• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

kızlar selam..uzun zamandır yazamadım..işe başladım.bebegımız kalp atışlarını duyduk sukur allaha..

yalnız aranızda hibor kullanan varmı.uygulamayı nasıl yapıyorsunuz acaba??*bazen morartıyorum dun kanadı..kucuk bır kan tepecıgı olustu gobegın ıcınde:KK43:((

Ben de kullanıyorum , bazen morarıyor yapacak bişey yok kılcal damara denk geliyor galiba..geçmiş olsun, hayırlı olsun ayrıca bebişin ;)

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum bende tüp bebek yaptırıp hamile kalanlardanım. 5. gün embriyosu 2 adet. Dün sonuç aldık değer 216,2 doktorum iki gün sonra kan vermene gerek yok iki hafta sonra gel dedi aranızda böyle olan var mı? İlk hamileliğim çok heyecanlıyım.
hayırlı olsun canım benimde 5.gün embrıyosuydu ilk değerim 377 çıkmıştı bnden iki gün sonra istemişlerdi ama istmiyolarsada vardır bi bildikleri gönlünü ferah tut cuma günü kese göreceğim inşlh yani seninde normal 6.haftada çağırmaları inşlh tamamına erer ve bebişlerimizi kucağımıza alırız :KK46::KK46:

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum bende tüp bebek yaptırıp hamile kalanlardanım. 5. gün embriyosu 2 adet. Dün sonuç aldık değer 216,2 doktorum iki gün sonra kan vermene gerek yok iki hafta sonra gel dedi aranızda böyle olan var mı? İlk hamileliğim çok heyecanlıyım.

Hayırlı olsun canım..kaçıncı gün değerin bu değer.?

Sarisekerannesi Sarisekerannesi canim transferin oldu mu? Benim bugun oldu sabirsiz gunler basladi:)
Bu topigin ilk uyelerindenim, ilk acildiginda negatifimi almistim:KK43: bu sefer guzel haber verebilirim insallah. Ilklerden bir tek ozgeyi ve seni hatirliyorum. Kimse kalmamis sanki.
merhaba canım inşallah güzel haberler gelir hatırladın mı beni.

hosmn Teşekkür ederim Rabbim tüm olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Benim 10. gün değerim
Benimde ilk değerim 145.2 çıkmıştı dıktorumu arayıp söylemiştim,çok güzel dedi ve 2. Bir test istememişti,2 hafta sonra kese için gün vermişti.sonuç olarak 2,5 aylık bir kızım var:)darısı isteyen herkese

Ben varım ben varım. 4. Gün embriyosu benim 2 tane tranafer edildi. 13. Gün test vermişti. Ben dayanamadım ve 11. Gün yaptım 204 çıktı. Doktora haber verdim tekrar etme 15 gün sonra gel dedi. İlk muayene oldu tek kese göründü. 15 gün sonra tekrar kalp atışı için gittik ikiz olduğunu öğrendik.

Kızlar ya doğurana kadar stres bitmeyecek galiba..lavaboya gittiğimde bir kaç damla kan geldi idrarımla beraber, iğne oldum da geldim şimdi..oh diyemiycem ben galiba.:(

Takip eden arkadaşlar için yazayım bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum malesef.Allah kimseye yaşatmasın,sizinle burda çok güzel başlamıştı herşey ama nasip değilmiş bukadarını tattık.Rabbim daha iyisini bilir.

Geçmiş olsun canım. Rabbim o kadarını nasip etmiş üzülme 5-6 aylık kalbi durduğundan kürtaj olanlar var. Doğduktan sonra kucağına alamadan ölen bebekler var. Böylesi daha hayırlıdır belki. Benimde ilk tüp bebek deneme sonucum dün negatif cıktı. olmayınca olmuyor yıkılmamalıyız. Sende bir an önce toparla kendini allah bir daha yaşatmasın sanada bebek isteyen tüm bayanlara da.

Takip eden arkadaşlar için yazayım bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum malesef.Allah kimseye yaşatmasın,sizinle burda çok güzel başlamıştı herşey ama nasip değilmiş bukadarını tattık.Rabbim daha iyisini bilir.

Canım, Allah ım sabırlar versin.minik mucizenin gelmesi için zamanı var demek ki, bıkmak, pes etmek yok.nasıl bebeklerimiz özelse biz de özeliz..mevlam çekemeyeceğimiz derdi vermezmiş, bizim de sınavımız buymuş demek ki..Rabbim yardımcımız olsun...

Canım bugun doktorum senden bahsetti zor bi hasta dedi .hamile kalması iyiye işaret bu defakı bebek ilerleyemez ama inşallah olucak dedi.dua et canım olucak insallah.benim embiriyoda tranafer öncesi ikiye bölünmeye başladı kalıteai cok iyi ama ikiz olabilir bu koyalım mi dediler koydular.bakalım inşallah bu defa herkes olumlu konustu

Back