- 3 Haziran 2015
- 113
- 161
- 103
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #5.381
Kizlar Benimde bugun kontrolüm vardi şükür bebislerim iyi hareketlenmisler bende hissediyorum cinsiyet icin erken dedi bide 2 kilocuk almisim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17. Hafta cinsiyete nasıl erken dediki benim doktorum 12. Haftada söylerim demişti;(Kizlar Benimde bugun kontrolüm vardi şükür bebislerim iyi hareketlenmisler bende hissediyorum cinsiyet icin erken dedi bide 2 kilocuk almisim :)
Biz cinsiyet için burada ayrı gidiyox rşim çok istedi 12 . Haftanın ilk günü gittik kız dedi ama kıza dair resımde hiç bişiy yok ve organ yeri boştu daha 12. Haftada oluşmaya başlarmış . Doktor dedi ztn çok erken diyeİçin rahatlamıştır canım, en küçük ağrıda ya da ufak bi akıntıda insan paniğe kapılıyor..oh kalbini de duymuşsun.:) cinsiyetini söylemedi mi.? :)
Cinsiyet için sakın erken gitmeyin yanıltıcı olabiliyor bugun ebe söyledi eşim 12. Haftada gittik diye cok yanlış bi hareket cok erken asla gözükmez dediÇok merak ediyor diymi insan. Her muayene heyecan dolu. Acaba ne kadar oldu, acaba hareketleri nasıl, acaba kalbi nasıl atıyor, cinsiyeti ne... Bizde perşembe göreceğiz minnaklarımızı
Net olarak 20. Haftada biliniyomuş cnm bnce gitme derim 17 deKizlar Benimde bugun kontrolüm vardi şükür bebislerim iyi hareketlenmisler bende hissediyorum cinsiyet icin erken dedi bide 2 kilocuk almisim :)
orlando İnşallah canım sen bi daha test yaptın mı
17. Hafta cinsiyete nasıl erken dediki benim doktorum 12. Haftada söylerim demişti;(
H happy-happy CNm sen nerdesin yurt dışında
Bn seni tr sanıyodum :)Avusturya'dayim canim
Bn seni tr sanıyodum :)
Çok şanslısın :) inş cnm senin yasın kac . Ne gzl 2 transfer yapmışlar sana bn yalvardım bni dinleyen hiç olmadıMalesef canim benim ailemde burada o yuzden tryi pek aramiyorum 3 yil oldu gitmeyeli inşallah seneye bebislerimizle gideriz :)
Çok şanslısın :) inş cnm senin yasın kac . Ne gzl 2 transfer yapmışlar sana bn yalvardım bni dinleyen hiç olmadı
İnş cnm benim . Hiç kolay olmuyo yaşadıklarımızı anlatmak 5 dakıka yasamak belki yıllarca sürüyoYaşım 28
3 defa aşılama denedim hepsi negatifle sonuclandi ilk tup bebek denememdede 2 tane embriyo tranfer edildi biri inşallahhtu ama bos gebelik oldu bu 2.denememde dondurulmuşlarla yine 2 tane tranfer edildi biri tuttu ve bölünüp tek yumurta ikizleri oldu rabbim kucagimiza alacagimiz gunleride nasip etsin in
Brnim iki dındurulmusynda negatif oldu canım ama ben merkeze bağladım cunartesi eski merkezinle görüşmem var inşallah hersey bu defa yıluda giderSenin durumunu cok önemsiyodum kuzum.benim de dondurulmşlrm var.keşke tutsaydı da benim umudum olsaydın.saglık olsun hayırlısıyla bebeğimizi kucagımıza alırz insallah tez wakitte.
İnşallah canım hayatımıza yön veremiyoruz herşeyimizi ona bağladık beklıyruz.kızımızın eşyalarını sakladık ıdasınu sakladık sırf ywni bebek için ama olmadi belkıde olmıycak bosuna beklıyoruz ama kısmet bakalımCanım benim inşallah sen bebişine kızın kardeşine kavuşursunuz kendini toparla pes etme inanıyorum Allah'ın izniyle olacak
İnşallah canım hayatımıza yön veremiyoruz herşeyimizi ona bağladık beklıyruz.kızımızın eşyalarını sakladık ıdasınu sakladık sırf ywni bebek için ama olmadi belkıde olmıycak bosuna beklıyoruz ama kısmet bakalım
geçmiş olsun bu dönemde doktor baksa da bişey görmez o yüzden muayne etmemiştir bol bol dinlen geçmiş olsun.arkadaşlar transferimin 9. günü test günümdü gebe olduğumu öğrendim çok şükür, dünde 13. gündü ve pembe renkte kanamam oldu aklım gitti tekrar beta hcg hormonuna bakıldı artmış ama doktor hiç muayene etmedi ne göreceim ki diyor gerizekalı iğne verin bari dedim, progestan iğne verdi bir tane dün yaptrdım, bugün birşey yok şükür ama korkuyorum