- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #4.901
Teşekkür ederim canım darısı başına değerler artar inşallah bebişlerimize kavuşuruzTebrik ederim gozun aydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım darısı başına değerler artar inşallah bebişlerimize kavuşuruzTebrik ederim gozun aydin
Hayırlı olsun sırada orlando ve ben mi varız şimdi???Kızlar sonucum 17.63 nasıl ben hala donmuş vaziyetteyim
Hayırlı olsun canım yarun benim transferim.bizde buraya kapanan topiğimizden geldik.bende o zamanlar negatif almîştim.inşallah bu sefer hayırlı haberler veriz bu topık cok ugurlu geldi
Sağol canım evet bide bluemermaid var o da 6.günde sanırım inşallah hepimizin yüzü güler ve değer artarHayırlı olsun sırada orlando ve ben mi varız şimdi???
Evet 3.Gün dondurulmus embriyo transfer edildi canım
Kesinlikle doğru bilgi. Erlen doğumu tetikliyor diye biliyorum bendeHurma yemeyin kızlar sakın ha rahim kasilmasini en çok arttıran ve düşüge sebep olan yiyeceklerden biri hurma Allah muhafaza sonra sıkıntı yasamayin
Ooooo hayırlı olsun. Bir hamiş daha katıldı aramıza. Kendine çok dikkat et 2 gün sonra tekrar yaparsın. O arada hamile olduğunu bilerek günlük işlerinde kendinş zorlamaKızlar sonucum 17.63 nasıl ben hala donmuş vaziyetteyim
Yarın semin için duacıyızHayırlı olsun canım yarun benim transferim.bizde buraya kapanan topiğimizden geldik.bende o zamanlar negatif almîştim.inşallah bu sefer hayırlı haberler veriz bu topık cok ugurlu geldi
Amin canim hayirlisi olsun inşallahHayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin insalalh:)
Yarın 3 saatlik yolculuk yapacağım canım kendi aracımızla olcakOoooo hayırlı olsun. Bir hamiş daha katıldı aramıza. Kendine çok dikkat et 2 gün sonra tekrar yaparsın. O arada hamile olduğunu bilerek günlük işlerinde kendinş zorlama
Kızlar sonucum 17.63 nasıl ben hala donmuş vaziyetteyim
inşallah allah hepimizin yardımcısı olaun ben yemek dln yaptım ki yarın hiç ugraamıyom bide ben yokken kız yesin dedimyapıcam canım sağolSagol canim:)
Evet diger topik kapaninca gelmistik buraya. Rabbim bizim yuzumuzu de guldurur insallah arkadasim:)
Yarin icin Allah yardimcin olsun. Elini karnina koyup surekli ya Musavvir cek.
İnşallahhSağol canım evet bide bluemermaid var o da 6.günde sanırım inşallah hepimizin yüzü güler ve değer artar
sağol canım 9 gün nasıl geçicek bilmiyorımYarın semin için duacıyız
Canimm tebrik ederim, 2 gun sonra yinele testini insallah guzelce katlanirKızlar sonucum 17.63 nasıl ben hala donmuş vaziyetteyim
Eveet ben varim sirada kismetse tabi canim.. bugun 5. Gunumdu transferden sonraki.. c.tesi test gunuSağol canım evet bide bluemermaid var o da 6.günde sanırım inşallah hepimizin yüzü güler ve değer artar
İnşallah canım benim darısı başınaCanimm tebrik ederim, 2 gun sonra yinele testini insallah guzelce katlanir
Nasıl gidiyorEveet ben varim sirada kismetse tabi canim.. bugun 5. Gunumdu transferden sonraki.. c.tesi test gunu
Orlando Hoşgeldin tekrardan.. Sen belindayla aynı günelerde transfer olmuştun. Allah bu sefer yüzünü güldürsün sağlıkla sıhhatle evladına kavuşursun umarımSagol canim:)
Evet diger topik kapaninca gelmistik buraya. Rabbim bizim yuzumuzu de guldurur insallah arkadasim:)
Yarin icin Allah yardimcin olsun. Elini karnina koyup surekli ya Musavvir cek.
Nilay tebrikler canım.. Değerin kat kat artsın insallahNasıl gidiyor
Bazi belirtilerim var ama ilactanmi, yoksa isaretmi bilemiyorum canim.. cok korkuyorum negatif cikacak diye gerginimnasil gidiyor
Amin canım inşallahNilay tebrikler canım.. Değerin kat kat artsın insallah