• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

çok sukur raabime senin de olacak insallah canım üzme kendini simdiden. ben mıgren oldum dıye kararlar baglamıstım:)
Evet geçti gitti rabbim sağ salim kucagına alup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana
Nedense ben senin sonucununda olumlu olduğunu düşünüyorum belkide senin pozitif enerjinden öyle hissediyorum dualarimiz seninle
[/QUOTE]sağol canım allah razi olsun

arkadaslar selam..Aranızda HİBOR kullanan varmı..vururken degıl ama vurduktan sonra oyle yakıyorkı her defasında aglıyorum..Acaba vurma teknıgımlı yanlıs...Ne yapsam daha az acıtır..????

arkadaslar selam..Aranızda HİBOR kullanan varmı..vururken degıl ama vurduktan sonra oyle yakıyorkı her defasında aglıyorum..Acaba vurma teknıgımlı yanlıs...Ne yapsam daha az acıtır..????
Bende de oluyor bazen karnım bazı yerleri morarmis kendinizmi vuruyorsunuz ben hastane de vuruyorum progesteron iğnede var cunku

Kolonya yada alkol kullanma demiştim ben onu denedinmi olmazsa 1 defa hastaneye git nasıl yaptıklarını gözlemle ve bir daha ilaç yazdırırken clexane yazdir doktoruna clexane biraz pahalı ama orjinal ilaç sonuçta daha iyi olduğunu düşünüyorum ben

Bende de oluyor bazen karnım bazı yerleri morarmis kendinizmi vuruyorsunuz ben hastane de vuruyorum progesteron iğnede var cunku
sızdemı hıbormu yoksa baska bır kan sulandırıcımı??? ..evet hastanede vurdurdum bır sure gobekten..ama kendım vuruyoyorum..vururken kendım daha az acıyor..ama vurduktan sonra yakıyor resmen:((((sızın yanmyormu aglıyorum her defasında..

Kolonya yada alkol kullanma demiştim ben onu denedinmi olmazsa 1 defa hastaneye git nasıl yaptıklarını gözlemle ve bir daha ilaç yazdırırken clexane yazdir doktoruna clexane biraz pahalı ama orjinal ilaç sonuçta daha iyi olduğunu düşünüyorum ben
evet denedım ama yok fayda etmıyor..ıgneyı vurunca 1 sn sonra bır yakmaya baslıyor zaten 2 dk sonra vurdugum yere ve atrafa bakınca kızarmıs oluyor..:((

evet denedım ama yok fayda etmıyor..ıgneyı vurunca 1 sn sonra bır yakmaya baslıyor zaten 2 dk sonra vurdugum yere ve atrafa bakınca kızarmıs oluyor..:KK43:(
Valla canım benim hiç öyle sıkıntım yok arada morluklar oluyor ama oda normal zaten dediğim gibi başka kan sulandirici al sen bir sürü marka var sonuçta

Back