- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #5.201
Takvimini sevsinlerrrrOldu galiba teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvimini sevsinlerrrrOldu galiba teşekkür ederim
Sevsinler kısss çok şükürTakvimini sevsinlerrrr
Sağol canım evet lenfosit aşısı yapıldı bana 4 doz eskişehir acıbadem de yapıldı tedavi. Tedaviye başlamadan 1-1.5ay önce yapıldı ilk asi 2. Tedaviden 1 hafta önce 3. Transfer den 3 gün sonra 4. İse kalp atışlarını duymaya gittiğimizde eşimden 30-35 tüp kan aliniyor her seferinde laboratuarda lenfositlerine ayristirip toplamda 1 cc asi çıkıyor koldan yapıyorlar yakıyor biraz ama çok değil böyle ışte sormak istedigin birşey olursa sorabilirsin sana da önerdiler galibahayırlıolsn bebeğin canım lenfosit aşısı olarak mı hamile kaldın.bire nerede oldun lenfosit aşısını,süreç hakkında bilgi verirmisin teşekkürler
Hayirlisiyla iyice tutunur insallah...çok sukur raabime senin de olacak insallah canım üzme kendini simdiden. ben mıgren oldum dıye kararlar baglamıstım:)
Benim de 5. Gun embriyosuydu 9. Gun 48 cikmisti :)
eğer çıkmazsa valla vilada sopasıyla kosarim o parkaValla teyzeler anliyor
Sonucun düşük diye düşünüyorsan bi örnekte benden gelsin kızımın 9.gün tahlili 28 çıkmıstıbak doğdu 4.yaşindaAa ne guzel bu haber bana moral oldu:)
Orlando deger gayet iyi canım hic canını sıkma, kat kat artsın inşallah.. Cok şükür Allah kimsenin emeklerini Boşa çıkarmasın bu yolda, senin adına cok sevindim hayırlı ugurlu olsun keyfini Çıkarma Sırası sendeAa ne guzel bu haber bana moral oldu:)
Hadi Tuğçe heyecanla değerini bekliyoruz, git gel, pozitifi alalım. Orlando'ya seninkini çifte bayram gibi kutlayalımSonucun düşük diye düşünüyorsan bi örnekte benden gelsin kızımın 9.gün tahlili 28 çıkmıstıbak doğdu 4.yaşinda
Şimdi kan verdim beklıyorum artık 10:30 demişler sonuç içinHadi Tuğçe heyecanla değerini bekliyoruz, git gel, pozitifi alalım. Orlando'ya seninkini çifte bayram gibi kutlayalım
Hadi bakalım hayırlısı inşallah pozitif çıkarŞimdi kan verdim beklıyorum artık 10:30 demişler sonuç için
Şimdi kan verdim beklıyorum artık 10:30 demişler sonuç için
Orlando deger gayet iyi canım hic canını sıkma, kat kat artsın inşallah.. Cok şükür Allah kimsenin emeklerini Boşa çıkarmasın bu yolda, senin adına cok sevindim hayırlı ugurlu olsun keyfini Çıkarma Sırası sende
Olsun tabi, bence hiç fena değer değil, aslolan 12. Gün tabi o da az kaldı galiba :)Aa ne guzel bu haber bana moral oldu:)
Olsun tabi, bence hiç fena değer değil, aslolan 12. Gün tabi o da az kaldı galiba :)
Ben de bugün tekrar test yapacağım doktor öyle söyledi Bakalım ne çıkcak bi de dün içimde kalmasın diye idrar testi yaptım o meşhur ikinci çizgiyi çok şükür gördüm :))))Ayy kızlar zaman geçmiyor kalbım yerinden cıkıyor bakarken zaten
Ben de bugün tekrar test yapacağım doktor öyle söyledi Bakalım ne çıkcak bi de dün içimde kalmasın diye idrar testi yaptım o meşhur ikinci çizgiyi çok şükür gördüm :))))