• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Yapsa ne olucak sankı bi kan alıcak.bukadar doktor yapıyor bi o biliyor sanurım doğrusunu.kızkardeşimin doktoruda şeker yüklemesi yaptırmamişti
Valla anlamadım :)
Ama benim doktorum biraz rahat yani cool bir adam.
Yani doğru bildiğine inanmam gerekiyor yoksa onunla bu yola devam edemem. Doktoruma güvenmem gerek...

Güvenıyorsan sorun yok canım.o enerjıyı yaksladıysan
Tatlım adam Aytuğ Kolankaya.
13000 tane embriyo transfer etmiş bugüne kadar kaç senelik doktor.
Biz muayene için beklerken 15 dakikada OPU yaptığına şahit oldum ben :) Ben 15 dakikada ağaçtan elma toplayamam :)
O yüzden sanırım bunun da rahatlığı var.
Çok cool.
Ama ilgisiz değil. Sadece gereksiz gördüğü şeyleri söylüyor.

Mesela şey çok dikkatimi çekti.
5+4 te kese görmeye gittik bomboştu.
3 gün sonra tekrar gel dedi.
Gittik içinde embriyo da vardı.
Yani ne bileyim belki de normaldir olması gereken budur ama adam güven veriyor gerçekten...

Amaaan hakkımızda hayırlısı.
Allah muhtaç etmesin eksikliklerini de göstermesin doktorların ne diyeyim...

Tatlım adam Aytuğ Kolankaya.
13000 tane embriyo transfer etmiş bugüne kadar kaç senelik doktor.
Biz muayene için beklerken 15 dakikada OPU yaptığına şahit oldum ben :) Ben 15 dakikada ağaçtan elma toplayamam :)
O yüzden sanırım bunun da rahatlığı var.
Çok cool.
Ama ilgisiz değil. Sadece gereksiz gördüğü şeyleri söylüyor.

Mesela şey çok dikkatimi çekti.
5+4 te kese görmeye gittik bomboştu.
3 gün sonra tekrar gel dedi.
Gittik içinde embriyo da vardı.
Yani ne bileyim belki de normaldir olması gereken budur ama adam güven veriyor gerçekten...

Amaaan hakkımızda hayırlısı.
Allah muhtaç etmesin eksikliklerini de göstermesin doktorların ne diyeyim...
Oooloo arkana bakmadan kaç.medikal park göztepenin tüp brbek bölümğnğn adini kötüye çıkaran adam.ağzindan çıkan tek kelimeye inanmam.o ekstra bişey yapmamiş kı demekki erken cağirmiş göremeniş sonradan görünmüş.aman dıkkat et medikal oark göztepeye onun döneminde gidenlerin yorumlarınu okursan ne demek istediğimi anlaraın.ikîli testi git yaptır bence.
Kan verdim kizlar 4 gibi belli olacak dua edin nolur.
yuhh yarına verselermiş.burda 1 saat -45 dk ya çıkıyor

Oooloo arkana bakmadan kaç.medikal park göztepenin tüp brbek bölümğnğn adini kötüye çıkaran adam.ağzindan çıkan tek kelimeye inanmam.o ekstra bişey yapmamiş kı demekki erken cağirmiş göremeniş sonradan görünmüş.aman dıkkat et medikal oark göztepeye onun döneminde gidenlerin yorumlarınu okursan ne demek istediğimi anlaraın.ikîli testi git yaptır bence.
yuhh yarına verselermiş.burda 1 saat -45 dk ya çıkıyor
sanırım adam televizyona çıkıyor ya millet iyi sanıyor ben hakkında bilgi sahibi değilim ama tv çok çıkan doktoru sevmiyorum para verip tv ye çıkıyorlarmış.

senin için giriyorum bu arar hadi hayırla gel keşke acilde verseydin 45 dk yada 1 saata çıkıyor test bekliyorummmmmm.

canım işten çıkıp en yakın özel tıp merkezine verdim. hastane olmadığı için hızlıca çıkmıyor.
en yakın yeri tercih ettim mecburen. 4-4.30 gibi yazıcam inşallah.

canım işten çıkıp en yakın özel tıp merkezine verdim. hastane olmadığı için hızlıca çıkmıyor.
en yakın yeri tercih ettim mecburen. 4-4.30 gibi yazıcam inşallah.
anladım hayılı haber olsun da gerisi boş valla :) bize en yakın yer devlet hastanesi bide netten bakılıyor ya sonuca oh miss diyorum :)

sanırım adam televizyona çıkıyor ya millet iyi sanıyor ben hakkında bilgi sahibi değilim ama tv çok çıkan doktoru sevmiyorum para verip tv ye çıkıyorlarmış.
benimkide çıkıyor ama bu adam gibi sabah kuşaği tv de program yapmıyor hadi onuda geçtim kimse ı dönem memnun kalmamıs.hatta ınun yğzğnden hastane gakkında fikirlerim değişmişti allahtan ayrılmıs

Hayırlı olsun kuzum bana dua edin allah rızası için umudum hiç yok.ağlıyorum oturup.sana cok cok sevidim karalar bağlamıstın bak oldu
Nedense ben senin sonucununda olumlu olduğunu düşünüyorum belkide senin pozitif enerjinden öyle hissediyorum dualarimiz seninle[/QUOTE]

kızlar swonucumu aldım binlerce şükürler olsun 48,8 çıktı. iyimi kotu mu onu da bilemiyorum gerçi. asıl test günüm yarındı.
Gözün aydın canım sonucun gayet iyi tabiki. bize göre çok çok erken yaptırdın sen testini 9. günün bile değil galiba daha ne olsun

Back