- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #5.041
canım benim sonucum negatif oldu malesefİnşallah canım darısı başına doktor iyi dedi gözün aydın dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim sonucum negatif oldu malesefİnşallah canım darısı başına doktor iyi dedi gözün aydın dedi
Üzülme diyeceğim ama o kdr Saçma olucak ki abla herseyin hayırlısını veriyor rabbim buda bi imtihan belkide seni böyle sınıyor çok üzüldüm gercektenKizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
çok üzüldüm.dondurulmusun olma şansı daha yüksek inşallah buz bebişin tutunucak sana canım hiç üzülme git bir güzel dinlen ,tatilinş yap.döndüğündede al bebişlerini ohhKizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
inşallah kasık ağrıaı öldürdü beni.doktorla konustum genelde iyiye işaret inşallah dedi..İnş güzel haberlerini bekliyorum..
Aynen ben de onlardanım.hiç gebe kalamayanlardan...Aynen bende onlardan biriyim...
Canım geçmiş olsun. Allah gönlüne göre versin inşallahKizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
Canım Allah sabır versin. İnşallah dondurulmuş lar senin kucağına gelir.Kizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
Canım acını deşelemek istemiyorum ama yurtdışında oldugunuz icin bilemiyorum orda prosedür nasıl işliyor. Sebebini araştıracaklar mı yoksa direkt yeni transfer mi olacak. Allahım gönülden isteyen hiçkimseyi bekletmesin. Cok zor, Allah sabır versinKizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
Canım benim dondurulmşlrn sansı daha yüksek demişsn gercekten öyle mi?ben de mens olunca tedawiye başlycm da dondurulmşlrm var 5 tane.bu aralar o kadar kötym ki sürekli aglyrmçok üzüldüm.dondurulmusun olma şansı daha yüksek inşallah buz bebişin tutunucak sana canım hiç üzülme git bir güzel dinlen ,tatilinş yap.döndüğündede al bebişlerini ohh
inşallah kasık ağrıaı öldürdü beni.doktorla konustum genelde iyiye işaret inşallah dedi..
Ever doktorum embiriyologum dondurulup çözülmesi bir nevi test onlar için dediler eğer ki çözüldüpünde hala kalitelilerse tamamdır benim 20 taneden 16 tanesi çözüldü ve sadece 4 tanesi sağlam çıktı düşünCanım benim dondurulmşlrn sansı daha yüksek demişsn gercekten öyle mi?ben de mens olunca tedawiye başlycm da dondurulmşlrm var 5 tane.bu aralar o kadar kötym ki sürekli aglyrm
Gerçekten mi e benim sansım cok cok az o zman 5 tane birsey yaniEver doktorum embiriyologum dondurulup çözülmesi bir nevi test onlar için dediler eğer ki çözüldüpünde hala kalitelilerse tamamdır benim 20 taneden 16 tanesi çözüldü ve sadece 4 tanesi sağlam çıktı düşün
Gercek
Gerçekten mi e benim sansım cok cok az o zman 5 tane birsey yani
20 tanesi sadece bir tedawin esnasında mı donduruldu canım senin? Maşallah baya cokmş çünkü.ben de benim cok var diye sewiniyodumEver doktorum embiriyologum dondurulup çözülmesi bir nevi test onlar için dediler eğer ki çözüldüpünde hala kalitelilerse tamamdır benim 20 taneden 16 tanesi çözüldü ve sadece 4 tanesi sağlam çıktı düşün
Kizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
Evet canım bir tedavide donduruldu.bizim rmbiriyolar kalitesiz ondan gitti çoğu cok yumurta olunca hepsi kaliteli olmuyor işte döllediler 5.güne gittiler ama çözüldükten aonra bi işe yaramadıkar malesef.şimdiki embiriyolarq hatching(embiriyo tıraşlama)yapıldı bakalım cuma büyük gün ne olmus görücez20 tanesi sadece bir tedawin esnasında mı donduruldu canım senin? Maşallah baya cokmş çünkü.ben de benim cok var diye sewiniyodum
Canım çok geçmiş olsun, arkadaşlar yanlış anlamayın arada burda bazı arkadaslarımız negatif sonuç alıyor bazıları düşük yaşıyor, bazıları düşük tehdidi...
O kadar kötü etkileniyorum ki anlatamam..o acıyı hayal kırıklığını ve acıları sancıları hatırlıyorum..yazamıyorum bile burda çoğu zaman ..okuyup üzülüyorum dua ediyorum herkese ve kendime., burada ümitle beklerken yaşanılan kayıplar derinden sarsıyor beni...eminim herkes etkileniyordur, ama ben zaman zaman yazamıyorum ya geçmiş olsun bile diye...açıklamak istedim sebebimi... Dualarım bebek bekleyen herkesle Rabbim isteyenlere tez zamanda sağlıkla, hayırlısıyla, bekleyenlere aynen sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...üzülmeyin...insanın içine doğuyor sanki... Bazen doya doya yaşayamıyorsun duygularını..sanki...neyse inşallah rabbiminde yardımıyla burada ve hastanede gördüğüm tüm çiftler bebek sahibi olur..ve bende duyar sevinirim..
Tekrar geçmiş olsun canım..hiç moralini bozma , dondurulmuşun var bu süper..benim o da yok...şükür aynı işlemlerden geçip yormayacaksın bedenini, ama öncesinde düşüğün nedeni araştırılsın, sonra nasılsa bebişin hazır , sende hazır hissettiğinde git ve al onu..biz çok pinpirikliyiz keşke sakin ve umursamaz olsak...sende sakin ol..ve 3, 5 ay olana kadar gizle herkesten..ben nazara da inanıyorum..çoook geçmiş olsun..
Kizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
Sebep hersey olabilir diyolar. Ozellikle yasim gec olmasi. Arastirma yapmiyolar.Canım acını deşelemek istemiyorum ama yurtdışında oldugunuz icin bilemiyorum orda prosedür nasıl işliyor. Sebebini araştıracaklar mı yoksa direkt yeni transfer mi olacak. Allahım gönülden isteyen hiçkimseyi bekletmesin. Cok zor, Allah sabır versin
Cevap vermeden geçmiyim dedim canim.ben yasamadım ama tranafer esnaaında kendini fazka aıkrıysan olabilir.embieiyoda anca adetle düşer diye biliyorum.benimde 5.günüm yakın sayılırızmerhaba birsey sormak istiyorum bugun transferin ikinci gunu cok kucuk kirmizi bir leke vardi bu ne olmus olabilir boyle birsey yasayan var mi embriyo bu sekilde duser mi
senin durumunuz bizim durumumuz tabbiki anlatucaksın iyisiyle kötüsüyle birbirimize yoksas olalım diye burdayız.bırakıp gitme bizi heeArkadaslar butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Ben gercekten cok iyiyim. Allahim boyle hayirlisini nasip etmis. Sizleri bu durumumla sizin icin su anda cok hassas olam durumla uzmek istemezdim fakat soylemek zorundaydim. Sizler icin hep duaciyim. Belkide baharda bende sizinle devam ederim bellimi olur