• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

hayırlıolsn bebeğin canım lenfosit aşısı olarak mı hamile kaldın.bire nerede oldun lenfosit aşısını,süreç hakkında bilgi verirmisin teşekkürler
Sağol canım evet lenfosit aşısı yapıldı bana 4 doz eskişehir acıbadem de yapıldı tedavi. Tedaviye başlamadan 1-1.5ay önce yapıldı ilk asi 2. Tedaviden 1 hafta önce 3. Transfer den 3 gün sonra 4. İse kalp atışlarını duymaya gittiğimizde eşimden 30-35 tüp kan aliniyor her seferinde laboratuarda lenfositlerine ayristirip toplamda 1 cc asi çıkıyor koldan yapıyorlar yakıyor biraz ama çok değil böyle ışte sormak istedigin birşey olursa sorabilirsin sana da önerdiler galiba

Orlando deger gayet iyi canım hic canını sıkma, kat kat artsın inşallah.. Cok şükür Allah kimsenin emeklerini Boşa çıkarmasın bu yolda, senin adına cok sevindim hayırlı ugurlu olsun keyfini Çıkarma Sırası sende

Cok sagol canim. Asil test gunum bugun oldugu icin tekrar yaptirmam lazim bugun insalllah yukselmostir.

Ben de bugün tekrar test yapacağım doktor öyle söyledi Bakalım ne çıkcak bi de dün içimde kalmasın diye idrar testi yaptım o meşhur ikinci çizgiyi çok şükür gördüm :))))

Pozitifi almışsın maşallah canım, kat kat artar sonucun inşallah..sağlıklı bebişlerimiz olsun.

Back