 tane hazneden alıyordum..önce günde 3 e ındır 1 hafta sonra kes dedi ..kan sulandırıcı devam..Inşallah sorun cıkmaz

merhaba kızlar bana da 2 embriyo transfer edilmişti.. başta bir kese gözüktü.. 6. haftam doktor biranda 2 kese gördü. çok şaşırdık. birinn kalp atışı duyuldu diğer 1 hafta geriiden geliyo dedi doktor.. haftaya duyarız dedi ama duyamadık malesef. şimdi tek keseyle devam ediyorum.. biraz garip oldu her şey ama Rabbim bebebklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. herhafta kalp atışını duymak istiyorum sanki bişey olacak gibi.
canım aynını ben de yaşadım, ikiz başladı ama biri devm edemedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Evet canım sen söylemiştin daha önce hiç iş yapmadım bende ama eşimin ananesinin köyüne gittik 2 saatlik yol ordada rahat davrandım galiba biraz şimdi yatiyorum hep inşallah herşey yolunda gider canım

canim benim dikkatli ol. benim de 10.cu haftada ciddi bir kanamam olmustu. bebeklerim beni birakti diye üzülürken bir sey olmadigi anlasildi. bol bol dinlen ve sakin kafana takma.

Kızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış ayın 21 dondurulmuş transfer yaptırmıştık

hayirli ugurlu olsun :)

Kızlar karnı belirginleşmeye başlayan oldu mu aranızda?
Benim biraz çıktı gibi ama çok erken daha diye düşünüyorum...
Bu benim karnım 3 kilo aldım toplamda ama 6 aylık gibi gobegim var canım
IMAG1237_1.jpg

Back