• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Takip eden arkadaşlar için yazayım bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum malesef.Allah kimseye yaşatmasın,sizinle burda çok güzel başlamıştı herşey ama nasip değilmiş bukadarını tattık.Rabbim daha iyisini bilir.
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin insallah bi daha ki sefere alırsın bebeğini kucağına

Ben bugün bebeklerimi gördüm. 8+0 da görmüştük en son bugün 9+3 olduk. Ama bebeklerden biri 10+0 diğeri 10+1 olmuş. Kafaları kolları bacakları olmuş. Hareketlenmişler. Mucize bu.

Hem de nasıl bir mucizedir, minik ama tüm hayatımızı değiştirecek bi mucize..ben de gördüm bugün, biri çok hareketli, biri de keyif yapıyodu.:)))ultrason cihazı 3-4 gün ileri geri oynuyor canım, benim de öyle çıktı..

Hem de nasıl bir mucizedir, minik ama tüm hayatımızı değiştirecek bi mucize..ben de gördüm bugün, biri çok hareketli, biri de keyif yapıyodu.:)))ultrason cihazı 3-4 gün ileri geri oynuyor canım, benim de öyle çıktı..
Nub teorisinden anlayan var mı kızlar

@gamze42 Canım Allah sabır versin
Hamile kalabilmek bile bir şans biliyorsun en azından hamile kalabiliyoruz bunu bilmek bile güzel
Senelerce bunu tadamayanlar var
Allah nasip eder inşallah tekrar hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın

Merhaba kızlar uzun bir ara verdim tatil falan...sizlere birsey sorcam ankara acıbadem SARP ÖZCAN da tüp bebek yaptıran var mı aranızda? Dondurulmşlrmla olmazsa kendisine başwurmayı düşünyrm yardımcı olursanz sevnrm

Kizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..

C
Kizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
anım Allah sabır versin.inş dondurulmuşların tutar.sebebini söyledimi doktorlar.önce sebebini öğrenip öyle mi yaptırsan acaba.tatil iyi gelir rahatlarsın tedavi öncesi..

Back