• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar ben epeydir giremedim.
Tatile gitmiştim.
Çok şükür kazasız belasız döndüm.
Ama crinone jelden kurtulamadım daha devam ediyorum.
Korkunç başım ağrıyor. Özellikle akşam 6 dan sonra.
Sürekli çılgınca midem kazınıyor ve çok acıkıyorum.
Midem bulanmıyor.
4 hafta sonra doktora gideceğim kontrole :KK43: korkuyorum inşallah her şey yolunda gider.
Bnde çok acıkıyorum . Ama annesi bu normal Bebişin artık senden beslenmeye başlıyacak :) bol bol ye canın ne isterse . Kız ne gzl işte miden bulanmıyorsa bn ölüyodum bulantılardan

merhaba bizde doktora gittik bugun bebeğimiz 11+2 olmuş kalp atımı iyi dedi şimdilik iyi gidiyor bakalım ne olacak.

cerenery cerenery merak etme canım her şey yolundadır mide kazınması bende de var salatalık yiyorum iyi geliyor sende dene istersen
Teşekkürler canım :) Deneyeceğim

Bnde çok acıkıyorum . Ama annesi bu normal Bebişin artık senden beslenmeye başlıyacak :) bol bol ye canın ne isterse . Kız ne gzl işte miden bulanmıyorsa bn ölüyodum bulantılardan
:) yiyorum da kilo da almak istemiyorum
Tedavide kullandığım ilaçlar beni resmen şişirdi. Neredeyse 3 aylık hamile gibi görünüyorum çok komik durumum
E eğer kısmet olur da ulaşabilirsek o günlere 4 aydan önce de hiç kimseye söylemeyeceğim
O yüzden kilo almam çok göze batar
Saklayabildiğim kadar saklayacağım :)

:) yiyorum da kilo da almak istemiyorum
Tedavide kullandığım ilaçlar beni resmen şişirdi. Neredeyse 3 aylık hamile gibi görünüyorum çok komik durumum
E eğer kısmet olur da ulaşabilirsek o günlere 4 aydan önce de hiç kimseye söylemeyeceğim
O yüzden kilo almam çok göze batar
Saklayabildiğim kadar saklayacağım :)
Doğru bende Söylemek istmiyodum eşimin annesi söyledi herkese Çnkü biliyor olur diye bende cok korkuyodum

Bende clexane kullanıyorum canım morarmasi kanaması çok normal senin yapma seklinle alakası yok ben hemsireyim yıllardır hastalara yapıyor olmama rağmen benim yaptığım yerlerde morariyor bide hibor biraz daha fazla morluk yapıyor hep göbekten yapma ben bazen göbekten yapıyorum bazende eşime koldan yaptırıyorum daha az morarma oluyor kanama ise kılcal damarlara denk geldiğinde oluyor oda önemli değil yani

sagol canım ya..içimi rahatlattın..bır ara koldan yaptım sonra dedılerkı karnın şişerse gobekten yapamassın kollarını sımdıden kullanma dıye..bende tekrar gobege gectım..vurduktan sonra bır yakıyorkı sorma..aynı derıyı atesle yakmısısn gıbı..clxana yakıyormu bu sekılde...5 dk kendıme gelemıyorum :((...ve 9 ay devemmı..bende pıhtılasma cıkmıstı cnm..sende cıkmısmıydı???

sagol canım ya..içimi rahatlattın..bır ara koldan yaptım sonra dedılerkı karnın şişerse gobekten yapamassın kollarını sımdıden kullanma dıye..bende tekrar gobege gectım..vurduktan sonra bır yakıyorkı sorma..aynı derıyı atesle yakmısısn gıbı..clxana yakıyormu bu sekılde...5 dk kendıme gelemıyorum :KK43:(...ve 9 ay devemmı..bende pıhtılasma cıkmıstı cnm..sende cıkmısmıydı???
Pihtilasmaya bakılmadi canım bende o yüzden 9 ay devam edeceksen dedi doktor ben kolonya alkol gibi şeyler sürmüyorum temizlemek için başlarda suruyordum çok yakiyordu sonra nasılsa temizim dedim ve sürmedim ve ınan yakması geçti kuru pamuk basıyorum iğneyi yaptıktan sonra hiç yakmiyor kol bacak ve göbek var ışte yapılacak yerler bende şimdilik kol ve göbekten yapıyorum ama eşim artık göbekten yapmamı istemiyor kollara bacaklara dönüşümlü yapicaz artik

mrb arkadaşlar bugün benim kese görme günümdü ultrasonla baktılar göründü falan dediler ama ne resim verdiler ne bişey haftaya perşembe yine gel dediler büyük ihtimal yine kese için nye böyle oldu ya hiç bi açıklama yapmadılar sinir oldum yarın özel bi hastneye gtmeyi düşünüyorum.

Back