• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Sağol canım ceviz yiyorum bide yeşil yapraklı sebzelerde çok bulunuyormus omega3 onlari da yemeğe çalışıyorum bakalım artık aldığımız kadarı yeter inşallah
Ozellikle Semiz otunda çok varmis haftada en az iki kez balık yiyemiyorsaniz semizotu diyorlar ceviz de öyle. Balik hapi mevzusu karisik bazıları baligin karacigerinden yapiliyormus onlar sagliksizmis ama piyasa kâr piyasasi oldu ben hiçbirine guvenmiyorum az olsun doğal olsun canım

selam kızlar..Sizee bir sorum var tüp bebek tedavisi görüyorum rahimde polip var 8 milim doktor engel deil 1 cm den küçük dedi tahliller iyi çıkmısken hemen tedaviye basladık ama arastırınca netten düşük riski falan yazıyo bilgisi olan varmı acaba..

selam kızlar..Sizee bir sorum var tüp bebek tedavisi görüyorum rahimde polip var 8 milim doktor engel deil 1 cm den küçük dedi tahliller iyi çıkmısken hemen tedaviye basladık ama arastırınca netten düşük riski falan yazıyo bilgisi olan varmı acaba..

Bende de vardi canim 4mm di ve doltorum 1 cm den kucuk olduklari icin gebelige engel degil ama alalim kafamiz rahat olsun dedi. Hostereskopi yaptirip obur ay tedaviye basladim.

Bende de vardı 14 mm di doktor gebeliğe engel dedi ve aldı

Bende de vardi canim 4mm di ve doltorum 1 cm den kucuk olduklari icin gebelige engel degil ama alalim kafamiz rahat olsun dedi. Hostereskopi yaptirip obur ay tedaviye basladim.
bende aslında alalım demişti sonra deneyelim dedi bizde kabul ettik şimdi pişman oldum perşembe günü yumurtalar toplanacak artık bakalım tutmazsa aldırırım bende teşekkürler..

Bende bebîşlerime veda ettim kızlar regl oldum ve cok cok üZgünüm.cumartesi randevum var o zaman tıparlanırım doktorların kınusmalarıyla inşallah
Senin durumunu cok önemsiyodum kuzum.benim de dondurulmşlrm var.keşke tutsaydı da benim umudum olsaydın.saglık olsun hayırlısıyla bebeğimizi kucagımıza alırz insallah tez wakitte.

Bende bebîşlerime veda ettim kızlar regl oldum ve cok cok üZgünüm.cumartesi randevum var o zaman tıparlanırım doktorların kınusmalarıyla inşallah
Canım benim inşallah sen bebişine kızın kardeşine kavuşursunuz kendini toparla pes etme inanıyorum Allah'ın izniyle olacak

Gerçekten mi canım nasıl sevindim o kadar umutszm o kadar beklentisizim ki artık :KK43: Tabi ki Rabbim hayırlısını nasip etsin ama kucagım dolaun o güzel cennet kokusunu içime cekeym istyrm artık
Çok şükür canım ben de öyleydim dondurulmus diye umutsuzdum ama çok dua ettim Meryem Suresi okudum hergün sürekli Rabbi hebli mines salihin çektim inan canım çok şükür ki bugün keseyi gördüm binlerce şükür darısı herkese inşallah

Cok kucuk oldugu icin ameliyat yapilamaz simdilik. Birde nerde olduguda onemli rahim icinde ki tehlikeli olabiliyo bebek icin. Bende hamilelikten once 2 cm hamilelikte 6 cm olmustu. Birde benimki rahim ic tarafinda oldugu icin 18 haftalikken kaybettim bebegimi. Sebep buyuk ihtimal miyom dendi. Sonrasinda ameliyatla aldirdim. Ama seninkisi cok kucuk bence sorun olmaz. Bazilari cok daha buyukleriylede saglikli bebek doguruyo.​

Back