• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar bir müşkülüm daha var ya benim.
Ben aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum :KK43:
Ne yesem ne içsem bilemedim.
Günlerdir mahvoldum. Canım acıyor tuvalete çıkarken hatta bazen kanamam oluyor damla damla :KK43:
Sizde durum ne?
Canım sabahları aç karna 3-4 kayısı 1-2 incir ye ustune de 1 bardak su yumuşatır inşallah gün içinde de meyve sebze ye ve bol su iç ben hayatım boyunca hiç yaşamadım kabızlık ama beslenmeme özellikle hamilelikte çok dikkat ediyorum olmazsa da artik son çare ilaca başvurusun

Günlerdir mahvoldum. Canım acıyor tuvalete çıkarken hatta bazen kanamam oluyor damla damla :KK43:
Sizde durum ne?
Canım ilaç iate doktoeundan bizim kabız olmamamız gerekli. Bana magnorm diye bi ilaç verdi. İle yarıyor. Sürekli kullanmıyorum zorda kalınca mecburen alıyorum 1 tane

Canım sabahları aç karna 3-4 kayısı 1-2 incir ye ustune de 1 bardak su yumuşatır inşallah gün içinde de meyve sebze ye ve bol su iç ben hayatım boyunca hiç yaşamadım kabızlık ama beslenmeme özellikle hamilelikte çok dikkat ediyorum olmazsa da artik son çare ilaca başvurusun
Tamam kayısı ve incir alayım da kurusundan.
Sabahları yiyeyim :(
Çok teşekkür ederim :KK200:
İnşallah hiç yaşamazsın çok sinir bozucu bir şey...:mad:

Canım ilaç iate doktoeundan bizim kabız olmamamız gerekli. Bana magnorm diye bi ilaç verdi. İle yarıyor. Sürekli kullanmıyorum zorda kalınca mecburen alıyorum 1 tane
Canım ben eylül de gideceğim doktora tekrar yani 20 gün falan sonra.
Gidince bir de ona danışırım
İnşallah her şey yolunda olur :)

Canım ben eylül de gideceğim doktora tekrar yani 20 gün falan sonra.
Gidince bir de ona danışırım
İnşallah her şey yolunda olur :)
Biz rubella testi yaptık yeniden bugün. Rubella ıgg +26 çıktı. Doktor rubella ıgm ye bakalım dedi. 3 gün sonra alacağız sonucu. Diğer haftada bebişlerimi görmeye gideceğiz.

Sizde durum ne?
Kendini zorlama sakin tuvalette. O kanama yapabilir. Ben gecen yilki hamileligimde kanamam oldugu icin doktorlar kabiz olup olmadigimi soruyolardi. Ben degildim ama demekki zorlamak kanama yapabiliyo. Sabah ac karnina kayisi ile sicaksu yu uyguluyosundur muhakkak. Bende birde sut icyigim zamanda bagirssklarim iyi calisir. Sutde fazla icebilirsin.

Biz rubella testi yaptık yeniden bugün. Rubella ıgg +26 çıktı. Doktor rubella ıgm ye bakalım dedi. 3 gün sonra alacağız sonucu. Diğer haftada bebişlerimi görmeye gideceğiz.

Neden rubella istediler tekrar? Benden ilk başta istemişti dr um , şimdide ikili teste ilave tsh istedi

Bilmiyorumki pinpirikli mi gördü acaba beni. Bu test negatif olmalı dedi
Ig m negatf olmalı canım.ıg m değeri yeni mi geçirmişsin rubellayı onu gösterir.ıg g pozitf cıktgı için rubellayı önceden mi yoksa yakın zmanda mı geçirmişsin onu anlamak için ıg m istedi doktrn o negatf cıkarsa sorun yok :)

Bir kere istemesi yeterli diye biliyorum, gebelikten önce bakılması gereken bir değeermiş pozitif çıkarsa bebeğin hayatı tehlikeye gireceğinden gebelik oba göre planlanıyormuş, bu yüzden ikinci defa istemesine şaşırdım :) acaba sonradan pozitife dönen bir değer mi ki ? neyse , bende pinpiriklendim şimdi iyi mi :)))) inşallah iyi çıkar canım geçmiş olsun.

Benim rubella toxoplazma ve cmv bunların 3 ünün de igg pozitif çıktı vakti zamanında bu enfeksiyonları gecirmisim yani (çok mikrop biriymisim ) önemli olan igm onlarında hepsi negatif yani sorun yok hatta enfeksiyonları geçirmek daha iyi gebelik te karşılaştığında vücudunda antikorlar olduğu için çok hafif atlatıyorsun ve bebeğini kaybetme riskin olmuyor çok fazla

Kızlar ben de testler yaptırdım bu arada.
HIV negatif
Toxoplazma - bağışıklığım var
Hepatit - bağışıklığım var

Tek sorun kızamıkçık/rubella maalesef bağışıklığım yokmuş :( Çocukken su çiçeği, kabakulak falan oldum da kızamıkçık olmamışım demek ki...

Küçük çoluk çocuktan uzak dur dedi doktor ama başka da bir şey söylemedi...

Kızlar bir de benim doktorum ikili test yaptırmıyor. Size söylemiş miydim hatırlayamadım.
Bana : "İkili testi bulan adam bile artık ikili test yapmıyor" dedi.
Ense kalınlığını ölçecekmiş ve asıl detaylı tetkik 3'lü ve 4'lü testte yapılacakmış.
Hakkımda hayırlısı...

Kızlar bir de benim doktorum ikili test yaptırmıyor. Size söylemiş miydim hatırlayamadım.
Bana : "İkili testi bulan adam bile artık ikili test yapmıyor" dedi.
Ense kalınlığını ölçecekmiş ve asıl detaylı tetkik 3'lü ve 4'lü testte yapılacakmış.
Hakkımda hayırlısı...
Yapsa ne olucak sankı bi kan alıcak.bukadar doktor yapıyor bi o biliyor sanurım doğrusunu.kızkardeşimin doktoruda şeker yüklemesi yaptırmamişti

Back