- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #5.321
Günaydın kızlar.. Topik çok altlara inmiş, herkes iyi mi, keyifler yerinde mi.. Bende jeli bıraktım bikaç vitamine başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben negatifi aldım herkes kaçtiGünaydın kızlar.. Topik çok altlara inmiş, herkes iyi mi, keyifler yerinde mi.. Bende jeli bıraktım bikaç vitamine başladım
Günaydın kızlar.. Topik çok altlara inmiş, herkes iyi mi, keyifler yerinde mi.. Bende jeli bıraktım bikaç vitamine başladım
Ayni mesajı iki kere yollamayi nasıl becerdim acaba :) bu arada geçmiş konularda hurma ile ilgili Arabistan'da doğum yapmak için sancı ile veya açılma herneyse gelen hamile kadınlara hurma veriyolar bol bol allah allah var bunda bi nimet dedim sonra düşünmeye ne gerek var Hz Meryem doğumu kuru hurma ağacının dibinde yapıyor tabi Cebrail ona silkele diyo sonra yeserip hurmalar düşüyor falan... hikayesini bi okuyun derim...
güle güle büyütün ben aldım negatif sonuc 2.defa ama kızım beni hiç üzmeden gelmişti şuan 4 yasında.kardeşi çok nazlı çıktı gelmek bilmiyornegatif alan anne adaylari. sakin pes etmeyin. ben etmedim. melegim bana 4.tüp denememde geldi. cok yprandim, cok üzüldüm ama asla ümidimi yitirmedim. hep melegim bana bir gün gelecek, Allahim kucagimi bos birakmayacak dedim. cok sükür dualarim kabul oldu. cektigimiz tüm acilara ve katlandigimiz tüm zorluklarin sonunda benim mükafatim bu oldu.Eki Görüntüle 1608210 biraz neselenelim diye de oglumun bir resmini paylasayim dedim :)))
Ozgecim doktoruna soyledinmi agrini. Mukakkak arayip soylemen gerekli. Onemli birsey degildir muhakkak ama tedbirli olmak lazim.Sarisekerannesi herseyde bi hayır vardır cnm inş digerinde olucaktır .
Bnmde cok fazla sancım var dayanamıyorum
Insallah bu seferde pozitif sonucu alip dokuz ayi doldurursun saglikla.merhaba herkese benim de 8 ağustosta dondurulmuş embriyolardan transferim ikinci kez oldu. perşembe günü sonuç öğrenicez.. çok heyecan yapıyorum. 1. transferde de tuttu ama 11.haftada kaybettik maalesef... şimdi hem tekrar kaybederim korkusu hem de ya tutmazsa korkusu yaşıyorum..
Cok tatli masallah. 40 yas ustu topigindede gormustum resmini. Allahim anali babali buyutsun insallah.negatif alan anne adaylari. sakin pes etmeyin. ben etmedim. melegim bana 4.tüp denememde geldi. cok yprandim, cok üzüldüm ama asla ümidimi yitirmedim. hep melegim bana bir gün gelecek, Allahim kucagimi bos birakmayacak dedim. cok sükür dualarim kabul oldu. cektigimiz tüm acilara ve katlandigimiz tüm zorluklarin sonunda benim mükafatim bu oldu.Eki Görüntüle 1608210 biraz neselenelim diye de oglumun bir resmini paylasayim dedim :)))
5+2 de benim görünmüştü canım. İnşallah gösterir minnakımKızlar naber bana doktor çarşamba dedi Kese için benim de çok kasık ağrım var o yüzden yarın Gideyim diyorum sizce görünür mü :?
İnşallah 6. Haftadayım normal hesaba göre5+2 de benim görünmüştü canım. İnşallah gösterir minnakım
Özgecim hayırdır neden oldu bu Sancı.. Görüştün mü Dr laSarisekerannesi herseyde bi hayır vardır cnm inş digerinde olucaktır .
Bnmde cok fazla sancım var dayanamıyorum