• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Tuğçe sen yazdıgın anda okudum sonucunu ama ekim gitmedi yazamadım bise.. Cok pozitiftim senin icin olacak gibi geldi banada, senin pozitifligin bize de yansıdı.. Allahım tez zamanda nasip etsin kızının Kardeşini. Bende 3. Seferde tutturdum negatiflerin Acısını biliyoruz, Allah sana tekrar tattırmasın. Dualarla umutla istemeye devam..

Sarisekerannesi Sarisekerannesi cnm bnm en başından beri yol dert arkadaşımsın üzülme lütfen bak bnm neler cektıgımı yaşadığımı biliyorsun bebegim 4. Tuttu ve bn asla pes etmedim hatta hatırlıyorsan türkiyede doktor araştırmıştım bu tutmazsa tek istedigim onu gitmekti . Herseyin hayırlısını versın rabbım bundada bi hayır var rabbim azıcık seni sınıyor imtihan ediyor şükür et bi minigin Dünyalar Güzeli kızın var . Bi fikir sadece ama okuduğum kadarıyla erken test yapmışsın bi kac gün daha bekle yine yap belki de tuttu .
Pazar gününe kadar kanamam olmazsa yaptırıcam ama 1 gün erken yaptım

Tuğçe sen yazdıgın anda okudum sonucunu ama ekim gitmedi yazamadım bise.. Cok pozitiftim senin icin olacak gibi geldi banada, senin pozitifligin bize de yansıdı.. Allahım tez zamanda nasip etsin kızının Kardeşini. Bende 3. Seferde tutturdum negatiflerin Acısını biliyoruz, Allah sana tekrar tattırmasın. Dualarla umutla istemeye devam..
Sağol canım evet devam edicez ama merkezinizi değiştirip tekrar umutlarımı yıkmak istemiyorum.kızımda 2 tane kalitesi çok düşük embiriyo ile hamile kaldım burda 20 tane 5.gün embiriyosu ile hamile kalanadım???

İnş pozitiftir ve artmış olur cnm
İnşallah ama umut yok bir önceki denememde 2,68 di değerim yükselmedi regl oldum buda olmadi yani ve inan ayağa kalkıp toparlanıcak gücüm yok.kızım daha öncekinde oldugu gibi üzüldüğümü anlıyor durduk yere gekip öpüp sarıldı hatta arkadaslarının yanından bile gekip annem diye sarıldı

İnşallah ama umut yok bir önceki denememde 2,68 di değerim yükselmedi regl oldum buda olmadi yani ve inan ayağa kalkıp toparlanıcak gücüm yok.kızım daha öncekinde oldugu gibi üzüldüğümü anlıyor durduk yere gekip öpüp sarıldı hatta arkadaslarının yanından bile gekip annem diye sarıldı
Kıyamam canım ya onlar hemen anlıyor etkileniyor benim oğlum da aynı öyle hemen anlar gelip sarılıp öper inşallah bi kardeş verir Rabbim ona

Merhaba kızlar uzun bir ara verdim tatil falan...sizlere birsey sorcam ankara acıbadem SARP ÖZCAN da tüp bebek yaptıran var mı aranızda? Dondurulmşlrmla olmazsa kendisine başwurmayı düşünyrm yardımcı olursanz sevnrm

Merhaba canım ben yaptırdım kesinlikle başka bir yer düşün derim ben ohss oldum telefonlarıma bile çıkmadı sakın

Merhaba arkadaşlar
Bende 5. Tüp bebek denememi yaptırıyorum Pko im var
Son dememde 31 yumurta toplandı

21 embriyom oluştu bir adet 5.gün ve bir adet 6.gün embriyolarımdan genetiğe gönderilmek üzere Cgh e Hücre alındı ve dolduruldular
İnşallah genetikten iyi gelir
Tabi bir de çözdürme aşaması var hayırlısı Hakkımızda 4kez tüp bebek denedim Öncesinde 4de aşılama rahminde perde varmış ve bu kadar doktor görmemiş RAbbim işinin ehli kimselerle karşılaştırsın

2.aşılamada gebe kalmıştım ama 7haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj la alındı bir de 2.tüp denememde 80 e kadar yükşelen Beta ile kimyasal gebelik yaşadım
Bu denememde rahimdeki perde alındıktan sonra transfer olacak kasım Aralık I bulur sanırım

Dilerim emek harcayan Ümit bağlayan evlat hasreti ile yanıp tutuşan tüm Arkadaşlarım
bu hasretimiz sona erer hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah

Merhaba arkadaşlar

21 embriyom oluştu bir adet 5.gün ve bir adet 6.gün embriyolarımdan genetiğe gönderilmek üzere Cgh e Hücre alındı ve dolduruldular
Tabi bir de çözdürme aşaması var hayırlısı Hakkımızda 4kez tüp bebek denedim Öncesinde 4de aşılama rahminde perde varmış ve bu kadar doktor görmemiş RAbbim işinin ehli kimselerle karşılaştırsın

2.aşılamada gebe kalmıştım ama 7haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj la alındı bir de 2.tüp denememde 80 e kadar yükşelen Beta ile kimyasal gebelik yaşadım
Bu denememde rahimdeki perde alındıktan sonra transfer olacak kasım Aralık I bulur sanırım

Dilerim emek harcayan Ümit bağlayan evlat hasreti ile yanıp tutuşan tüm Arkadaşlarım
bu hasretimiz sona erer hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah bu tedavinin başarılı geçmesi dileğiyle

Merhaba arkadaşlar

Merhaba Arkadaşım,
CGH yaptırman çok akıllıca olmuş inşallah sonuçları da iyi gelir. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun.

beni bu denli sicak karsiladiginiz icin hepiniz tesekkürler :)

Hoşgeldin hope73 hope73 Ümit dolu yazın için çok teşekkürler. Sizde sorun neydi?

ben 42 yasindayim ve benim sorunum rezerv azligi. AMH <0,2 ama FSH henüz 8'in altinda. ama her tüp denemesinde maksimun 3-4 yumurta elde edildi. son deneme haric. ama burada cok özel bir yöntem uygulandi ve 6 yumurta elde edildi. 5 tanesi döllendi ve 4 tanesi de blast oldu. 2 tane donmusumuz var. kismetse onlari alacagim.

uyguladiklari yönteme gelince yumurta sayim her seferinde cok az oldugu icin beni öncelikle yapay menapoza soktular birkac ay sonrasinda da yumurtaliklari uyararak yeniden harekete gecirdiler. cok nadir yerde uygulanan bir sistem ve yasimdan dolayi bana da uyguladilar. ha 50 yasinda, ha 45 yasinda girmisim menapoza önemli degil dedim yeterki bebegim gelsin. Allahim dualarimi kabul etti. 5 aylik mucizem aksam eve gittigimde sirinlikler yapiyor :)

Cnm bnm cok zor ama toparlan kızın için bak bizlerin tutunucak bi dalı bile yoktu senin yine kızın var bnm 4. De oldu sabır ediceksin bu yolda yürüyorsak cok Sabırlı olucaz yoksa devam edemeyiz ki

Takip eden arkadaşlar için yazayım bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum malesef.Allah kimseye yaşatmasın,sizinle burda çok güzel başlamıştı herşey ama nasip değilmiş bukadarını tattık.Rabbim daha iyisini bilir.
üzülme canım bende kürtaj oldum 10 haftalıktı ağlamaktan saçkıran oldum allah korusun sana bişey olmasınnn

Merhaba Arkadaşım,
CGH yaptırman çok akıllıca olmuş inşallah sonuçları da iyi gelir. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun.
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah bu tedavinin başarılı geçmesi dileğiyle

Inşallah canım hayırlısı hepimiz için

Merhaba Arkadaşım,

Âmin canım inşallah Çok sagol

Back