• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Cnm çok sevındım..bende progeston 100 U günde 3 defa 2 tane hazneden alıyordum..önce günde 3 e ındır 1 hafta sonra kes dedi ..kan sulandırıcı devam..Inşallah sorun cıkmaz

Progestani hap olarak içiyorum bende canım. evet birden kesme sen ben böyle olacağı bilsem hemen kesmezdim azaltarak keserdim ama nerden bilicez tabi. Birde benim plesanta previa var dedi oda kanama yaparmis ama birçok kişide oluyormuş sonra yukarı çıkarmış plesanta 24. Haftaya kadar yukarı çıkmazsa ciddi risk oluyor falan dedi bakalım herşeyin hayırlısı canım

Valla benim bu hafta çıktı. Hatta bugün çaycı ablamız var farklı bölümde çalışıyor. Yemekte yanıma geldi hamilemisin dedi. Ne alaka dedim popon büyümüş dedi hahaha. Kız bebekler yapar dedi. Demek popo göbek belli artık
Kızlar karnı belirginleşmeye başlayan oldu mu aranızda?
Benim biraz çıktı gibi ama çok erken daha diye düşünüyorum...

Sevgili hamile anneler banada dua edermisiniz dondurulmuş transferim için adeti bekliyorum 3.denemem olacak buda olmazsa ara vermek durumundayım bi süre hepiniz hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
İnşallah olur canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini hayırlısı olsun hakkında

Sevgili hamile anneler banada dua edermisiniz dondurulmuş transferim için adeti bekliyorum 3.denemem olacak buda olmazsa ara vermek durumundayım bi süre hepiniz hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı

Canım Allah tez zamanda nasip etsin bebişini yada bebişlerini...inşalaahh

Bu benim karnım 3 kilo aldım toplamda ama 6 aylık gibi gobegim var canım
Eki Görüntüle 1618127
Ayy öznur canım ne tatlı göbişin var benimde aynısı ama bende romatoit atrit var malesef kortizon çok aldım şişti göbeğim veremedim bi türlü o sırada bebiş tedavisi ..yani göbişini çok beğendim benimle aynısın ya çok sevindim bende çok şiştim diye üzülüyordum normal demekki hemde içtiğimiz ilaçlar dengelerimizi alt üst etti iştahımızda açık

Öznur maşallah ne güzel olmus karnın:) benimde seninkinden daha az ama cıktı hafiften.. 2 kilo aldım bende. Yemek işini cok abartmıyorum dikkat ediyorum ama aldım yine de kilo
Ben biraz abartiyorum yemek olayını önüme gelen herşeyi yiyorum nerdeyse doktor vitamin bile vermedi sen kendine zaten çok iyi bakıyorsun dedi vitaminde kullanırsan gereksiz kilo alırsın dedi bakalım kaç kilo alicam

Ayy öznur canım ne tatlı göbişin var benimde aynısı ama bende romatoit atrit var malesef kortizon çok aldım şişti göbeğim veremedim bi türlü o sırada bebiş tedavisi ..yani göbişini çok beğendim benimle aynısın ya çok sevindim bende çok şiştim diye üzülüyordum normal demekki hemde içtiğimiz ilaçlar dengelerimizi alt üst etti iştahımızda açık
Benim içine göçüktü göbegim bide hamile kalmadan önce hiç sıkıntı etmiyorum valla kiloyu bebeğim sağlıklı olsun da

Back