- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #5.681
evet canım hayırlısı tabiki haber ederim :))Hadi bakalım hayırlısı haber ver bize de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım hayırlısı tabiki haber ederim :))Hadi bakalım hayırlısı haber ver bize de
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun.kızlar testi tekrarlattım 6. gün 56 çıkmıştı bugün yani 10. gün 594 çıktı şükürler olsun Rabbime![]()
Ben 9. Hafta öğrendim ikizlerimin olacağını. Öncesinde tek kese görünğyorduYok canım bi tane gördük ultrasonda sağlıklı olsun inşallah ama ikiz olabilir seninki hadi bakalım hayırlısı testi tekrarlayacak mısın
Benim 13 hafta oldu 9. hafta öğrendik ikiz olduğunu o günden beri öok korkuyorumcanım teste gerek yok dedi doktor cuma ya da cumartesi kese için gel dedi :)) evet ikiz olabilirmşsağlıklı olsunda tek iki farketmez
![]()
teşekkür ederim canım hayırlısı ile kucağımızda alırız inşallah..Gözün aydın canım. Hayırlı olsun.
ayy bende biraz tedirginim doktorum ikiz olabilr dedi çok güzel olur ama riskleride insanı korkutuyor tabi ama dua etmekten başka çaremiz yok Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızıBenim 13 hafta oldu 9. hafta öğrendik ikiz olduğunu o günden beri öok korkuyorum
Doktorum da öyle dedi hemen gözükmez dedi ayın 18 inde kontrol var tahminen 9+5 olacağız bakalım benim bi ablam vardı tam 12 13 haftalıkken öğrendi ikiz olduğunu saklanmış biriBen 9. Hafta öğrendim ikizlerimin olacağını. Öncesinde tek kese görünğyordu
Merhaba kzlar benim transferimin 9. Günü 2 embriyo transfer edildi. 8.günü erken bu sabahta normal gebelikte negatif cıktıKasıklarımda ara ara batma var sık idrar var gogüs hassasiyeti vs yok acaba hamilelik varmi yokmu kanda baktrsam cikarmi illa 12.gun mü şart.
Canım idrar testi mi yaptın ben de 9.gün sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı sonra akşam kan verdim pozitif çıktı değer yüksek değildi ama pozitif çok şükür bi kan baktır hakkında hayırlısı olsunMerhaba kzlar benim transferimin 9. Günü 2 embriyo transfer edildi. 8.günü erken bu sabahta normal gebelikte negatif cıktıKasıklarımda ara ara batma var sık idrar var gogüs hassasiyeti vs yok acaba hamilelik varmi yokmu kanda baktrsam cikarmi illa 12.gun mü şart.
Canım benim bir arkadaşım 11. güne kadar idrarda negatif gördü ama 11. gün pozitif grdü ve değeri 148 çıktı. Demem o ki istersen bekle daha vaktin var.Merhaba kzlar benim transferimin 9. Günü 2 embriyo transfer edildi. 8.günü erken bu sabahta normal gebelikte negatif cıktıKasıklarımda ara ara batma var sık idrar var gogüs hassasiyeti vs yok acaba hamilelik varmi yokmu kanda baktrsam cikarmi illa 12.gun mü şart.
İnsallah tutmustur beklerm bikac gun daha napiyimCanım benim bir arkadaşım 11. güne kadar idrarda negatif gördü ama 11. gün pozitif grdü ve değeri 148 çıktı. Demem o ki istersen bekle daha vaktin var.
Yaa acaba baktrsammi beklesem mi 12.gunuCanım idrar testi mi yaptın ben de 9.gün sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı sonra akşam kan verdim pozitif çıktı değer yüksek değildi ama pozitif çok şükür bi kan baktır hakkında hayırlısı olsun
Idrarda cikmaz zaten canim. Kanda cikar ama dusuk bir rakam cikar. Dusuk cikinca yukselcekmi stresi oluyor.
Canım hakkında hayırlısı beni burdaki kızlar gaza getirdi gidip yapmıştım sen bilirsinYaa acaba baktrsammi beklesem mi 12.gunu
Gözün aydın arkadaşım :) Hayırlı olsunnKızlar 12. Gün degerim 578 cok şükür hamileyim...deger nasil 5. Gun embriyosuydu...
Şimdi fena değilim yine de var ağrılarımBol bol dinlen canım geçer inşallah sabaha bişeycik kalmaz
Çok güzel :) Hayırlı olsun çok sevindim :)kızlar testi tekrarlattım 6. gün 56 çıkmıştı bugün yani 10. gün 594 çıktı şükürler olsun Rabbime![]()
Geçmiş olsun canım benim yaa inşallah yarın hayırlı haberler alırsın benim de dilimde çıktı üç gündür küçük bişey ama gece bile uyutmuyoKızlar merhaba,
Dertlerim bitmiyor
Ağrılar ve yanmalarım devam ediyor (bel-kasık-kalça-bacak)
Bir de bu sabah kaza yapıyorduk neredeyse eşimle ona korktum heralde. Dudağımda uçuk çıktı
Korkuyorum ilaç da kullanamıyorum.
Yarın doktor kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak...
Of Allah başka dert vermesin tabii ama bu uçuk olayı çok canımı sıktı ya![]()