• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Gözün aydın canım jeli bırakmışsın.:) vitamin olarak ne verdi doktorun ?
Decavit ve Ferro sanol diye 2 ilac.. Bunları doguma kadar kullancaz dedi. Istersen Omega 3 te al kullan bi zararı olmaz dedi. Jel bitti ya çok şükür:) insan nankör işte 3 ay önce herseyi yapmaya hazırlan simdi jelle uğraşmak zor geliyo:) bugünümüze cok şükür

negatif alan anne adaylari. sakin pes etmeyin. ben etmedim. melegim bana 4.tüp denememde geldi. cok yprandim, cok üzüldüm ama asla ümidimi yitirmedim. hep melegim bana bir gün gelecek, Allahim kucagimi bos birakmayacak dedim. cok sükür dualarim kabul oldu. cektigimiz tüm acilara ve katlandigimiz tüm zorluklarin sonunda benim mükafatim bu oldu.Eki Görüntüle 1608210 biraz neselenelim diye de oglumun bir resmini paylasayim dedim :)))
Maşallah Allah nazardan saklasın. Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.. Ne mutlu sana

Decavit ve Ferro sanol diye 2 ilac.. Bunları doguma kadar kullancaz dedi. Istersen Omega 3 te al kullan bi zararı olmaz dedi. Jel bitti ya çok şükür:) insan nankör işte 3 ay önce herseyi yapmaya hazırlan simdi jelle uğraşmak zor geliyo:) bugünümüze cok şükür

Benim ilaçlar da; elevit, ferrum fort bir de EfaDaily (omega3 ) bunları kullanıyorum şimdilik..dediğin gibi valla ne iğneler vurduk kendi kendimize, ne muayeneler gördük bi jelden şikayet ediyoruz. Bu günümüze şükürler olsun, Rabbim yardım etsin..

Kızlar bende hiç balık yiyemiyorum balık yağı tb kullanayim diye şöyle bir arastirayim dedim kan sulandirici iğne kullananlar için onerilmez kanama ihtimalini arttırır yazıyor o yüzden bilemedim alsam mi almasam mi doktorada sormadım daha anneceren anneceren senin bu konuda fikrin varmı canım söyledi mi doktorun bişey

Aayın 24 de kontrolüm var omu beklicem inş sancım çok fazla bi anda giriyo
Bence de bekleme canım git biran önce kendi doktoruna gidemezsende yakın bir hastaneye kontrol ettir kendini idrar kan tahlili falan da yaparlar enfeksiyon varsa mutlaka tedavi edilmesi gerekir Allah korusun ilerleyen enfeksiyonlar bebeğin gelişiminede zarar verebilir bizlerin böyle sıkıntıları normal gebelerden daha çok önemsememiz gerekiyor sende ihmal etme derim ben

Kızlar bende hiç balık yiyemiyorum balık yağı tb kullanayim diye şöyle bir arastirayim dedim kan sulandirici iğne kullananlar için onerilmez kanama ihtimalini arttırır yazıyor o yüzden bilemedim alsam mi almasam mi doktorada sormadım daha anneceren anneceren senin bu konuda fikrin varmı canım söyledi mi doktorun bişey
Canım ben kullanmıyorum kan sulandırıcı. Omega 3 verdi direkt Dr. Baska bi hamile arkadaşıma Dr balık yiyemiyor diye hergun 3 ceviz yemesini söylemişti. Enazından Dr.una gidene kadar cevizi bırakma, Dr bu formül bulur sana zaten.

hope73 hope73 Allah analı babalı büyütsün maşallah inşallah kardeş de gelir

insallah. cok istiyoruz özellikle de esim illaki kardes gelsin diyor. bu arada gercekten kocama helal olsun. Almanya'da anne veya baba dogum sonrasinda ebeveyn iznine cikabiliyor. bizde esim cikti bu izne. ben ise gidiyorum oglumuza da babasi bakiyor. bu kadar yorgunluk ama adam iki cocuk daha olsa ne güzel olurdu diye sayikliyor gece gündüz. Allahim insallah hepimizin gönlüne göre verir :)

Canım ben kullanmıyorum kan sulandırıcı. Omega 3 verdi direkt Dr. Baska bi hamile arkadaşıma Dr balık yiyemiyor diye hergun 3 ceviz yemesini söylemişti. Enazından Dr.una gidene kadar cevizi bırakma, Dr bu formül bulur sana zaten.
Sağol canım ceviz yiyorum bide yeşil yapraklı sebzelerde çok bulunuyormus omega3 onlari da yemeğe çalışıyorum bakalım artık aldığımız kadarı yeter inşallah

insallah. cok istiyoruz özellikle de esim illaki kardes gelsin diyor. bu arada gercekten kocama helal olsun. Almanya'da anne veya baba dogum sonrasinda ebeveyn iznine cikabiliyor. bizde esim cikti bu izne. ben ise gidiyorum oglumuza da babasi bakiyor. bu kadar yorgunluk ama adam iki cocuk daha olsa ne güzel olurdu diye sayikliyor gece gündüz. Allahim insallah hepimizin gönlüne göre verir :)
Maşallah inşallah inşallah aminnnnnnnn eşine helal olsun

Yok canım söylemedi, kan sulandırıcı kullanmıyorum ben onun için verdi doktor o zaman..bol bol protein ağırlıklı beslen diyor doktor, et yapıyorum zar zor yiyorum..mecburen yemek gerekiyor, bebişlerimiz için..gözünü kapat at ağzına canım balıkları:)

Benim ilaçlar da; elevit, ferrum fort bir de EfaDaily (omega3 ) bunları kullanıyorum şimdilik..dediğin gibi valla ne iğneler vurduk kendi kendimize, ne muayeneler gördük bi jelden şikayet ediyoruz. Bu günümüze şükürler olsun, Rabbim yardım etsin..
balık yagına ne zaman basladın.cnm...kan sulandırıcı ıgne kullaıyormusun??

Back