• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Arkadaslar butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Ben gercekten cok iyiyim. Allahim boyle hayirlisini nasip etmis. Sizleri bu durumumla sizin icin su anda cok hassas olam durumla uzmek istemezdim fakat soylemek zorundaydim. Sizler icin hep duaciyim. Belkide baharda bende sizinle devam ederim bellimi olur:KK52:
Abla yaşla hiç alakası yok asla ben 22 yaşındaydım ve 4. De tuttu eger maddi imkanın varsa burda deneme burası gercekten yıpratıyo ist git yaptır tedavini

Arkadaslar butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Ben gercekten cok iyiyim. Allahim boyle hayirlisini nasip etmis. Sizleri bu durumumla sizin icin su anda cok hassas olam durumla uzmek istemezdim fakat soylemek zorundaydim. Sizler icin hep duaciyim. Belkide baharda bende sizinle devam ederim bellimi olur:KK52:

Canm benim elbette paylaşmalısın, paylaştıkça rahatlarsın , bazen en yakınıma söyleyemediğim şeyleri burada yazıp çok rahatladığım olmuştur, ben sadece bazen böyle olumsuz yazan arkadaşlara cvp yazamıyorum üzüntümden ne yazacağımı bilemiyorum ..hani bencilce görülmesin diye , ben olsam neden geçmiş olsun demiyorlar derdim :) açıklama yapmak açısından yazdım öyle..

Nilayalper hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin..sağlıkla bulantısız bir hamişlik geçir inşallah..

Ben bugün dr a gittim ikili test için ense kalınlığı falan iyi dedi, burun kemiği de çıkmış bu güzel dedi.. Neden ? Dedim özürlü bebeklerde burun kemiği oluşumu gözlenmez pek dedi..şaşırdım her sferde yeni birşey duyup onu araştırıyorum,,:) kan tahliline göre belli olacak herşey dilerim herşey yolunda gider..

Benden progesteronu kesti 7. Aya kadar pruloton depot kullanacaksın dedi..bebiş için katlanıcam artık...yeetrki sağlıkla doğsun..birde kan sulandırıcı iğne..birsürü vitamin takviyesi..bebişim öyle uyuyordu dr göbeğime vurdu hafifçe bi kaç kere hareket etmesini izlettirdi:) herhalde kız olacak dedi..Allahım hayırlısıyla alsaydım kucağıma meleğimi..yaşımda var bir daha gücüm yok..bu bebişi doya doya öpmek istiyorum..

Fazla mı duygusalım ne :) herhalde hormonlar, yanlış birşey yazdıysam affola hormonlara verin kızlar

Kizlar salakca bir sey sorucam :)
Ben gazoz seviyorum kolayi biraktim ama arada gazoz icesim geliyor canim cekiyor ya
Bir zarari olur mu ?

Benim de geçmedi 28 igne yedim bugün yalvardim da tablete geçtik oturamiyorum artik diye.senin tek transfer miydi

Back