• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Benim 13 hafta oldu 9. hafta öğrendik ikiz olduğunu o günden beri öok korkuyorum
ayy bende biraz tedirginim doktorum ikiz olabilr dedi çok güzel olur ama riskleride insanı korkutuyor tabi ama dua etmekten başka çaremiz yok Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ben 9. Hafta öğrendim ikizlerimin olacağını. Öncesinde tek kese görünğyordu
Doktorum da öyle dedi hemen gözükmez dedi ayın 18 inde kontrol var tahminen 9+5 olacağız bakalım benim bi ablam vardı tam 12 13 haftalıkken öğrendi ikiz olduğunu saklanmış biri

Merhaba kzlar benim transferimin 9. Günü 2 embriyo transfer edildi. 8.günü erken bu sabahta normal gebelikte negatif cıktı :( Kasıklarımda ara ara batma var sık idrar var gogüs hassasiyeti vs yok acaba hamilelik varmi yokmu kanda baktrsam cikarmi illa 12.gun mü şart.

Merhaba kzlar benim transferimin 9. Günü 2 embriyo transfer edildi. 8.günü erken bu sabahta normal gebelikte negatif cıktı :KK43: Kasıklarımda ara ara batma var sık idrar var gogüs hassasiyeti vs yok acaba hamilelik varmi yokmu kanda baktrsam cikarmi illa 12.gun mü şart.

Idrarda cikmaz zaten canim. Kanda cikar ama dusuk bir rakam cikar. Dusuk cikinca yukselcekmi stresi oluyor.

Merhaba kzlar benim transferimin 9. Günü 2 embriyo transfer edildi. 8.günü erken bu sabahta normal gebelikte negatif cıktı :KK43: Kasıklarımda ara ara batma var sık idrar var gogüs hassasiyeti vs yok acaba hamilelik varmi yokmu kanda baktrsam cikarmi illa 12.gun mü şart.
Canım idrar testi mi yaptın ben de 9.gün sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı sonra akşam kan verdim pozitif çıktı değer yüksek değildi ama pozitif çok şükür bi kan baktır hakkında hayırlısı olsun

Canım benim bir arkadaşım 11. güne kadar idrarda negatif gördü ama 11. gün pozitif grdü ve değeri 148 çıktı. Demem o ki istersen bekle daha vaktin var.

Kızlar merhaba,
Dertlerim bitmiyor :(
Ağrılar ve yanmalarım devam ediyor (bel-kasık-kalça-bacak)
Bir de bu sabah kaza yapıyorduk neredeyse eşimle ona korktum heralde. Dudağımda uçuk çıktı :(
Korkuyorum ilaç da kullanamıyorum.
Yarın doktor kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak...
Of Allah başka dert vermesin tabii ama bu uçuk olayı çok canımı sıktı ya :(

Bol bol dinlen canım geçer inşallah sabaha bişeycik kalmaz
Şimdi fena değilim yine de var ağrılarım :(
Ama daha kötüsü (ya da belki o kadar da kötü değildir ama çok moralim bozuldu) uçuk çıktı dudağımda...
Çok canım sıkkın

Kızlar merhaba,
Dertlerim bitmiyor :KK43:
Ağrılar ve yanmalarım devam ediyor (bel-kasık-kalça-bacak)
Bir de bu sabah kaza yapıyorduk neredeyse eşimle ona korktum heralde. Dudağımda uçuk çıktı :KK43:
Korkuyorum ilaç da kullanamıyorum.
Yarın doktor kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak...
Of Allah başka dert vermesin tabii ama bu uçuk olayı çok canımı sıktı ya :KK43:
Geçmiş olsun canım benim yaa inşallah yarın hayırlı haberler alırsın benim de dilimde çıktı üç gündür küçük bişey ama gece bile uyutmuyo :((((( bi krem sor eczaneden

Back